-
Valla ben şanslıydım Voit almıştık baya bi sene önce 1000-1200 liraya nabızlı ve elektrikli eğim ayarlı vs, sonra sahibinden.com'dan 700-800'e falan vermiştim.
Tek hatırladığım yanında silikon veriyorlar onu belli periyotlarla aleti çalıştırıp bandın altına doğru sıkmak. Başka bir zahmeti yoktu.
O zaman baya ses çıkarıyordu yüksek hızlı yürüme - koşu arası hızlarda aşağı katı tepiklemeye başlıyorsunuz gibi hissettiriyordu, hiç şikayet almadık ama.
-
Herkes yazmış sıfır alınıpta o para verilmez biz aldık hafta kullanmadı balkonda duruyor
-
valla annemin bir ara yürüyüş yapması lazımdı gecirdigi minik operasyon sonucu ozaman aldık tepesine 3-5 kere çıktı sonra çamaşır askısı veya cıkardıgım kıyafetleri atıyordum üstüne. isteyen varsa birton para dökmesin odanın köşede dikine duruyor bizde :hehe:
-
Birkaç sene önce aldık, şu an vestiyer görevi görüyor evde :)
-
koşu bandı hammalık elıptık bısıklet veya cross traning daha cok etkılı
-
salonda duruyor annem kaldırın su artık diye baskı yapıyor toplamda 3 veya 4 saat anca kullanılmıştır zamanındada kondiyon bisikleti almılştım o da aynı şekilde evde çalışmak için sehpa aldım hiç birini kullanamadım evde spor olmuyorrr
-
Ana Özellikler
Nabız Ölçme Sistemi : Elden Nabız Ölçer
Zemin Türü : Tartan Zemin
Çalışma Tipi : Masajlı - Motorlu
Program Sayısı : 6 Hazır Program - 1 Kullanıcı Program
Taşıma Kapasitesi : 120 kg
Gösterge Bilgileri : Hız - Zaman - Mesafe - Kalori - Nabız
Bant Ebatları : 41 x 120 cm
Diğer Özellikler
Bantın Açılması : 1 Amortisörlü
Gürültü Düzeyi : En Yüksek Hızda 58-60 db
Garanti
Garanti Süresi : 2 Yıl
Konsol Özellikleri
Gösterge Tipi : 3 Pencereli LED Ekran
Emniyet Anahtarı : Var
Teknik Özellikler
Taşıma Kapasitesi : 100 - 120 kg
Eğim Oranı : 2 Kademeli Manuel Eğim
Tutma Kolları : Elden Nabız Sensörleri
Motor Gücü Sürekli : 2.5 Hp
Motor Gücü Maximum : 3.5 Hp
Hız Maksimum : 12 km/saat
Hız Minimum : 0 km/saat
Katlanma ve Taşıma : Katlanabilir - Tekerlekli
Ürünün Üstün Özelliği : Selülit Parçalayıcı Kayış - Mekik - Twister Aparatları
Ölçü ve Ağırlıklar
Kurulu Ebatlar : 160 x 71 x 136 cm
Katlı Ebatlar : 86 x 71 x 143.5 cm
Net Brüt Ağırlık : 55 - 61 kg
http://i.hizliresim.com/PPy0b9.jpg
Masaj aletli twister lı 0 gibi koşu bandı valla. 120 ye kadar taşıyor ve elden nabız ölçerli.
650 TL ye el sıkışırız. İstanbulun heryerine getiririz :)
-
Bizde de babamın aldığı Voit var askılık olarak hayatına devam ediyor.Ben arada kullanıp bakımını yapıyorum.Bence o paraya spor salonu üyeliği daha mantıklı bir seçim olur.
-
voit uzay yürüyüşü var bende. ekranı çalışmıyor. 150 tl ye veiririm..
-
Koşu bandı pişmanlıktır.
En son hurdacıya bedava verdim 1500 liralık koşu bandını.
-
Şunu da düşünün ;
Kaçıncı katta oturuyorsunuz ?
Koyacağınız oda da koşarken, altta ki komşu vs rahatsız olma ihtimali yüksek olabilir koşu bandında.
Ben bisikleti tercih edin derim.
-
en iyi koşu bandı en ucuza ya da hibe bedava alınan koşu bandı. çünkü büyük olasılıkla bir kaç kere üstüne çıkıldıktan sonra atıl olarak evde yer kaplayacak.
-
eliptik bisiklet kullandım 2 ay. artık onu görünce içim darlanıyordu. çatı katında duruyor birkaç yıldır. markası altis ve heryerinden ses geliyor. gerçek bisiklet aldım şimdi. yağmur olmadığı sürece sahilde onunla turluyorum. - derecelerde bile devam ediyorum spora