Ankara'da parlak olarak plasti dip uygulama yeriniz varmı abi?
Aracım corsa c breeze blue rengini koruyarak kaplama yapma fikrim var. O konu için görüşmek isterim
Ankara'da parlak olarak plasti dip uygulama yeriniz varmı abi?
Aracım corsa c breeze blue rengini koruyarak kaplama yapma fikrim var. O konu için görüşmek isterim
Merhaba arkadaşım. Kaplama soruna cevap vereyim.
Yaklaşık 10 a yakın kaplama yapmışızdır araçlarımıza. Ankarada oturuyorum ve işçilik en önemli iştir burda bilemıyorum rekmal verılıyo mu ama sorarsan nerde yaptıgımı soylerım. Bu deneyimler içerisinde bir kere bile kaplama sokölürken sorun yaşamadık. ARACINIZDA boya yok ise sorun yaşamazsınız fakat boyalı yerleriniz var ise sökerken risk temsil edebilir.
Arkadaslar biz tarkan abi ile beraber calisiyoruz plasti-dip ayri bir markadir bu sivi kaucuk kaplama sektorunde. Cesit cesit markalar isimler var fakat ben Tarkan abiden aldigim urunlerin hic birinde en ufak bi problem yasamadim. Hatta gecen bir musterimle karsilastik "bu kadar saglam ve dayanikli olacagini hic beklemiyordum, cok sasirdim" diyerek memnuniyetini belirtti. Boyle seyler duymakta haliyle bizi mutlu ediyor:)
Folyo hakkinda pek bilgim yok fakat bi folyoyu nereye kadar kivirabilirsiniz bilmiyorum. O yuzden folyo kaplama ticari taksilere dikkat ederseniz kapi kollari tampondaki sis farlari cevcevesi vs ince detaylar genelde sari degildir.
Ben olsam kesinlikle mat olan yine marjinal bir renk tercih ederdim. Mat renkle daha bi havali-kaliteli duruyor.
Tesekkurler kardesm cevabi aldim bnmde tahminim bu yondeydi
Evet forumu kirletmeden yeni konu açmadan buradan devam edeyim.
Bir arkadaşım aracındaki bazı parçaları kaplatmayı düşünüyor.
2012 Micra.
Aynalar yan kapı çıtaları
ön arka tampon köşe çıtaları
Florya civarı 3m folyo kullanan fiyatta su kaçırmayacak işçiliğine güvendiğiniz bir yer var mıdır?
ve tahmini olarak aşağıdaki parçalar ne kadar tutar.
Ayrıca plastidip yapılsa fiyat-kalite açısından daha mı makul olur ve tabi bunun için de usta önerisi rica edeceğim.
Her taraf tutar kardeşim sıkıntı olmaz.