Giulietta'nın yeni 120HP'lik TCT versiyonu geldi.
99 Bin TL fiyatla...
Printable View
Giulietta'nın yeni 120HP'lik TCT versiyonu geldi.
99 Bin TL fiyatla...
Dizel motor 120Hp
arkadaşlar 170hp'lik giulietta'ların otomatik ve manuali varmış ...
otomatik olanlar alfa gt ile aynı mekaniğe mi sahip ? otomatiğini tavsiye eder misiniz? kronik sorunları var mı?
Hayır Alfa GT'de Selespeed şanzıman var bazı problemleri olan bir şanzıman.
Giu'da ise TCT çift kavrama şanzıman var yeni nesil. Bir sorununu duymadım ben.
Giu almanı ben pek önermem lezzetli çipetpet değil. Alfa GT aşk hele 3.2 Busso alırsan :D Düz boru ile Mavişehiri inlet.
170 likler bildiğimiz MA engine , multiair motor diye geçiyor. Quadrifoglioverde versiyonu 1.8 TBİ 235 hp olarak geçiyor.
120 lik ile 170 lik arasından performans olarak kenara atılmayacak derece de fark var , yakıt olarakta kullananlar çok fark olduğunu söylemiyor. 170 liklerin 2. eli de 120 liğe göre daha iyi.
Yeni kasa QV ler 240 hp TCT olarak geliyor , editleyemedim :)
QV olarak da gelmiyor artık, 240 HP'ler Veloce olarak giriyor :)
Abudik İtalyan rezillikleri minimuma inmiş, güzel araç Giu.
Segmentin en güzel tipli arabası. Lakin 2010 yılında çıkmış olduğundan artık teknoloji, iç donanım ve detay kalite anlayışında eskimeye başladı.
Sıfırı pahalı. Sıfır alınmak isteniyorsa direk VAG grubuna, misal Leon'a kaçmak lazım.
2.el piyasası hayata küstürebilir.
arabaya küstüm artık amk , ilanlardan kaldırıp deposunu fulleyip boya koruma yaptırmıştım binerim diye ama görmekten bile gıcık aldım artık , galeriye bile koymuyorum oturduğum binanın garajının en ücra köşesine attım öyle duruyor toz toprak içerisinde. anasını avradını eşekler kovalasın en kral alfasının. orjinal arabayı pert parasına veriyoruz satılmıyor amk.
1.6 dizel 2. elde biraz zor bir alfa şöyle ki kullanıcı profili yok 0km alan aldı zamanında gayette şekli fiyatı cazipti ama 2. elde gerçek alfa keyfi almak isteyen almaz giulietta alıcak olsa bile 170 veya qv alır , eşek olarak günlük binicem diyenlerin çoğu gene almaz bu kafadakiler alfadan korkar aman masraflı araba diye kulaktan dolma bilgilerle, şirket arabası olmaz aynı sebeplerden tercih edilmez, otomatiği yok o yüzden bayanlar genelde almaz vs. vs. yoksa temiz dolu bir alfa genelde takip edenler tarafından birkaç gün içinde alınıyor hatta ilana bile girmiyor herkesin satılmaz alma dediği mito qv aracım çok kısa sürede satılmıştı.
Arkadaşa harfiyen katılıyorum ek olarak donanımda çok önemli gerçek alfa kullanıcısı gayet bilinçli ve keyfine düşkün insanlar distincive deri koltuk tam tavan vs olan araçlar çok kısa sürede satılıyor.. Arkadaşın dediği gibi eşek niyetine binilcek araçlar değiller birçok giu mito vs hem kendimize hem çevremize alıp sattık ama hiç dizel almadık alfa nın keyfi güç ve donanım ile tam olarak çıkıyor ve gerçek alfa kullanıcıları da bunun bilincindeler..
şeytan diyor kasko yap , airbag aç amk.
İbo en son Pejo la takas edecez galiba :D