Bayrama saklıyorum ben izlemedim daha :)
Printable View
Bayrama saklıyorum ben izlemedim daha :)
4.bölümü demiz izledim ibretlik :D
Dün gece 1. sezonu hızlı bir özet yaptım. Bugün de 2. sezon 1. bölümü izledim eh işte çokta durgun gelmedi bana =)
son bölüm kaldı bitirmeme 2.sezonu
spoilersiz tespit dizideki kimsede R yok arkadaş herkes daima dümdüz ileri :D
Heyecan Surecek: Narcos'un 3. ve 4. Sezonu Onaylandı - onedio.com
3 ve 4.sezonu onaylamışlar.
bende diziye başlayıp başlamamak arasındaydım, bir kaç yorumu okuduktan sonra başlamak farz anlaşılan :)
Bende dün başladım.Tavsiye ederim.Hızlı akıyor zaten 1 sezon iki günde biter :D
kurtlar vadisi gibi olmalı bu dizi 10 yıl falan .Senaryoyu 2-3 sezonda harcamazlar umarım
1. sezonu adamlar çok hızlı işleyince açıkçası 2. sezon tırtlarlar konu bakımından dediydim ama bu sezonda gerçekten iyi 5. bölümü izledim hafif yavaşlatmışlar olayları tam tadında olmuş çok öldürmemişler yavaşlatıcaz diye.
spoiler vermemek için yorum yapmıyorum gidişatla ilgili @Molev
Burdamı okudum ekşidemi okudum hatırlamıyorum da yorum şöyleydi
Dizinin adı narcos , escobar değil .Tüm karteli ele alacaklar o yüzden uzun olabilir şeklindeydi .Diziyi birazda farkı yapan geçek hayattan kesitler , bide sağda solda okuduklarınızın dizi içinde görmeniz konu zaten mükemmel
ekşideydi o yorum bende denk geldim :D
Narko terorizm zaten kaymagını yiyende escobar oldu eli kolu sallayarak uyuşturucu sokmalardan dünyanın en zenginleri araısna geldi. artık diğer sezonlarda arkadan gelen eski kankası sonraki düşmanı cali karteli var :) ki zaten son bölümü izledikten sonra bas bas bağırıyor devamı geleceğini
@streetracer_nos bende okudum aynı şekilde ama dizinin introsunda pablo escobardan birçok kesit var,
spoiler vermemeye çalışıyorum ama dizinin başlangıcında amerikalı narkotik polisi murphy nin ağzından ele alarak başladılar,
birçok kapıdan pablo escobara çıktılar 1. sezonda hatta ilk 3 bölümde ben sanmıyorum kanımca dizi kolombiyadan vs. ordaki kartellerden ileri gitmez,
He şuraya gelelim ne kadar uyuşturucu ile alakalı film,dizi varsa hep tutuyo kardeşim Netflix için bu dizi çok güzel reklam kapısı oldu,
Buarada atlamadan yazim 3. ve 4. sezon onayıda alınmış netflixden
Narcos Season 3 | Only on Netflix 2017 | Netflix - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=1mgXpnfw6Wk
ooo 3tede reyiz var güzel haber berkanım bu:)
2. sezonun yarısındayım, o dönem çekilen gerçek görüntüler araya biraz daha fazla koyulsa harika olur
Bence biraz yavaş yavaş izleyin sindire sindire =)
Neticede dizi Narcos. Pablo değil ileride nereye gider izler görürüz ;)
Maritzaya çok üzüldüm serefsiz limon vurdu çocuğunun yanında :(
dun gece tek bolum ızlıycem dıye bı oturdum 2.sezon son 4 bolum birden izledim. Bosluğa düstüm resmen
Spoıler vermeyin beyler sindire sindire izliyorum 6.bölümdeyim.
2. sezon 3. bölümdeyim :)
şaka bir yana ben baya ispanyolca kelimeleri kapıyorum :))
+colonel horacio carillo' ya tek üzülen ben miyim?
