9. bölüm şimdi bitti. Gayet güzel olmuş sezon, Escobar'ı aratmadı hiç.
Printable View
9. bölüm şimdi bitti. Gayet güzel olmuş sezon, Escobar'ı aratmadı hiç.
Dizide Escobarı canlandıran oyuncunun New york dan sorumlu kişi olması'da ayrı bir durum dedim ölmedim ben diyerek mevzuya yeniden girecekmiş gibi hissettirdi :D
New York sorumlusu adam bu; :)
Pepe Rapazote - IMDb
Yalnız Pablo başkanın yokluğunda normal bir dizi olarak gayet başarılı olsa da, ikinci sezon seviyesinde devam ediyor bence.
İlk sezonu çook iyiydi, 2 ve 3 benzer diyebiliriz.
3ncü bölüm bitti ama sarmadı henüz.
Direniyorum.
2, bilemedin 3 bölüm sonra belli olur sonuna kadar gidip gitmeyeceğim.
Şimdi 7. Bölümü bitirdim bende 4. Bölümden sonra aksiyon artmaya başlıyor her bölüm çok daha iyi :)
Dun bitirdim ben de, Escobar yok cok sarmaz diyodum da izledim baya baya :)
Spoiler olmasında sadece mevzu acayip yerlere geldi yahu :)
Bu arada Narcos demişken, yok Nusret oynadı bi dünya geyik döndü de ben göremedim öyle bi sahne. Arada kaçtı mı acaba, var mıydı Nusret ?
@KoramiraL 4. sezon efsane olacak gibi görünüyor. 10. bölüm harikaydı.
@Nightfish bende göremedim Nusret'i ama 3 sezonluk bir başlangıç var o garanti Meksika'nın uyuşturucu geçmişi nerdeyse Kolombiya ile aynı hatta onlardan daha kanlı
3.sezon türkçe dublajın ne zaman çıkacağı hakkında bilgi var mı ?
1 günde izledim itiraf etmeliyim bende sarmaz diye düsünmüştüm. Fakat 4 sezon daha sürükleyici olacak Meksika daha seri ;)
Nerden izliyosunuz canlar..
Escobarsız da gidiyor gitmesine de Ama yinede gözler arıyor be. Sizinde arıyordur eminim. Onun o pantolon düzeltmesini, tehditlerini özlüyorum valla. Ben zengin bir adam değilim, Ben parası olan fakir bi adamım. Pablo escobar.:cool:
7.bölümü bitirdim gece dizi gayet güzel ilerliyor bence :D
8 bölümü bitirdim son 2 bölüm kaldı 3.sezonun bitmesine. :)
Yalnız dediğiniz gibi Nusret'i falan görmedim bu bölüme kadar. Taa ki işin balon olduğunu görene kadar. :D
"Diziyi izleyenler Nusret'e ve bahsedilen sahneye rastlamadı. Nusret'li Narcos'un aslında bir reklam filmi olduğu anlaşıldı. Nusret Gökçe, Narcos'un Türkiye'deki reklamları için sadece Kolombiya'daki çekimlere davet edildi."
Kaynak: Nusret'in Narcos balonu dizi yayınlanınca sondu