SS araba değil maxima bir sleeper araç kardeş :D
Printable View
Kesici yinemi sen :)
Haydaaa yine mi geldi bu maxima
bu shelin benzini kalitesiz gibi
yakıt fişine gerek yok otomasyon kaydediyor.
bende petrol muhasebecisiyim bp petrolde. maduriyetin kesinlikle giderilecektir. gidermeyen petrol olmaz olamaz. benimde başıma geldi ama ben çalıştırmadım. direk servise çektim depoyu temizlediler oldu bitti. petrolümüzde 3-4 arabanın motoru komple değiştirdiğimiz oldu.
benım de basıma gelmıstı dızel aracıma benzın koymustu 4-5 lıtre cıvarı pompanın rengını yesıl gorunce fark ettım durdurttum.Sonrasında mudur geldı gerısını mazot ıle fulleyelım bırsey olmaz dedı.Sızın aracınız var mı dedım var dıye gosterdı.Getırın aynısını ona yapalım ıcınız rahat edecek mı ? dedım.Sonra ısım aceleydı benımde servıse cektırelım veya ustamız var baksın dedı.Usta geldı aracı ıterek bı kanala aldık depoya ulastık ıcındekı tum yakıtı cektı aracın sonra mazotu doldulduk bana dusen payı odedım.Kafam rahat cıktım 15 bın gectı bı sorun olmadı.Kesınlıkle oyle bı durumda arac calıstırmayın bıle.
Anahtarı ve shell kartı verirken DİZEL derim kapakta yazsa bile dalgınlığa gelebiliyor böyle durumlkar, geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz.
bu arada benzine dizel olmaz ama dizele benzin olur ola ki fark etmedin yakıtı aldın gittin sıkıntı yok araba yanmaz ölmez patlamaz çatlamaz merak etme yapılacak işlem de 15 dakika sürer maksimum ağlamaya sızlamaya da gerek yok o gibi durumlarda, pompacılar olmasa her gün herkes kendi aracına yanlış yakıt koyardı :)
Evet arkadaslar dun aracimi servisten aldim 2.500 gibi masrafi cikti shell karsiladi deisen parcalar yakit pompasi yakit hortumu yakit filtresi depo temizleme islemleri yapildi enjektorler makinaya baglanarak rolantide ve yolda test edildi bi problem yok
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Umarım bir daha olmaz :)
Hayırlı olsun sevindim sizin adınıza umarım dahada bisey çıkmaz. Depoyu tekrar doldurdularmi peki merak ettim
12 şubatta yanlış alınan yakıt
13 şubatta tamir edilmiş ve faturası ödenmiş bir araç
Takdir i şayanlık bence
Valla ben pompaya yaklasırım dayıya derim Bana Su kadarlık Nitro Dizel Yada Ultimate Dizel, Yada Wmax Dizel artık nerden aldıysam performans yakıtı hangisiyse onu soyler mutlaka sonuna Dizel der ve pompaya bakarım Dizelmi koyuyor diye Takıntı bende bu basıma gelmedi hiç gelmez diyede bişey yok o yüzden önlemi alalım nolur Nolmaz..
Bende yarın ilk işim İ30'uma benzinli pompası sokturmak olcak deposuna bakalım Giriyormu tabanca merak ettim..
Bizim personelin biri benzinli araca pompa ucunu zorlayarak dizel vermisti pompa odasinda hep birlikte alkisladik. Sonra 3 evet le ugurladik.