aç bu ayla dikmenın sarkısını başla içmeye:)sende benım gıbısın baskalarını basıt gorunce deger kazanıyor otekı:)sonra bırakamıyosun:D
Printable View
daha iyisini bulamama korkusu diyelim kısaca...sonuna kadar doğrusunuz...
amma anlattınız lan fılmı gıdecem :D
QUOTE=STP;454867]amma anlattınız lan fılmı gıdecem :D[/QUOTE]
senı aglarken düşünemıyorum:D:D
onur gökan
msn leriniz yok bende
msn den 3 lü bi konuşsak ya hepimiz benzer durumdayız :D
Gitmeyenler bir yana dursun ben sanırım birdaha gidecegim... O karanlık salon herkesi çekiyor..
Ya bu film felsefi bir şey olup çıkacak yakında ya onu düşündüm şimdi..
+abi ben bu kızdan ayrılcam sanırım
- noldu lan
+ ya abi ayırılmak istiyorum heyecan falan kalmadı
- olum.. ıssız adam ı düşün !
+ has.. ya düşündümde ne çok seviyorum onu aslında .. canım benim ya.. hayatımın anlamı abi o benim için .. yaşama sevincim o ya !
- seni seviyoruz çağan..
+ evet abi seviyoruz..
grup ne grubu =))
animal mı haha =))
hakkaten ha maske takarım filan msn muhabbeti:D
biz yanlış filme geldik galiba düşüncesine kapılıyor insan ilk sahnede:D
yalnız kibirliliğin bu kadarı ... "tek şartım var ben allta kalmam." .. birde güvenip gidiyor adam.. orada sakata gelmekte var bide :) sonra ama biz böyle konuşmamıştık falan diyemezdi heralde:D
ozaman benim gibi barışmak istiyorsanız bu filme barışmak istediğiniz kızla gidiceksiniz..
tek başına gidilmez onuda anladık sonunda pis içiliyormuş :)
öylesine kız ark ile gidilmez durup dururken kıza bağlanılır falan olmadık işler başına..
zor bir film..
bu arada yönetmen yardımcısıda arkadaşım..sağlam film yapmışar :)
arkadaşına tebriklerimizi ilet ;)
bu arada filmi beğenen herkesin geçmişe dair bir acısı var yada şuanki durumu ile ilgili kararsızlığı var
beğenenler ya bu duruma düşmüş kişiler yada bu duruma düşmekten korkanlar..hiç böyle bi durumda kalmamış olanlar beğenmiyor filmi bikaç arkadaşım da beğenmedi ama kafası rahat ondan :D
yalnız forumun romantikliği tavan yaptı :D
saxo mu vti mı desek konu açsak kimse yüzüne bakmıyacak..(belki sonuç saxo olduğundandır :D)
eheeuehu amma hit oldu yahu cidden=)
senden aldığım gazla zaten ben eski kız arkımı alıp gidicem oraya .. düğünede davet ederiz artık :D
barışmazsak içkiler senden söylim :)
ben şimdiden iptal oldum gitsem acep neler olur
her türlü erkek zararlı çıkıyor bu filmden onu anladım ben :D
sapık bi herifin aşk hayatnada ağladım ya:(artık ölsemde gam yemem:D
süperdi 2kere gittim
benım hatunda tutturdu gidelim diye napcam bilmiyorum :D bir şekilde kaçmam lazım :D
olmsende sapıksın bu fılmdekıde sapık hahahas
bu filmden sonra forumdaki çift sayısı artış yapcak gibi :D:D
2.kez gittiğimde yine ağladım ama ilk gittiğimdeki gibi değil..Şimdi dvd'sini bekliyorum :)
Ps : Ulan sinemada da ağlanmıyor ki ya..Sağda solda insanlar var..dvd'si çıksın evde anıra anıra ağlıcaz inşallah.. :)
http://www.vaveyla.net/issiz-adam-bi...n-irmak-filmi/
konuyu okumadım belkı verılmıstır fılmın muzıklerı
arlkadaşlar kız arkdaşlarınızla gıtmeyın:)mazallah eskıler akla gelır ayrılık olasın hahahaha:):)ama ayrılanalr için guzel bi film gercekten 5 sene bkledı.. bende suan öleyım ve beklıcem:)zor ama yapcak bişi yok:)
göki zadede beklıyor:):d
oha millet gaz yapmış.. forumca gidelim ahahahah :D ne komik olur :p
fılmı kız arkadaşıyla ızleyen cıkıp dırek nıkah dairesıne gıdıyormuş..:) Hafta sonu kesın gıdıcem inş.
Biz filmden çıktık ama starbucksa gittik :):):):) Gerçekten izlediğim harika türk yapımlarından çok beğendim.