benimkide tutturdu bu filme gidelim diye,hayırlısı :)
Printable View
benimkide tutturdu bu filme gidelim diye,hayırlısı :)
Rica ederim müzikleri bulmak pek kolay değil evet herkes uyduruk ve bitrate i düşük şeyler koymuştu. Biraz oradan biraz buradan sağlam bir hale getirdim. Soundtrack ler şunlar ;
# Nil Burak - Yalnızım
# Ayla Dikmen - Anlamazdın
# Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler
# Michel Fugain - Une Belle Histoire
Bu müzikleri filme gittikten sonra dinlemenizi öneririm bu arada ve ben rapide yüklemek istemedim ama en sorunsuz rapid olacak sanırım hemen o linki yeniliyorum.
Nikah dairesi olayı cidden doğru. Hani hep derler ya elindekinin değerini bilmen için onu bi' kaybedeceksin diye aynı o hesap. Ve filmde geçen erotizm hiç gözüme batmadı benim yani batmadı derken pek öyle angajé edilmiş değildi sahneler. Gayet yaşamın içinde olabilecek sahneleri üstüruplu göstermişler.
edit: Rapid de yatak sardı sanırım iyi bir hosting sitesi bilen söylesin oraya upload edeyim.
edit2: Sanırım hala filmin etkisindeyim.
cok merak ettim ya filmi + muzikler fenaaaaaaaaaa. :)
acaba netten falan izlicemiz biyer yokmudur :D
parçaların linkini yeniledim ilk mesajada koyuyorum ;
http://rapidshare.de/files/40909395/...racks.rar.html
film gerçekten çok güzel arkadaşlar korkmadan gidin..
kız sizi nikah dairesine sürüklemiycek sizin içinizden gelecek olay :)
ben kendi adıma bazı düşüncelerimden arındım filmden sonra. şuan bütün erkeklere cazip gelen her gece ayrı hatun olayı yaş biraz ilerlediğinde ve hala yanlız kaldığınızda çok boş olduğunu anladığınız bi muhabbet,film bunu gösteriyo ve anlatıyo...
dostum rapidshare.com yerine rapidshare.de ye upload edersen link ölmez
rapidshare.com da artık 10donwload sonrası linkler ölüyor
tamam şimdi de ye koyuyorum. bu arada şu da spoil idir . us de oturan arkadaş istemişti kendileri icin yolluyorum. tıklamadan once uyarayım da ona gore tıklamayın;
http://img98.imageshack.us/my.php?image=sszoc6.jpg
edit: soundtracks [SORUNSUZDUR]
http://rapidshare.de/files/40909395/...racks.rar.html
ya su filmin bi dl linkini birisi verse bi izlesem n makbule gecer :D
film daha 7 kasımda girdi vizyona çıkmışmıdır ki linkleri :D çıktıysa bende isterim bi daha izlicem.
onur şuan için tek çözüm yakında çıkacak cam-rip leri beklemen yada paraya kıyıp 3g si olan bir arkadaşını ara en arkaya otursun ve cepten goruntulu konuşma ile sende izlersin. ses falanda iyi gelir sanırım.
dvd ne zaman çıkar derseniz sanırım rahat 1 ay falan vardır yeni girdi çünkü vizyona.
Cok güzel bir film oldugu söyleniyor, ben de gidicem bugun yarın :)
Beni inanılmaz etkiledi kız arkımı bıraktıktan soora nişantaşına geçtim daraldım 5dk durmadan çıktım ewe geldim şimdi 2.şişe şarabı açtım...Daha yeni durduk yere kız arkımdan ayrılmıştım(o an barışmamak üzere olduunu düşünüyodum),hayatımda sadece bi kişinin yanında uyuyabildim,güven problemim war,....Eğer bu durumdaysanız kendinizden çook fazla şeyler bulabiliyosunuz we o sondaki yumruk boğazınızda düğümlenmiyoda yüzünüze çarpıyo...Bu arada soundtrackler için çooook teşekkürler bide barda fln çalan şarkılar wardı isimlerini hatırlayan warmı onlarında
merak ettim valla bende gideyim en iyisi :)
link icin saol , aldim pm yi okudumda tabi izlemeden etkilenmez :D