Normalde hep sorun yaşadığımızda yazıyoruz ve TechTurkey artık bu konularda Türkiye'de kayda alınabilecek bir site olduğu için yazmak istedim. Son zamanlarda çok aktif olarak yazmasam da eski üyelerin çoğu tanır beni. Herhangi bir çıkarım ya da menfaatim yok, iyi şeyleri de yazmak gerektiğini düşündüğüm için yazdım. Facebook'da yazdığım direkt kopyala/yapıştır yapıyorum.
"Aslında pek böyle şeyler yazmazdım ama bir şekilde ulaşır sanırım firmaya. 2013'de 0 km olarak aldığım Leon 1.6 TDI DSG aracımda yaşadığım şanzuman sorunundan dolayı mekatronik değişimi yapılması gerekti. Yaklaşık 7.000 TL gibi bir fiyatı vardı.
Doğuş Otomotiv ile görüşmem sonrasında iyi niyet indirimi yapılarak 2.090 TL'ye düşürüldü. Tekrar bir indirim yapılmasını istediğimi belirttim ve kırmadılar, 1.680 TL'ye düşürüldü.
Kabul ettim, aracın onarımı Avek Yetkili Servis'te yapıldı. Sorunsuz bir şekilde aracımı teslim aldım ve ödemesini yaptım. Fakat bu süre içinde (4 gün) ikame araç veremedikleri için araç kiraladığımı yaklaşık 1.000 TL gibi bir ekstra maliyeti olduğunu müşteri hizmetlerine belirtmiştim. Sağolsunlar şimdi tekrar arayıp 1.100 TL daha sonradan indirim yapıldığını ve iade edileceğini söylediler.
Şaşırdım açıkçası, bugüne kadar hiç böyle bir şey duymamıştım. 580 TL'ye 3 yaşında garantisi bitmiş aracımı şanzumanını yenilemiş oldular. Müşteri memnuniyeti kavramını yaşadım vallaHep şikayetler dile getiriliyor diye iyi olan bir şeyi de yazmak istedim. Firmaya ulaştırabilecek olan varsa Teşekkürler Doğuş Otomotiv ve Avek Otomotiv ... Bu arada marka ile hiç bir alakam yoktur. Sadece kullanıcıyım."