painkller Nickli Üyeden Alıntı
Bu mesaji yazma sebeblerimden en onemlisi oncelikli olarak buradanda tesekkur etmek olsada, aslinda forum ortami aile ortami olan bir yer olarak gozukuyor gozume fakat son zamanlarda acilan konulardan sonra boyle insanlarda var demek, var oldugunu gostermek istemem.
2 haftalik surec sonrasinda teyp alinip, Oğuz abinin dayisi araciligiyla ulkeye getirilip, sonrasinda sagolsun kendinin ve dayisinin ilgisiyle (minnettarim bu arada cok cok tesekkurler) ulkeye gelip bu gunde Oğuz abim tarafindan adima kargosu cikarildi. Bu getirdigim urun hakkinda her adimda bana destek oldugu icin, sadece getirip birakma olarak degil adeta kendi urunu yerine koyup takibini, her hareketinde bana bilgilendirme yaptigi icin cok cok tesekkur ederim. Son zamanlarda bu sekilde guvenebilecek cok az insan kaldigini forumda gordugum icin bu mesaji burayada yazma geregi duydum. Her seyden ote ben iyi bir insan bir abi tanidigimi dusunuyorum, ve dedigim gibi abi her daim yalovada tuzlada ulasabilecegim her yerde bir kardesin var. Tekrar sana ve dayina ilgisi alakasi ve ugrasi icin cok cok tesekkur ederim. Ozellikle senin hassasiyetin icin. Hakkinizi helal edin, Allah razi olsun :) her zaman dedigim gibi her seyde burda bir kardesin var abi.
Iyi forumlar.