Paranoyaklığın lüzumu olmadığı gibi yalancılığın, üç kağıtçılığın da lüzumu yok. Olmayan anahtara "var" demekle, ağır hasarlı arabaya hatasız demenin de farkı yok.
Printable View
Paranoyaklığın lüzumu olmadığı gibi yalancılığın, üç kağıtçılığın da lüzumu yok. Olmayan anahtara "var" demekle, ağır hasarlı arabaya hatasız demenin de farkı yok.
Evet her yerde mobese var ama hırsızlık oranının azaldığı yok. 2016 yılındayız her yer mobese her yer kamera millet arabadan inip kavga edebiliyor, vurup kaçtığında bulunamayabiliyor.(!)
Ayrıca galerici bu yalan söylemiştir normal düşüncesi de yaşadığımız hayatı özetliyor zaten.
:) Yorum yapan arkadaşlar keşke tüm mesajları okuyarak yazsalar.
Paranoyaklık bir durum yok. 2 defa belirttim gözden kaçmış sanırım.
İçimizin rahat etmesi adına ve yedeğimizde anahtar olması için yeni bir anahtar yaptırmak istiyorum.
Bu cümleden "galerici arabayı mı çalacak yeaa" yorumunu çıkaran arkadaşları dışarı alalım mümkünse :) Mevzu çok başka çünkü.
Anahtar zaten eski sahibinde, galerici anahtar bende demedi, satış zamanı noter de teslim edeceğim dedi ve etmedi.
Ben de karşılığında ödeyeceğim miktardan bir bedel kestim. Yani bana bir zararı yok, fazladan 100 TL verip yeni anahtar yaptıracağım.
İyi niyetli yaklaştığım için de 2 ay bekledim, 3 defa aradım dönüş alamadım. Dolayısıyla uğraşmak istemiyorum.
Galericinin esnaflığıyla ilgili de sattığı maldan bir memnuniyetsizliğim yok ama esnaflık bir malı satana kadar değildir verdiğin sözün arkasında durmaktır.
Benim iş'e ticaret'e bakış açım bu ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Yorum yaparken az empati yapın güzel insanlar :)
Yorum yapan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. İyi sabahlar.
Bunda paranoyaklık bir durum olduğunu düşünmüyorum. 3-4 ay kadar önce ben de bir araç aldım ve yedek anahtarına ulaşamadık. Gittim 2nci bir anahtar yaptırdım, dünya hali belli olmaz elimdeki tek anahtar kaybolur daha büyük problem olur, araç çalınır kasko çift anahtar ister gibi düşüncelerle.
dolandırmadan cevap veriyorum sektörden biri olarak.
Evet değişebilir.
kumandanın frekasıda değişir, immoda değişir.
anahtarlar kapıyı açtığı anda alarmın devreye girmesini(30 sn de kontagı çevirmezse) sağlayabilirsiniz.
yetkili servisler bunu halleder.
Ama herkesin kaçırdığı bir nokta var yetkili servisler dışarıda anlaşmalı oldukları oto anahtarcılara bu işi yaptırıyor. bizim onlara yaptığımız fiyatın x2-x3 katı fiyat yazıyorlar.
araca bağlanmak gerekiyor.
servisle muhabbetiiz nedir bilmiyorum sonuçta ama yedek anahtar yaptırmak ve eski kaybolan anahtarımıda sildirmek istiyorum diyin. hallederler.
çok elzem bir iş değil.