2.sezonu geç izleyim dedim dayanamadım başladım 2.bölümdeyim. Maritza gerçekte 35 yaşındaymış hatun 25 duruyor en fazla :)
Spoiler spoiler
Ben 2. Sezonu çok beğenmedim. Bir şekilde anlatılması gereken büyük bir detayı atlamışlar mıdır nedir , Adam hapisten kaçtıktan sonra nerede ise sezon başından sonuna kadar yanında sadece 2-3 kişi var. Onlardan biri de limon zaten, çok sonra tanıdığı bir eleman. Yani Adam bu kadar milyar doları ne yaptı? Hapse girince adamları mı yedi, muhasebeci mi dolandırdı, ne oldu da hapisten çıkınca bu Adam 3-5 kişi kaldı birden bire, ayrıca parasız kaldı. O kısım pek işlenmemiş sanki. Büyük bir boşluk var.
dizinin baslangıcı bence pabloydu ve 2 sezonda bıtıcektı baktılar tuttu dizi diğer cartllere atladılar :D
pablodan daha zengınlerde var uyusturucu işinde ama hayat hıkayesı pablo kadar cezbedıcı değil 2 sezon cali 2 sezon guzman diyede gidebilir dizi
biyerden sonra calide bitecek adamlar içeride
pablonun hikayesinde yanlıslarda var pablonun kendi oğlunun anlattıkları
gercek hayatta
quica olaylar olurken amerıkada hapishanede
annesi ve diğer oglu los pepesle işbirliği yapıyor
leon işbirliği yapmıyor cali ile castanolar işkence edip öldürüyor hatta amerikada hiç yaşamıyor bile
calinin düğününü patlatma gibi bi olay yok anlaşma var aralarında aileye dokunulmayacak diye zaten pablonun karısı cali carteline o yuzden gidiyor calide savaş ganimeti olarak pablonun butun mirasını alıyor
gazeteci kadın öldürülmedi
Ya şu diziye içerikle alakalı bir şeyler yazacaksanız bari başına büyük harflerle spoiler falan yazın.
Genel yorum var sanıp tüm post'u okuyunca mal gibi yiyorum spoiler'ı.
Neyse, bugün ilk bölümle başladım ben de. Bakalım gerçekten iyi duruyor.
SPOİELERSSSSS
diger oglu derken kucuk oglundan baska oglu damı varmıs ?
bunu muhtemelen dizinin basında
Bazı sahne, karakter,
isim, iş, vaka, yer ve olaylar dramatik gerekçeler
sebebiyle hikayeleştirilmiştir diyo ya ondan dolayı birebir islememislerdir.Gercek hayat hikayesinde cenasine 25 bin kisi katıldı yazıyo ama dizide adam olunce bayram yeri gibi oluyo heryer ailesine cok duskun oldugu icin telsizden fire veriyo
Yanlız amerikanın olayı cok iyi adamlar yuklu miktarda para amerikadan dısarı cıktıgı icin escobara sarıyolar sadece ve sadece sebep bu
Pablo Escobar'ın Oğluna Göre Narcos'un 2. Sezonundan 28 Hata
Pablo Escobar'ın Oğluna Gore Narcos'un 2. Sezonundan 28 Hata - onedio.com
Bende 2. Sezonu bitirdim,spoiler vermeyecem ama neden bilmiyorum oyle dizi bittiginde gelen yazilara bakakaldim 10 dk :(
2. Sezonu bitireli 2. Gün oldu hala etkisindeyim çeşke hikayeyi uzatsalardı. Bu arada yakın arkadaşım Kolombiya bogota da restaurantta çalısıyor bu diziden sonra medelline gitmiş halk hala escobarı saygıyla anıyor. Medellin duvarların da resimleri grafitileri her yerde diyor. İmkanım olsa bende gitmek istiyorum :)
harley and the davidsons diye bi dizi başladı 2 bölümü çıktı bugün mini seri ama güzel bir dizi tavsiye ederim :)
2.sezonu da tek solukta bitirdim. Beklentileri 1.sezondaki gibi tutmak olmazdı zaten, her çöküş dönemi, yükselişe göre zevksizdir :)