Şu sahnede Gustavoyu gördüğüm anda ne duygulanmıştım be. Sanki eski bir dostu görüpte gülersin ya böyle aynı o şekil
Printable View
2. sezon için özel mesaj yoluyla link rica ediyorum.Türkçe olursa daha iyi olur.
Türkçe'den kasıt alt yazı ise buradan izleyebilirsiniz: DiziBOX - Yabancı Dizi izle, Yabancı Diziler
Cevap veren herkese teşekkür ediyorum,hallettim.
3. Sezonu cikicakmi acaba bilgisi olan varmi ?
3. sezon haricinde 4.5. sezon anlaşıldı eğer yanlış bilmiyorsam Dizinin adında anlaşıldığı üzere pablo escobarla başlayan devamında başa gelen karteller olduğu için Cali karteli ve sonrakiler pek yabana atılcak tipler degiller :D escobarla reyizle alakalı koca 2 sezon kadar ünlü ve izletici olabilirmi orası ayrı:)
Pabloyu vuranlar dizinin fişini çekti..
filmide vardı bunun
İki günde izledim
3. Ve 4. Sezonu çekilecek
Reyis öldü gitti
Zevk verir mi :)
Ağustos Eylül yazmışlar 3. Sezon için
Arkasından Two Escobarsı yapıştır (Belgesel spec 2saate yakın) dizi abartması yada şişirilmesi harici tam net olayları çözdürüyor adama:D
The Two Escobars (2010) - IMDb
Bitti diye üzülmüştüm
Bu hafta halledeyim
Adam kolombiya başkanı olsaymış
Şuan kralmış be
Amerikayı nasıl geçirmiş zamanında
Yanındaki adamları satmasa yırtarmış aslında
Gustavo gidip o gacıya çakmasa :):)
İnsanlar iki bacak arası için milyar dolardan oluyor
Sıf bunun için izlenirdi bu dizi :):)
türkçe izleyebileceğim link verir misiniz ?=
2 sezonu ben de izledim.Anladığım Bu adam bildiğin teröristmiş. Biz ise adama reis kral gibi sıfatlarla itibar ediyoruz :)
Uyusturucuyu amerikaya kacirmasa kolombiya suan milyarderler sehriydi. İse bi de su boyutta bakin 82 de escobar dunyanin en cok aranan adamiyken beyaz saray onunde ogluyla fotoğraf cektiriyor ama dizi milliyetcilik yapip amerikayi yuceltecegi icin bu tur ince detaylar yok. Keske yasasaydi da amerikaya zulum olsaydi.