User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Corsa c elektrikli dreksıyon motor problemi

GRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Corsa c elektrikli dreksıyon motor problemi

Öncelıkle merhaba

Yakın zamanda Corsa c aldım arkadaslar dreksyn kutusunun kronık bır problem oldugunu bılıyorum yanlız aracımda oyle bır problem yoktu

yanlız bır anda dreksyon da bır sertlesme oldu sonrasında ıse baya baya dreksyn hareketlerımde takırtılar geldı neyse bıraz devam ettıgımde kılıtlendı dreksyn bıraz hareket ettırdgm tekrrar cevire bılıyordum bu problemlı halde sanayıye kadar gıdebıldım.

Ustam baktıktan sonra dreksyon kutusunda bır problem olmadıgını elektrıklı dreksyon oldugundan motorunda problem oldugu nu soyledı

sıfırının cok pahalı oldugunu tamırının daha mantıklı olacagını soyledı ve nıhayetınde tamır edıldı yanlız tamır i nede hatırı sayılır bır ucret talep edildi.

Sonuc olarak arıza gıderıldı ve dreksyon cıddı anlamda hafıflemıs oldugunuda hıssetım benzer bır durum yaşayan var mı netden bıraz arastrdm ama cok bısey bulamadım . teknık bılgı sahıbı olmadıgımdan gerek kendı ustamın gerek motorun tamırını yapan ustanın acıklamalarından pekde birşey anlamadm yanı gercekten bu durumun cozumu bumudr malıyetler yuksekmıdır.

fıkır sahıplerı yorumlarını yazarlarsa cok sevınırım..
    Anlayamazsın ......

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim corsa da değilde 2001 oepş vectra da aynı sorun başıma gelmişti 140-150 ile giderken birden direksiyon bildiğin kütük oldu Allahtan yol düzdü ani dönmem gerekmedi yavas yavas yüm gücümü vererek sağa çekebildim ertesi gün ustamın dukkanına çektik aracı direksiyon kolonu değişti ama dediğin gibi eskisinden daha hafif olmustu direksiyon
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)