msndenmis msnden :D
Printable View
Bios pili bitik olabilir ama zor biter bu piller tarih saat i internetten güncelleme kısmı var saat ayarlarında o açıktır bence ondan ileri alıyor saatini.
Bence ramlerinin birinde problem var. Cdrom dan boot etmeyi biliyorsan pc yi bi link vereyim onu indir image olarak cd ye çek açılışta tarama yapacak kırmızı satır cıkarsa ram larinin da bozuk sektör var ondan yapıyor. Linki veriyorum http://www.memtest86.com/memtest86-3.4a.iso.zip bunu zipten çıkar iso yu image olarak cd ye çek cd romdan boot et kırmızı satır çıkarsa tarama bitiminde ramlarinda sorun var.
evet beyler güzel bir sorun, cevabını bilen varmı? :)
dün gece dragger yavuz ile birlikte benim evdeki masaüstü bilgisayarıma format attık. İşlerimiz bittikten sonra güncelleştirmeler vs.. yapıp bilgisayarı yeniden başlatmamız gereken bir yerde onuda yaptık. ancak bilgisayar daha sonra hiç açılmadı :) güvenli kip, hata ayıkla kip, yavaş yavaş kip vs. hepsinde denedik açmayı ama tam masaüstü ekranına gelecekken ISSAAC.EXE (gibi birşey tam hatırlayamadım) hatası vererek makine durduk yere kendi kendine reset atıyor.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa çok makbule geçer yada tekrar format atacam :)
Abi araştırdığım kadarı ile kuvvetle muhtemel bir virus mallware türevi genelde kapanma restart a sebeb oluyormuş bu virus. Konuştumuz gibi temizlemeye kasmayıp windows kuruyoruz.
Ercan senin başına gelen geçen gün benimde başıma geldi ne yaptıysam açılmadı bastım formatı.
Benim de bir sorunum var , bilgisayarım kapanmıyor.Aslında devamlı açık ama bazen kapatmam gerekiyor ve oturumu kapat dediğimde masaüstünde ki bütün ikonlar kayboluyor ve sadece masaüstü kalıyor.
O andan sonra hiçbirişlem yapamıyorum tamamen kilit oluyor makine.
Ama görev yöneticisinden explorer'ı sonlandırıp oturumu kapatınca bilgisayar kapanıyor
Abi sanmıyorum ya , formattan önce de kapanmıyordu bilgisayar sora format attım falan yine kapanmıyor.Kaspersky ile de tarattım birşey çıkmadı başka birşey mi denesem
Benimde sorunlar öyle başladı zaten , ya spybot ya da combofix ile tarattıktan sonra user32.dll hatası veriyordu bilgisayar herhangi bir program açmak isteyince , ok deyip geçiyordum açılıyordu programlar.
Bakiyim spybot ve combofix ile taratiyim yine düzelmesse basarım yine format'ı alıştım zaten ayda 1 formatlıyorum:)
İşin ilginci 3gün önce format attım 0dan kurdum windows'u ama yine kapanmıyor ona takıldım ben.
bu arada nicckler isimler karıştı sanırım :D sezai steam nikli,ben özgür:D
Pardon özgür ya karıştırdım kusuruma bakma. Ha şimdi dedinki 3 gün önce kurdum windows onda kıllandım ben şimdi diğer bi etken senin kurduğun programlar ve driverlardanda yapabilir bence makinayı kurduğunda her 1 tane driver yükledikten sonra makinayı yeniden başlat eğerki driverlerdan yada yüklediğin bi programdan yapıyorsa hangisinden yaptığını anlarız en azından böylede deneyelim sorunun kaynağını bulabiliriz.
Sorun çözüldü.
Spybot ile tarattım o sırada windows güncelleştirmeleri yükleyip kurmuş .Restart ettim makinayı ardından denedim sorunsuz kapanıyor.
Teşekkürler erkan.
benim makinada cam falan açınca 3-5 dk içinde kitlenio,oyun oynarken de belli bir süre sonra kendi kendine kapanıo saat tarih kendini şaşırıo ve acayip ısınıo
Kasanın içini temizlemeyi dene derim...Temizledikten sonra HW Monitor ile sıcaklıklarını bi kontrol et...Eğer yine sıcaklık yüksekse,işlemcinin termal macununu değiştirmen gerekebilir...
anlayan arkadaşlar benim usb ler çalışmıyo
ör: web cam ı takıyorum porta baştan sag alt köşede web cam i tanıdıgı uyarısını yapıyo ama web cam açılmadan bi balon daha çıkıyo sag altta aynen şu yazıyo
bilgisayara takılı usb aygıtlardan biri çalışmadıgından aygıt tanımlanamadı
help me pıliis