Şu 70 liraya f20leri bi ben mi göremiyorum ? Binilecek gibi olanlardan, Bi-xenonu, sunroofu vesaire.
78 - 80 yazıp 70e mi bırakıyorlar ?
Şu 70 liraya f20leri bi ben mi göremiyorum ? Binilecek gibi olanlardan, Bi-xenonu, sunroofu vesaire.
78 - 80 yazıp 70e mi bırakıyorlar ?
valla usta boşa arama dediğimi yap 2010 2011 crv lere bak execuve 2.0i lpg li full+full+full oluyorkonfora da otomatik 4x4 sistemine de hayran kalırsın kısmet olursa fd6 civic'imi satıp almayı düşünüyorum mükemmel bir araç
YamahA Xmax 250 ABS
1881 - 193∞
c180 2012 malyajlı kasa baktınız mı hiç o fiyatlara var ve sunroff olsun zaten yıldıza rütbe sorulmaz çokta yakışıklı araba ve klasmanına göre 1.8 7 ileri yeni nesil motor ve şanzıman baya iyi bir seçenek tabi koltuk ısıtma elektrikli koltuklar filanda cabası yani![]()
Cr-v nin 4 ceker sistemi muhtesemmis gercekten hayran kaldim![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
CRV nin hali ne öyle ya
Neyse konuyu dağıtmadan tavsiye verecek olursam gitsin sıfır Leon FR alsın bence 80e kadar donanımlısını alır rahat rahat
ben olsam birazcık fiyat olarak yukarı cıkardım golf r bakardım sadece benım fıkrımkeyıflı araclar
Bu rakama 2 gün önce A180 Urban aldım. Cam tavanlı olursa çok güzel araba , Urban pakette donanım olarak yeterli.
Yukarıdakinden daha dolu cc satıyorum 90 bine. 4 yıl uzatılmış garantili araç.
Ancak 80 bin son sınırım olsa 1-2 parça boyalı mümkünse düşük tramerli cc alırdım yine. Bu paraya bu presti başka araçta yok
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Passat, CRV, W204 C Serisi, CC, A4, F20, A180, accord, Qashqai olarak liste yapıp vericem akşam arkadaşa gerisi ona kalmış artık yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
Her ne kadar yazdiginiz araclarin markalari (A180, F20, A4 vb.) premium markalar olsa da 80 bin'e dolu Leon, Megane vb. araclar da dusunulebilir diye dusunuyorum.
düşünülemez mi ?
Mazda 6 2.0 Sport 2011 Model 61.000 TL Sahibinden sat
Audi A3 alabilirsin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
A3 nokta olur.Leona para vermektense a3 alırım.yeni model takıntısı yoksa makyaj kasa led far cam tavan vs. dizel alınır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)