Boyutlar için özür dilerim telefondan halledemedim.
jantın ismi adriatique ve 19' oluyor genelde oem olarak 2.0 hdi exclusive lerde vardı bu jant. babamın c5 te 18 dynamique jant vardı hiç yormuyordu gayet rahattı. bu jantın replikasını bulabilir misin bilmiyorum. anca özel istekle servisten ya da kazalı c5 ten çıkma olarak falan bulabilirsin , zor bulunan bir jant ama arabanın dünyasını değiştiriyor.
Düzenleme olmadıgı için şimdi anladım 17 janta benzeyen jantdan bahsediyorsunuz 18 olanı 2.0 jantı. Ben çok benzetiyorum, bu jantı arıyorum.
sx'ler de 17 sxpk'larda 18vardır.Makyajlandıktan sonra 18opsıyon gibi olmuştu.Senin istediğin 19lar 2.0hdi de var çoook çok zor bulursun ve iyi fiyat isterler.1.6'ya takacaksan çok yorar bostancıda çıkmacı süleyman var citroen peugeot çalısır genelde onun kulağına su kaçırıp beklemeye yatmat gerekir.Tampondaki gri yeri boyayarak yapabilirsiniz.Ayrıyetten o mercekleri farları da öneririm hem görüntü hem sürüşe bayağı yararlı
Aynen araç çok diri ve hoş 1.6 ya takıcam 1.500 tl ye jant lastik buldum araçta hidroactive miydi tam hatırlamıyorum süspansiyon sistemi var ben taktığımda leylek spec olurmu yay takmam gerekir mi?
Vay bu jantları tek beğenen ben değilmişim demek ama bulmak çok zor baya bi takip ettim bulamadım inşallah siz bulurusunuz
Buldum buldum
http://sahibinden.com/241510896
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)