istanbuldaki eski balıkçılar ve o zaman var olan balıkların resimlerine denk geldim umarım beğenirsiniz ne türler varmış zamanında
![]()
istanbuldaki eski balıkçılar ve o zaman var olan balıkların resimlerine denk geldim umarım beğenirsiniz ne türler varmış zamanında
![]()
maşallah ozaman ne kadar bereketliymişinsan çoğaldıkça nüfus arttıkça azalıyor kaynaklar
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
İlk fotolardaki büyük balıklar orkinos sanırım kocamanlar tam bi derya kuzusu ,şu an memleketin hiçbir yerinde yoktur herhalde ,güzel paylaşım teşekkürler.,kaynak olarak tarih bilgisi varmı?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Çuval çuval balıkları tutup sonra çöpe attığımız için şu güzelim memleketi ne hale getirdik.Avcılık spor değil bana göre.Ama zevk olabilir.Fotoğraflar çok güzel maşallah.
Gerçekten fotoğraflar çok çok güzelmiş. Güzelim memleketi ne hale getirdik, şimdi oltayı sallasan Suriyeli çekersin..
İşin ilginç tarafı trolle balık avına çıkan balıkçının eskiden çok çeşit vardı şimdi şu şu az çıkıyor diye serzenişte bulunması.
Doyumsuz bir millet olduğumuz için ilerde yiyecek hamsi istavrit bile bulamayacağız.
Mis gibi coğrafik konuma sahibiz ama üstün başarı göstererek buranın da ırzına geçmişiz geçiyoruz geçmeye devam edeceğiz.
Balıktan çok anlamam ama balık tutmayı severim. göl kenarında rakımızı açar tavukları ızgaraya atarız o arada denk gelirse oltaya onuda kızartıp yeriz.
onun dışında av ile daha yakınen ilgilenen insanları anlamıyorum kesinlikle av spor değildir.
çok üzücü fotoğraflar aslında günümüze bakarsak..
o zamanların istanbulu güzelmiş az insan huzur doluymuş
orkinos çıkıyomuş ya şuna bak.
30'larda 40 larda yaşamayı çok istiyen biriyimdir ama 50lerinde yeri ayrıdır... Teşekkürler paylaşım için
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)