Köksala katılıyorum. 3 sene bindim 15 gün önce sattım. Ben çok temizini buldum. Kazasız boyasız hatasız aldım. 100 binde aldım. Ama ona rağmen aşağıdakileri yaptım;
1 kere hararet yaptı üst iki kapağı yenilettim. 4bin TL.
2 kere ön takımı sıfırladım. Yaklaşık toplam 3 bin TL
Tüm körükleri teker teker farklı zamanlarda hava kaçırdıkları için değiştirmek zorunda kaldım. İşçilik dahil yaklaşık 1500 TL
Kalorifer sistemi kroniktir. Kaliperleri bozulur. Türkiyede yaptırmaya kalkarsan 2000TL parça + 800TL işçilik ödersin. Ben İngiltereden getirttim 900 TL ye. 500 de işçilik ödedim.
Kapı kilit sistemi kroniktir arızaya meyillidir. Benimki sürekli arıza yaptı komple iptal ettirip yeni kilit sistemi yaptırdım 500 TL.
Fren disk ve balataları sürekli öter. 2 kere yenilendi yaklaşık 1000TL.
Lambalar ampüller sürekli arıza yakar. Yok geri vites ampulü, yok fren ampulü yok vırt zırt ampulü.
Su hortumları zamanla çatlar su kaçırır. Kaçan su önce beyne sonra göte kaçar

Çok dikkat etmek lazım. Hortumları elinden geldiğince yenilemek gerekir.
İyi bir Avrupa gaz taktır. Acayip ekonomik oluyor. Yerli sakın taktırma. 60 kuruşu geçersin gazda. Ben İtalyan Landrenzo taktırdım yazın uzun yolda 30 kuruşa kadar düştü yakıt tüketimi. Hiçbir bakıma da gerek yok. Filtresini değiştir yeter.
Yukarıda yazdığım tüm bu kronik sorunlar dışında birşey yaşamadım ve tüm bu bakımları yaptırdığın müddetçe bundan keyiflisi yoktur. Alabiliyorsan 2000 veya 2001 modeline bak. 2000 den itibaren yeni tip motor geldi. Öyle kolay kolay arıza çıkarmaz. Daha verimlidir. Arazide inanılmaz kabiliyetli bir araç. Normal AT tipi Lassa Competus lastiklerle bildiğin harikalar yarattı alet. Arazide tek geçerim. Konfor olarak da benim diyen lüks araca taş çıkartır.
Ben şimdi bir üst modeline geçtim arada uçurum var. Birçok kronik sorunu L322 dediğimiz bir üst modelde çözmüşler.