şirketlerin hepsi aynı fiyatlandırmayı yapıyor zaten, daha aşağısı çıkmaz sanmam. doğa, bereket dışında mapfre anadolu ray poliçe kesiyor onlardan yaptırabilirsiniz
Printable View
Geçen sene 1610 tl ödedim 48 plaka için,20 gün sonra yenilicem poliçeyi şuan 625 lira çıktı en düşük,1000 lira az ödicem diye sevinsem mi 1000 lirayı haram mı etsem bilemedim,demek ki isteyince bu fiyatlarada sigorta yapılabiliyormuş yazıklar olsun..
Bu fiyat doğa fiyatı
Ben bir ara teklif sorgulaması yapabildim
Şimdi vermiyor sigortacım bu rakamlar imkansız diyor
http://i.hizliresim.com/V0BjoP.png
devlet güvencesinde olmayan bi şirket doğa şuan diğer şirletlerden 20 30 tl aşağıda fiyat veriyor, uygulama yeni düzenleme yapıyor her şirketin ekranı açılıcak, trafik ekranlarını kapatma gibi bi durum yok hazine bunuda yasaklamış çünkü mecbur vericek hepsi fiyat ve poliçe kesmek zorunda bıraktı hazine uygularlarsa tabi :)
araçla trafiğe çıkmıyorsanız 1 2 gün sonra tekrar bi fiyat alabilirsiniz oturur o zamana ekran fiyatlandırmaları
Sistem açık saat 6 da kestirdim ben bir araç için.
Bu arada evt yazmayi unuttum, trafikte sigorta kalkti densi tek cekim yapildi
4 . araca indirim olmuyor mu 1050 tuttu arkadaşın hasarı yok 1972 li kazası yok hiç bir araçta bu nasıl işti
Taksit olayı çok sorun değil bence, internet bankacılığında veya nakit avans ile vatandaş çözüm üretir
1 ay önce 98 model 17 bin tl değerindeki aracıma 1680tl ye sigorta yaptırmıştım yaş 24 indirim %00
ve bugün aracın satışını babamın üstüne yaptım (yaş 56)ve çıkan fiyat 565TL.
Ayrıca doğa sigortanın çekici hizmeti mevcut yazmayı unuttum,
yeni uygulama ile trafikte tüm şirketler aynı fiyatı veriyor. daha önceki gibi tüm şirketlerden fiyat almanıza gerek kalmadı ancak trafik sigortasında taksit şimdilik yapılmıyor. kart ile tek çekim yada peşin ödeme nakit alıyoruz.
Çoğu şirket fiyat veriyor fakat poliçe onaylamıyor, doğa da 20 yaş altı araçlar için taksit var, yol yardımı sadece kaza durumunda geçerli arıza durumunda yol yardımdan yararlanamıyorsunuz.
Halk , Anadolu, Hdı , Ray taksidi kaldırdı, Doğa ne kadar dayanacak bakalım
MApfre-Türk nippon cayır cayır taksitli trafik yapıyorum. Çoğu büyük şirket bilerek onaylamıyor yetkiye düşürüyor.
direniyo şirketler bakalım ne zamana kadar direnicekler..
Acenteler sizlerde durum nedir? :) Mali yönden nasıl öngörüyorsunuz geleceğinizi
Bu yapılan düzenleme sonrası acentelerin kar marjlarımı değişti ?
Yani eskiden 1000 e yaptığın sigortadan 100 alıyordun şimdi 600 e yapıp 50 mi alıyorsun. Böyle bir durum mu var ?