Bu rakama ne tavsiye edersiniz öğrenci işi fazla üzmeyecek makul bir araç lazım.
Bu rakama ne tavsiye edersiniz öğrenci işi fazla üzmeyecek makul bir araç lazım.
dizel benzin hb sedan performans ve benzeri beklentilerin ne araçtan
Benim tavsiyelerimYalnız benzin-dizel manuel-otomatik vb belirtmemişsiniz, reislerden seçin beğenin alın.
-Mitsubishi Lancer-Carisma
-Mazda 3
-Nissan Almera-Primera
-Subaru İmpreza
-Toyota Corolla
-Suzuki Swift
Clio 3 1.5 dizel tam senin aracınKullanıyorum, memnunum. Temizini bulursun, parçası bol, az yakar
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Peugeot 206 fena değil alınabilir o paralara,daha uygunada bulabilirsin.
temiz bi 1.7 dti corsa olur
yakıt çok önemli değilse çok yol yapmam diyosan
astra betone öneririm
bi çılgınlık istiyosan e30 325i![]()
Yakın bir arkadaşım 23000 TL' ye 2004 Almera aldı. Güzel araç, düşünebilirsin.
Eğer düşünürsen 2006 C3 var 1.4 HDİ makyajlı kasadan. Yardımcı olurum.
Özellik olarak manuel, performans beklentim yok kasa da farketmez tabi sw de olmasın
Model yilini tam hatirlamiyorum ama 2002 civari olmasi lazim. 1.4 comfortline ya da bulabilirsen highline polo bakardim yerinde olsam. Lpgyle yakiti baya dusuk olur cok ucup kacmasa da gidisi idare eder. Donanim da fena degildir sunrooflu dijital klimali denk gelirse cok guzel olur![]()
bravo kaldı mı ki o paraya. bravolarında boku çıkmış durumda. avatarımdaki bravoyu (2008) 1 sene 2 ay önce 24.250 ye verdim boya yoktu full paketti. şu anda bel altı boyalı boş paketlere 30 lira yazıyorlar aynı modelde. yine geçen sene ocak ayında gırtlağına kadar dolu multiair bravo aldım boyasız 33 liraya. oda şimdi olmuş 43 lira. bu piyasa nereye gidiyor merak ediyorum.
grande punto 1.3 multijet 90hp 6 ileri vites. emotion donanım al. cam tavanlısını bile alabilirsin o paralara iyi bir pazarlıkla. arabada donanım gayet iyi. yakıt az
Peugeot 307 1.6 Technoplus 2004 Model 26.500 TL Sahibinden sat
arkadaşım bana sorduğunda bunu aldırdım şimdi küçük bi bebek mağazası açıcak 25 e kadar vericek istersen ara sor düzceden burak yönlendirdi dersen yardımcı olur