Yahu amca en başından beri ben dahil herkes yaşın büyük olmadığı için saygısızlık yapmak, kalbini kırmak istemiyor ama sen hâlâ zıt konuşup tartışma yaratmaya çalışıyorsun. Amacın ne anlayamadım. Öğretmenlere laf diyorsun, ona laf diyorsun, ortaya bir laf atıyorsun kime, niye olduğu belli değil.
Bir konu hakkında tartışma yapalım, fikir düşüncesi yapalım istiyorsan söylersin herkes fikrini söyler kalp kırmadan güzel bir konu olur. Lâkin senin kime neye saldırdığın belli olmuyor. Şiir paylaşmak istiyorsan kötü eleştiride gelse sadece "şiir" konusu üzerinde durarak eksikliklerini görür tartışırsın.
Adam başından geçen olayı söylüyor sen ona atar yapıyorsun, bunu mahkemeye veririm şunun profilini paylaşırım derdindesin. Kalbini kırmak istemiyorum lütfen yanlış anlama, saygım sonsuz. Ama yeter be amca Allah aşkına. Bak çoğumuz senin çocuğun yaşındayız, çocuğun yaşındaki insanlar burda erdemlik gösterip alttan alıyor sen hâlâ polemiğe girme çabasındasın.
Ha devlete yararlı olmak istiyorsan forumlarda şiir yetiştirerek değil, daha küçük torunun vs varsa onlara vatan aşkını aşılayarak daha yararlı olabilirsin.
Kalbini kırdıysam eğer özür dilerim, her ne olursa olsun büyüğümün kalbini kırmak istemem.
Saygılarımla.