clk55 güzel 5.500 motor .. öldürür adamı benzini.. 5 binde vergisi var... o ilanını verdiğim 996 ile görüşücem bakalım dediği gibiyse olabilir.. temiz ise..
Printable View
Gecen seneden aracı bıldıgını bahsederek 90 dan yukarı vermemeye calıs derım. Ama aractan gercekten memnun kalırsın.
231 hp lık eskı tıp otomatık vıtes olanları 5 ılerı oldugundan , ara hızlanmalarda cok keyıfsız kalıyordu.
Bu 6 ılerı ve 35 hp fazlası var. Cok daha keyıflı olur ve yakıt olarak 5 ılerı olandan daha az yakıyor bu araclar.
Yakıtı beklentının cok cok altında olur.
2005 te ılk Z4 aracımı aldım. o tarıhten berı bagımlılık yaptı, aracı sattıgıma pısman oldugum hatta sattıgım aracı gerı almak ıstedıgım dahi oldu. :)
Gercekten keyıflı araclar. Şımdıden hayırlı olsun.
Cooper S Cabrio yu neden düsünmediniz kücükmü Sizin için ? Benzin ve bakım masrafına dayanabilcegimi bilseydim Cooper S Cabrio alırdım :)
Mini Cooper S 1.6 Roadster 2013 Model 103.000 TL Galeriden sat
MX5: Neredeyse sıfır gibi araçlar performans olarak bekleneni vermez belki ama keyif vereceğini düşünüyorum. :)
Mazda MX MX-5 2.0 2013 Model 82.000 TL Galeriden sat
Mazda MX MX-5 2.0 2012 Model 82.500 TL Sahibinden sat
Mazda MX MX-5 2.0 2012 Model 75.000 TL Sahibinden sat
Yalnız bakıyorum da spor araba önerilerinin nerdeyse tamamı otomatik. Borusan'ın neden manuel bmw getirmediğini her geçen gün daha iyi anlıyorum :(
Ben 3 farklı satış temsilcisine mail attığımda listede ne varsa onu getiriyoruz demişlerdi. Yüz yüze sorduğumda ise normalde getirmiyoruz ancak yardımcı oluruz dediler. Bir de ciddi miktarda kapora gerekiyor, çünkü ellerinde patlama riski var. Yakın zamanda alan varsa teyit edebilir.
Bu arada yeni mx-5'in fiyatı 100bin civarı olacakmış. 1.5 olanı.
O değilde şaşırdım S3 de efsane bi makina kimse önermemiş :) Tamam havalı değil bi m3 kadar yada bi z4 kadar ama gideride fena değil özellikle yazılım vs den sonra.. Şu aracı bilen varmıdır geçmişini ?
Audi S Serisi S3 2.0 T FSI Quattro 2008 Model 84.500 TL Galeriden sat
yaa orası tamam havası yok evet ttlerin falan ama yinede hızlı araba :D Ya işte 2000 porsche , Z4 , m3 falan çok macera ve riskli geliyor .... şimdi düşündüm s3 alsan kafa rahat , konforlu araç , köpek gibi gidiyor fiyatları nispeten 20-30 bin daha ucuz vs vs aklımda kaldı s3 de de işte birileri çıkıp al güzel falan dese :D
o paraya varsa tabikide tts
ben olsam mavi s3 alırdım :D :D
bende bi acayip audi sempadizanı hayranı olarak o paralara kırmızı ateş eder cinsten S3 kovalar tatlı tatlı kafam rahat modelli bi aranaya binmiş olurdum ama e46 m3 de çok yırtık bi alet işiniz zor iyi düşünün :D
Tts dusunuyorum bende s3 ten sonra nie dersen sigortam simdiki calistigim yerden odensin maslaktan odenmesin