User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 4,6 HSE range rover

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question 4,6 HSE range rover

öncelikle merhaba
    köye gitmek için geniş hacimli olan bu aracı düşündüm yılda taş çatlasa 7 bin yapıcak ikinci araba olarak almayı düşünüyorum yani sizce nasıl bir fikir sorunları nedir internette çok fazla farklı yorum var aldım 3 yıldır hiç bir problemi yok diyen var aldım pişman oldum diyende nasıl bir yol izlemek lazım cevap verirseiz sevinirim
    yada baska bu tip onerilerede acıgım

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakimlisini al hiç birşey olmaz tabiki sende güzel baktığında sürece ....çokta keyif alırsın. ..birde bilinçli usta çok onemli

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köksala katılıyorum. 3 sene bindim 15 gün önce sattım. Ben çok temizini buldum. Kazasız boyasız hatasız aldım. 100 binde aldım. Ama ona rağmen aşağıdakileri yaptım;

1 kere hararet yaptı üst iki kapağı yenilettim. 4bin TL.
    2 kere ön takımı sıfırladım. Yaklaşık toplam 3 bin TL
    Tüm körükleri teker teker farklı zamanlarda hava kaçırdıkları için değiştirmek zorunda kaldım. İşçilik dahil yaklaşık 1500 TL
    Kalorifer sistemi kroniktir. Kaliperleri bozulur. Türkiyede yaptırmaya kalkarsan 2000TL parça + 800TL işçilik ödersin. Ben İngiltereden getirttim 900 TL ye. 500 de işçilik ödedim.
    Kapı kilit sistemi kroniktir arızaya meyillidir. Benimki sürekli arıza yaptı komple iptal ettirip yeni kilit sistemi yaptırdım 500 TL.
    Fren disk ve balataları sürekli öter. 2 kere yenilendi yaklaşık 1000TL.
    Lambalar ampüller sürekli arıza yakar. Yok geri vites ampulü, yok fren ampulü yok vırt zırt ampulü.
    Su hortumları zamanla çatlar su kaçırır. Kaçan su önce beyne sonra göte kaçar Çok dikkat etmek lazım. Hortumları elinden geldiğince yenilemek gerekir.
    İyi bir Avrupa gaz taktır. Acayip ekonomik oluyor. Yerli sakın taktırma. 60 kuruşu geçersin gazda. Ben İtalyan Landrenzo taktırdım yazın uzun yolda 30 kuruşa kadar düştü yakıt tüketimi. Hiçbir bakıma da gerek yok. Filtresini değiştir yeter.

Yukarıda yazdığım tüm bu kronik sorunlar dışında birşey yaşamadım ve tüm bu bakımları yaptırdığın müddetçe bundan keyiflisi yoktur. Alabiliyorsan 2000 veya 2001 modeline bak. 2000 den itibaren yeni tip motor geldi. Öyle kolay kolay arıza çıkarmaz. Daha verimlidir. Arazide inanılmaz kabiliyetli bir araç. Normal AT tipi Lassa Competus lastiklerle bildiğin harikalar yarattı alet. Arazide tek geçerim. Konfor olarak da benim diyen lüks araca taş çıkartır.

Ben şimdi bir üst modeline geçtim arada uçurum var. Birçok kronik sorunu L322 dediğimiz bir üst modelde çözmüşler.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir ara niyetlendim de evlerden uzak dediler... Eğer temizine denk gelmessen ki çok zor artık araç kadar masraf çıkarır sana... Özellikle beyin ve havalı suspansiyonlara dikkat et en büyük ve masraflı sorunlar burdan çıkıyormuş
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar için teşekkür ederim bakalım diğer aya doğru düşünüyorum yakınınızda falan satmayı düşünen var ise bana ulaşırsanız sevinirim
    23000 son sınırım gibi gözüküyor bulabildiğim en temizi bulucam bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki hocam daha önce kulanmış ve bilgili biri olarak beim duyduğum bu eski motorların falan ömürlük dedikleri şeyden olması doğru mu bu araç için yani eskiden biliyorsunuz araçların şanzıman ve motorları daha sağlam yapılıyordu
    alırken nelere dikkat etmem gerek başka aşağıda arkadaş açıklamış onlar aklımdaydı airmatic kontrolünü falan elimden geldiğince yapıcam yada otomatik sanzımanı ama siz başka ne önerirsiniz...

