arkadaşımda önce 5.20 sonrasında 5.28 kullandı. İkisinden de memnundu ve isikide donanım olarak iyiydi ama herkesin dediği gibi 2.0 motor o kasayı kaldırmıyor, alınacaksa 5.25 ve yukarısı alınmalı
Printable View
arkadaşımda önce 5.20 sonrasında 5.28 kullandı. İkisinden de memnundu ve isikide donanım olarak iyiydi ama herkesin dediği gibi 2.0 motor o kasayı kaldırmıyor, alınacaksa 5.25 ve yukarısı alınmalı
Hiç unutmam adamın biri çift Fanus'lu e39 satıyordu :D
Japon balığı besliyormuş o derece :D
Ben 2001 ve üste makyajlı ve m54 çift vanos öneririm. 2.el de satışı daha kolay olur ve sunroof olması büyük avantaj. Motor sağlıklıysa çıkabilecek en büyük masrafı şanzıman olur diğerleri yazılmış zaten.
gittigim servisin ustalarinin hepsinde e39 var. ne zaman sohbeti acilsa bana ne yapacaksin e39u uzak dur diyorlar e46ya gec diyorlar. Ama e39uda cok begeniyorum be kardesim : ) Bu laflara ragmen gecen birisi satiyordu cek teklif ettim hatta istedigi fiyatada vadeden zarara girmesin diye 3bin fazla verdim yok vermedi herif
yaklaşık olarak 3 aydan beri 2001 m54 çift vanos 520 business sahibiyim büyüklüğü dışında aracımdan çok memnunum 2.sahibinden 180k da aldım aracı sunroof bakımı dışında herhangi bir olayı olmadı bana ancak aracın bakımlı olması çok önemli kasa ve kozmetik olarak eksikleri tamamlanır ancak mekanik olarak bakımlı olması çok önemli özgörkey bakımlı ama ona rağmen üstüne titrenmesi dikkat edilmesi gereken bir araç olduğunu öğrendim ben şahsen kasasına ve cüssesine göre benim bir performans beklentim yok o yüzden 520 bence yeterli seviyede :)
:icon_tup::cool:Sahsen e34 sahibi biri olarak e39 istiyorum e60 bilmiorum ama f10 kullandim e34 kullanis zevki vermedi gerci okadar uzun bir kullanis olmadi kisacasi nacizane fikrim e34de bakilabilir e39 gerisi teferruat :cool:
1.5 senedir 1998 model 520i business kullanıyorum yukarıda arkadaslarında belirttigi gibi arabaya ayırdıgım eksta bi 10 bin liram vardı arabayı aldım hakikatende 10.000 tl harcadım :) ama şimdi nasıl oldu dersen e39 candır benim için cocukluk hayalimdi benimki biraz takıntılık seviyesinde :) Benim gıcık oldugum sadece pixel kayıpları onuda artık yaptırmıyorum, hareret yapar gibi oldu 2 kere fan termigi yüzünden hiç tehlikeye atmadan cekiciyle goturdum degiştirdim en son conta yanık cıktı :) üst kapak fln filan ölümdü valla, fren westinghouse una çooook ama çok dikkat etmeniz lazım benim başıma geldi giderlerini kontrol edin devamlı paronayaklık seviyesinde. Özellik olarak cogu sıfır arabada bulamıcanız özellikler mevcut saymama gerek yoktur heralde business alırsanız arkaya 2 airbag yan perdeler ve business muzik sistemi ile geliyo. Güç ağırlık oranı ***** yetmiyo diyenler var nasıl kullandıgınıza baglı benim gibi 2-2.5 deviri geçmiyosanız gayet yeterli, kocaeline gittim 4 kişi full bagaj 170km ile cruze control de stabil olarak gittim bi sollama yapmam gerekti 190-200 arası gördüm ama üzerine cıkmaz buna eminim :) Lpg yok aracımda ortalama şehiriçi 13/14 litre arası bi yakışı var...
Arabanın özelliklerine kesinlikle sözüm yok ve konforunada. Diğer bir konu ise benım aractan beklentim normal yani motor kasayı kaldırmıyor gibi bir hissim kesinlikle olmaz. Zaten ben konfor için araç seçen bir insanım. Temizini bulabilmem en büyük sorunların basında gelıyor. Yazılan herseyi dikkate alacağım teskkrler
2senedir bilfiil hergün biniyorum. 235.35.19 lastiklerim ve 3.5cm spor yaylar ile.40bin km yaptm 2 senede.1 kere yolda bırakmadı şükür. Maşallahi var.
Uzun yolda 10lt/lpg. S.ici 15lt/lpg yakiyorum.
Çıkabilecek muhtemel arızalar
Abs sensörü
Pixel
Cam kaldırma halatlari
Stoplar ve farlar orj degilse bagaja su alma vs. Ben memnunum satmıyorum soranlar oluyor. Ayrıca face de e39clubtr diye grup var kesinlikle bak derim
Tavsiyem min m54b25 motorlu olanı almandır,Bu araçlardan birini alıcaksanız bence kullanıcısıda size referans olsun bilinçli ellerde kullanılmış bi e39 kronikleri haricinde sıkıntı çıkarmıcaktır ama bu araçlar günümüzde replica jant,çakma m ön tampon,çakma m katlanır ayna ve özensiz yapılmış 4 çıkış egzoz kombinasyonu yapıp amacı dışında kullanan bi çok kişi var böle bi kombin görürseniz direk uzaklaşın.Bunların dışında önden darbe olmamasına çok dikkat edin şase rijitliğini kaybedebiliyor.Ayrıca çok keyifli bir araçtır.
replika jant tampon ile komple m denilenlerden uzak durun yeter :) onlarda zaten bellidir piyasada.
Bütçeniz nasıl bilmiyorum ama uçsun kaçsın gibi bir beklentiniz yok sanırım. O halde 5.20i idealdir 2. eli diğer motorlulara göre daha iyidir. Çiçek gibi 5.28i yi arkadaşım 32 ye verdi 99 model çift vanos. Hem verene kadar göbeği çatladı hemde şimdi düzgününü 38-39 dan aşağıya bulamıyor. Oysa ki 5.20i ler kolaylıkla satılabiliyor. Alıcının büyük motor korkusu var malesef. Sonradan m yapacaksanız arka m tampon gereksiz pahalı. Ön tampon 250-300 bandında bulunabilirken arkaya malesef min. 600 tl rakam veriyorlar. Hali hazırda düzgün yapılmışını alırsanız o kısımdan kârınız olur. tamponu aldım boyattım taktırdım derken 1000 lirayı aşkın masrafınız olacak. farları kesinlikle mercekli hella far olmasına özen gösterin çok değiştiriyor görüntüyü.
Time 16 35'in araçları yan dükkanımızda boyanıyor. Bildiğim kadarıyla motor mekanik ya da elektronik sorunu olmayan ama kozmetik açıdan yorgun araçları alıp yapıyor sahibi. Extreme35'i pek bilmiyorum. Onlardan hariç bir de m class var, acayip bir e39 sirkülasyonları var, fakat genellikle yüksek km'li araçlar var ellerinde.
Tavsiyem, iyi bir araştırma ve bütçeyle kendin arayıp bulman. e39 sahiplerinin bu konuda yazdıklarını da dikkate almakta fayda var. Ekstra bir bütçe olmadan o paralara 5 serisi almak hakikaten macera olur.