Ben 2.sezon 5. Bolumdeyım....
Genel olarak begendım ama abartılan kadar efsane bulmadım.
Printable View
Ben 2.sezon 5. Bolumdeyım....
Genel olarak begendım ama abartılan kadar efsane bulmadım.
Yeni sezonu çıktı sandım birden konuyu güncel görünce
Acaba öldürüldü mü yoksa kendisini mi vurdu ? Birde adamlarından birisi eski tetikçilerinden suanda youtuber olmus :D
Link: YouTube
4.sezon için mekan bakarken en son ekip görevlisi arabada ölü bulundu devamı yok sanırım
sıradaki izleyeceğim dizi serisi kesinlikle bu olucak
Narcos'tan sonra boşluğa düşenler için Netflix in El Chapo serisi de tavsiye edilir. Yoklukta gidiyo baya.
Tata güzel karı..
hala güncel bilgi yok mu ne zaman 4.sezon
Bugun gordum bende 16 kasimda fakat pablo reisin oldugu durumdan iyice iyice kopmus gibi trailer
Narcos on Instagram: “New country. New cartel. New empire. #Narcos: Mexico coming to @netflix November 16.”
Pablo escobar karakterini canlandıran oyuncuda olacakmış konuk oyuncu olarak
1. ve 2. sezon efsaneydı
El Chapo da güzel tavsiye ederim minik dev coşturuyor.
4.sezon geldi biraz da geçti aksama indircem guncel cekeyim
ben izledim bitirdim 4. sezonu..
sadece 5. bölümde escobar kısa bir süre görünüyor..ilk 5 bölüm de pek aksiyon yok zaten..bitirdim ama güzel diyemem devamını bekliyorum..
Narcos Mexico'yu 4. sezon gibi değerlendirmek yanlış olur aslında, Peña'nın 3. sezon sonunda Mexicoya gideceğini söylediği halde dizide görülmediğini duydum.
Bu sezon Narcos dizisinin geçmişinden çok El Chapo dizisi ile daha fazla bağlantısı var.
Sonuçta, El Chapo'nun patronu Gallardo'nun buralara nasıl geldiği, organizasyonu (ki organizasyonun Escobar ile bağlantısı var) ve Mexico'daki kartellerin nasıl oluşturduğunu anlatıyor gibi gözüküyor.
narcos bitti..el chapo 2.sezondayım ama pek alakasız yaw konular birden değişiyor..
Narcos’un yanında El chapo çöp .
Narcos mexico güzel yeni bölümleri bekliyoruz