Sanmiyorum 5 ile 10 liralık birseye benzemiyor.
Pzt günü işe gitti arkadaşları oha demiş.
5 liraya 1 ekmek 2 simit alirsin fırından:)
Printable View
Pardon pahalı söylemişim 1.6 liraya bile var :D
http://www.bijuteri.net/tr/c/97/1/0/tek-tas-yuzuk
http://urun.n11.com/tasli-yuzuk/pirl...diye-P89246569
Senin aldığın yüzüğün maddi olarak hiç bir değeri yok 'marka' olarak var...Ama boşver Allah içine sindirsin önemli olan beğenilmesi...
yiğit nereden baktın link var mı :D
siyah taş için fikri olan yok mu?
Bütün konuyu okudum baştan sona kafam çok karışık. Bu olayın bi özeti falan yok mu en az kaç karat almak gerek ? Neye dikkat etmek gerek ? Yoksa kendimi atasay veya zene öptürcem gibi :D
çok bela iş. oldu bitti rahatladım. askerlik gibi amg:)
Ben taktaş ve 5taş görevlerimi başarıyla tamamladım. Sırada tamtur görevi var :D
Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :hehe:
tabi bazen ek görevlerde çıkıyor, bonus level...
yok tek taşımın taşını mı büyütsek, yüzügün modelini mi değiştirsek, bu tektaş bu alyansa uydu mu, tektaş levelinda aldığınız skora göre değişir bu bonus levellar...
konunun başında yazıldı mı bilmiyorum ama bu işin merkezi cağaloğlu. Pek çok firma var ben bir fuar vesilesi ile tanışıp Tekvin Pırlanta firmasından almıştım.
İyi pazarlık yapmak lazım alırken. Kendi sertifikaları var ve o bölgenin eski esnaflarından.
boris pırlanta karum.
tek taş için 5-6 liralara en iyi f/p açısından nereden alınır ?
kapalıçarşı'da yakın arkadaşlarım var. istediğiniz özellikleri (karat, parlaklık, tek taş beş taş vs) yazabilirseniz toptan fiyat alabilirim arkadaşlar.
Ben de 3 ay önce almış biri olarak İzmir'de marka dükkanlara boş para vermeyin, yönlendirebileceğim güvenilir esnaf tanıdık var Kemeraltında diyeyim.
Selam verip giriyosunuz H tan iyi taşa 6000 en az diyor, selamlı gittiğiniz yer fiyatın yarısını çiziyor. Çok ilginç piyasa :D
Şu an ki dolar kuru ile alakalı cüzi karlarla pırlanta satışımız mevcuttur. Düşmezse oturup taş yiyeceğiz çünkü :)
Benden de fiyat alabilirsiniz.
kanlı elmas filmini izletin hatunlara :D replikaya ikna edin.