ilk önce arabanı ölü muamelesi çeker renkten 5lira düşer vade teklif eder illaki nakit lazım dersen 15den kapı açar
Printable View
ilk önce arabanı ölü muamelesi çeker renkten 5lira düşer vade teklif eder illaki nakit lazım dersen 15den kapı açar
Burdaki 19-20 diyenlerin çoğu alsa 27-28 den ilana koyar :D
Güzel kardeşim 106 Quik için bence satma aracını.Yok arkadaş illa satıcaö diyorsanız buraya onu açtığın gibi sahibindene ilan ver galeriyse versen notere gidip satış vericen.Yani aynı uğraşı yine yapacaksın.Bunun Seda'n otomatiğini şirketten arkadaşım 24 liraya aldı ama km boya durumunu bilmiyorum.Sahibindene gir aynı model emsal araçların fiyatına bak ona göre fiyatlandır ve koy ilana derim
Ah param olsaydı ben alırdım, bayılıyorum şu mk1 ve 2 lere.
23 satar bana göre ama ucuz araçlar sahibinden olarak daha hızlı satılır en azından bizde öyle ucuz pek gitmiyor esnaftan. Bu arada işinize yarayan araç varsa yildizpetrol.sahibinden.com
arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için 26.500e ilan koydum 24.500 teklif verdiler bile. hayırlısı olsun
Quick için focusdan vazgeçilmez diyorum.Galericilere yem olma temizse zaten satılır aracın.
25.000 den aşağıya verme.. Birazdan özel kutun dolar aman dikkat
Sadece galerici değil ki, her yer malesef alsatçı dolmuş durumda. Bu piyasanın özellikle 2.el piyasasının bu denli totosunun başının ayrı oynamasının nedeni de o. Sıfır fiyatları için de ***** döviz kurları. İlanla koyduğun zamanda beklediğin rakamı veren varsa üstünü kovalama ver. Şu dönem çok alıcı çıkmaz, geneli şu olur mu der bir daha aramaz ya da mesaj göndermez. Bu dönemlerde araba satmak zor.
Galeri 17 verir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52189586/detay
km e takılmazsan tam sana göre 207 var elim de fiyatta yaparız bişeyler :)
Galeriye gerek yok buraya bi ilan aç öyle teklifler gelir ki inanamazsın galeriye verseydim keşke dersin :) Burdan biri kazansın diye müşterimin mercedes clasına ilan açtım 118 bine verecekti 100 bin bile veren oldu sonuç ben arabayı 118 e galeriye verdim galerici 121 liraya bizden satışı bile almadan arabayı sattı
Biniciye kaça vermeyi düşünüyorsunuz bir abi için soruyorum