ilk ciktigi gunden beri, yani yaklasik 3 bucuk senedir i phone 5 kullaniyorum, inanilmaz memnunum. cok supersonik bir kamera aramiyorsaniz ideal bir telefon bence..
Printable View
ilk ciktigi gunden beri, yani yaklasik 3 bucuk senedir i phone 5 kullaniyorum, inanilmaz memnunum. cok supersonik bir kamera aramiyorsaniz ideal bir telefon bence..
ikinci ede olsa m8 den şaşma ; sende 2374238762 kere telefon değiştiren biriyim m8 imkan varsa m9 kraldır
Bende bir telefonu 5 aydan fazla kullanmam, ve piyasadaki çoğu telefonu kullandım. Şu an nişanlımın eski telefonu olan 5S' i kullanıyorum. Nişanlım 2 sene kullanmıştı ve ona yeni telefon alınca bunu ben aldım ve inanılmaz memnunum. Kamerası olsun, hızı olsun, uygulamaları olsun kesinlikle tavsiye ederim. Nişanlım 2 sene önce almıştı ve 2 kere telefon değişti servisten sıfırını verdiler. Sony Z1, LG G3, HTC M8, Samsung S5 son değiştirdiğim telefonlar Android olarak kullancağım telefon M8 olurdu, hem metal kasa, hem daha ele avuca oturuyo.
note5 bence.
İphone hangi modeli olursa olsun :)
1000 tl ye iphone bulamazsın onun için hariç tutuyorum ayrıca alt model samsung da alma aşırı donuyor.
Telefon defterine bile girerken 3-5 sn bekliyorsun. 2 aylık telefon da aynı 1 senelik telefon da.
En son S5 kullandım onda bile aynı problem vardı ama kamerasına laf yok. Çok kaliteliydi.
Onun dışında HTC, Sony, LG arasında beklentini karşılayacak modelleri tercih edebilirsin.
Menüleri hızlı akar fotoğraf kaliteleri iyidir istediğin fiyatlara da bir çok modeli var.
htc ciyim yıllardır. önce one x sonra one m8. bir kez bile sorun yaşamadım.şu an sıfırı 1300 1400 civarı.çift kamera vs. özellikleri harikadır.motion launch ta var.
1399 tl 5s aldım, 0 hemde. IPHONE dan başka telefon alan adamı anlayamıyorum.
http://www.hepsiburada.com/lg-g-flex...CEPLGGFLEX16-S
ıphoncuların elınden alabılırsem kullanıyorum,memnunum
1 aydır lg g4 818p modelini kullaniyorum. Cift hatli, Tr deki g4 lerin kore pazari icin uretilmis versiyonu. Acayip memnunum. Internetten ithalatci firma dan aldim.
3 yıldır one x kullanıyorum forumdan birisinden almıştım bir yılda o kullansa 4. yılında
hâlâ çok iyi çok memnunum bazen çok az kasıyo ama olur o kadar
bu aralar M9 arefesindeyim
Asus Zenfone2 32 GB ve Lenovo Vibe P1 modellerini kullanan arkadaşlar var mı? Sizce hangi telefonu almalıyım?