Amca yakinda uyelikten cikarak isim soyisim yazmayanlari, amca bi savciliga sikayet ediver, savcilik alir isim soyisim bilgilerimizi
Printable View
Amca yakinda uyelikten cikarak isim soyisim yazmayanlari, amca bi savciliga sikayet ediver, savcilik alir isim soyisim bilgilerimizi
daha bdahaaşka katılan yokmu
Orhan amca bu hakotech ferrari alcam diye forumda 2 ay reklam yapip aslında sanayide 2.5 tl ye tavuk döner + ayran satan bir arkadaş. Sen umursama onu.
Babamla ayni yastasiniz o torunla oynuyor, tavsiye ederim, gayet mutlu bir emeklilik yasiyor
Orhan bey amca ben seni tüzel kişilik zannediyordum. Sende fake hesap çıktın. Neden bu hayatta hep kandırıldık, masallarla şiirlerle uyutulduk..
Orhan amca esmer ne iş o konuda bi cevap vermemişsin
Demedin demeyin orhan amca eski boksörlerden :)
Orhan amca yaş 65 olmuş, kesiciye girmişsin artık.
Orhan bey bu konuda yorum yapmadınız?
http://i.hizliresim.com/vnDW6A.png
orhan amca sağa sola laf yetiştireceğine desen ki ' gençler ben sizlerle şiirlerimi paylaşmaktan zevk alıyorum ara sıra uğrarım böyle '
vallaha tech olarak çelenk hazırlatıp kapına koyarız. mahallende nöbetleşe kesiciye düşeriz.
ama sen diyosun ki ''eyy tech sen mi büyüksün ben mi '' valla kara deliğin çapını bulurlar buranın çapına akılları ermez. ben ayıktırıyım :)
Stardeniz'in mesajı var amcacım sana.
https://www.youtube.com/watch?v=78v1AWYpp5U
Link
Orhan Afacan beyi sinirlendiren sebep, emekli polis olmasından dolayı ilk sayfada ki yazılan mesajlara içerlemesi. Ancak Orhan bey sizde iyi bilirsiniz ki hangi meslek grubundan olursa olsun kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bu ülke neler neler gördü. Çok değil arama motorlarına rüşvet ve istediğiniz meslek grubunu yazın bir çok sonuçla karşılaşacaksınız. Ben de emekli subay çocuğuyum. Vatan sevgisini de sizden kat ve kat daha iyi bilirim. Hakkımda bir şeyler öğrenmek istiyorsanız ilçe emniyet müdürüne beni sorabilirsiniz.
--- ---- bu çizgilerde küfür mü ediyon amca
Çok sinir bozucusun deedeeem. :D
Amca sorununun cozumu mavi haplar, utaniyorsan izmirde eczaci arkadas var o adrese teslim yapar(fusion blue nun son uzlasmaci mesajina yazdiginiz cevap uzerine bu teshisi koydum)
Orhan amca Translate'den çeviri mi yapıyon anlaşılmıyor bir şey :D
çarptırıyorsun amca.
Amcanın termostat açmamış,hararet yüksek.Yakında conta yakar benden söylemesi
Yahu amca en başından beri ben dahil herkes yaşın büyük olmadığı için saygısızlık yapmak, kalbini kırmak istemiyor ama sen hâlâ zıt konuşup tartışma yaratmaya çalışıyorsun. Amacın ne anlayamadım. Öğretmenlere laf diyorsun, ona laf diyorsun, ortaya bir laf atıyorsun kime, niye olduğu belli değil.
Bir konu hakkında tartışma yapalım, fikir düşüncesi yapalım istiyorsan söylersin herkes fikrini söyler kalp kırmadan güzel bir konu olur. Lâkin senin kime neye saldırdığın belli olmuyor. Şiir paylaşmak istiyorsan kötü eleştiride gelse sadece "şiir" konusu üzerinde durarak eksikliklerini görür tartışırsın.
Adam başından geçen olayı söylüyor sen ona atar yapıyorsun, bunu mahkemeye veririm şunun profilini paylaşırım derdindesin. Kalbini kırmak istemiyorum lütfen yanlış anlama, saygım sonsuz. Ama yeter be amca Allah aşkına. Bak çoğumuz senin çocuğun yaşındayız, çocuğun yaşındaki insanlar burda erdemlik gösterip alttan alıyor sen hâlâ polemiğe girme çabasındasın.
Ha devlete yararlı olmak istiyorsan forumlarda şiir yetiştirerek değil, daha küçük torunun vs varsa onlara vatan aşkını aşılayarak daha yararlı olabilirsin.
Kalbini kırdıysam eğer özür dilerim, her ne olursa olsun büyüğümün kalbini kırmak istemem.
Saygılarımla.
Bana bak orhanmısın nesin. burda senden yaşça küçük olan çoğunlukta olduğu için insanların sinirini bozsan bile yine de sana saygı çerçevesince cevap vermeye çalışıyorlar.Ama ben 42 yaşındayım ve sana da yazdığın şeylere de saygı duymuyorum.İnsanların ailesi ile ilgili bilgileri alıntı yapıp altına üstüne yazıp çizip kimseyi tahrik etme.Burası otomobil forumu.Tamam 3-5 şiir benzeri şey yazdın güldük eğlendik bitti.Ama insanları ve ailelerini rencide edici iğneleyici şeyler yazarsan,insanların kimlik bilgilerini ifşa edersen bu eğlencen çok sürmez.
ha benmi? kimlik bilgilerimi istiyorsan vereyim. ister gbt yap istersen istihbarat'a ver..tamammı koçum.
Kick ORHANAFACAN
Boylemi yaziyorduk ?
Ah
Cilt Bak
Break Dans Kursu Veren En
Amcam biz nankörüz sanattan anlamıyoruz. Yukarıda bir kaç link koydum oralarda sanatınızı sergilerseniz kıymet bilirler.
Ya haddini, ağzından çıkanı bil ya da ben ögreteyim sana nasıl konuşman, ne demen gerektiğini..
Yaşlısın diye göz yumduk adına şiir dediğin şeylere, sınırını aştın.
Bu forumdaki insanları teröre destek verenlerle aynı doğrultuya sokmak, doğuda yaşananlarla ilgili yorum yapmıyorlar diye terör destekçisi imajı yaratmak senin yaşını da boyunu da aşar. Kendine gelmez, bu şekilde devam edersen alırsın cezayı..
Orhan Afacan, benjamin button gibi biseymi acaba, yas 65 ama pek bir afacan kendileri.
amg biz at mikine konmuş kelebek fotosu atınca ceza yiyoz,adam terör estiyor :) halbuki yaşlılara öncelik vermek lazım.
Antoloji.com'da bile şiirlerini paylaşıyor adam.
Nazım Hikmet, Cemal Süreyya vb. gibi nice şairlerin olduğu yerde senin işin ne dedem? Ne bu ego?