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş hevesini kırmak istemem ama 23000 bütçe ile range bulaşmakla çook büyük bir hata yaparsın

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köksala katılıyorum. 3 sene bindim 15 gün önce sattım. Ben çok temizini buldum. Kazasız boyasız hatasız aldım. 100 binde aldım. Ama ona rağmen aşağıdakileri yaptım;

1 kere hararet yaptı üst iki kapağı yenilettim. 4bin TL.
    2 kere ön takımı sıfırladım. Yaklaşık toplam 3 bin TL
    Tüm körükleri teker teker farklı zamanlarda hava kaçırdıkları için değiştirmek zorunda kaldım. İşçilik dahil yaklaşık 1500 TL
    Kalorifer sistemi kroniktir. Kaliperleri bozulur. Türkiyede yaptırmaya kalkarsan 2000TL parça + 800TL işçilik ödersin. Ben İngiltereden getirttim 900 TL ye. 500 de işçilik ödedim.
    Kapı kilit sistemi kroniktir arızaya meyillidir. Benimki sürekli arıza yaptı komple iptal ettirip yeni kilit sistemi yaptırdım 500 TL.
    Fren disk ve balataları sürekli öter. 2 kere yenilendi yaklaşık 1000TL.
    Lambalar ampüller sürekli arıza yakar. Yok geri vites ampulü, yok fren ampulü yok vırt zırt ampulü.
    Su hortumları zamanla çatlar su kaçırır. Kaçan su önce beyne sonra göte kaçar Çok dikkat etmek lazım. Hortumları elinden geldiğince yenilemek gerekir.
    İyi bir Avrupa gaz taktır. Acayip ekonomik oluyor. Yerli sakın taktırma. 60 kuruşu geçersin gazda. Ben İtalyan Landrenzo taktırdım yazın uzun yolda 30 kuruşa kadar düştü yakıt tüketimi. Hiçbir bakıma da gerek yok. Filtresini değiştir yeter.

Yukarıda yazdığım tüm bu kronik sorunlar dışında birşey yaşamadım ve tüm bu bakımları yaptırdığın müddetçe bundan keyiflisi yoktur. Alabiliyorsan 2000 veya 2001 modeline bak. 2000 den itibaren yeni tip motor geldi. Öyle kolay kolay arıza çıkarmaz. Daha verimlidir. Arazide inanılmaz kabiliyetli bir araç. Normal AT tipi Lassa Competus lastiklerle bildiğin harikalar yarattı alet. Arazide tek geçerim. Konfor olarak da benim diyen lüks araca taş çıkartır.

Ben şimdi bir üst modeline geçtim arada uçurum var. Birçok kronik sorunu L322 dediğimiz bir üst modelde çözmüşler.
    Arabadan an itibari ile komple soğudum.

Range bitmiştir benim için
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba parası + kenarda 15 bin gerek jipe binmek için, bu X5 dede öyle, Rangedede..
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23.000 e cok zor.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23.000 e alacagın range sana 33.000 masraf acar emin ol
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacağın aracın bakım durumuna bağlı aslında. arkadaşımda vardı son 2 3 yıldır da bayağı sağlam arazide kullanıyordu aynı zamanda şehir içinde de uzun yolda da. sıkıntı yaşadğını duymadım. yay+amort takılıydı araca. akabinde l322ye geçti, şimdi daha da rahat tabi offroad olayı bitti bu araçla birlikte
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su hortumları zamanla çatlar su kaçırır. Kaçan su önce beyne sonra göte kaçar
    Efsane yorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23 bine alacağın arabanın sana maliyeti 40 olur. Parçası ucuz değil. İngilterede bile ucuz değil. Tipik ingiliz arabası sorunları. Kapı kilitleri ve elektronik beyin problemleri.
    IN BOOST WE TRUST

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda yazdığım tüm bu kronik sorunlar dışında birşey yaşamadım
    Abi daha ne yaşayabilirsinki
    Arabayı sırtına alıp işe eve dağa bayıra götürmediğin kalmış

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23e zor.. bulsanda 23bini cöpe atmak olur... suzıkı felan al

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bora dedem yazıklarından sonra temiz kirli de olsa alınmaz.

Araba ocağa incir ağacı dikmek için üretilmiş resmen
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla ben aracımı çok seviyordum. 150 bin liralık asfalt jipine binmektense 35 bin liralık gerçek jipe binip 15 lira da bu işe masraf yazmak benim daha çok işime geldi. Çünkü aktif olarak doğaya çıkan bir adamım. Kışın av için çok sık kullanıyorum yazın da teknem veya botumu romörküm ile kumsalda vs çekmek için kullanıyorum. Aynı zamanda da şehir içi toplantılarımda ve şehirler arası seyahatlerimde güvenli olsun konforlu olsun diye kullanıyorum.

Ama şunu itiraf edeyim, P38 i satıp L322 dizele geçtiğimde vay amk dedim Gerçekten aralarında ciddi uçurum var konfor olarak. Ayrıca P38 deki birçok sorunu kafadan çözmüşler. Arazide de kullandım yeni L322 mi. Gayet de tatminkar geldi bana. Güzel 4 tane AT lastik ile P38 i aratmadı diyebilirim. Üstüne ekstra konfor geldi. Bu arada benim arazi dediğim hard offroad koşulları değil. Karlı çamurlu arazi veya kumsal olan yerler. Kalkıp da arabayı 1 metre çamura sokmanın anlamı yok.

23 bine P38 almak yerine gider Suzuki Grand Vitara veya normal Vitara alırım. Veya direk gider Nissan 3.2 Benzinli ve Tüplü bir Pathfinder alırım.

O paralara alınacak Range adamın önce ocağına sonra kıçına incir ağacını köküyle dikiverir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada L322 nin katını iptal ettirip Stage1+ yazılım yaptırdım. Şu anda P38 den daha hızlı oldu Tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)