Yazık 100 bin lira yazmışlar, çok yazmışlar + vazelini azıcık fazla kaçırmışlar :D
Printable View
Yazık 100 bin lira yazmışlar, çok yazmışlar + vazelini azıcık fazla kaçırmışlar :D
Tercih listemde ilk 20 ye bile giremeyecek bir otomobil Astra ve de oylamadaki tüm rakipleri de Astradan oldukça iyi,tabi bana göre bu..ayrıca bu hızla gidersek 2-3 seneye Gof,Astra 140-150 bin lira civarında olacak herhalde standart,baz bir modeli
Tipini ve motorunu bilemem ama donanım olarak rakiplerinden üstün sınıfında led matrix şeklinde far, soğutmalı koltuk vs. biçok ekstra var.
0 puan biraz az değil mi ya, sınavlarda bile isim yazana en azından 2-3 puan verirler herhalde :D
120HP JAPON EAT6 şanzımanlı Allure paket 18 jantlı Denon ses sistemli bir 308 bu araçtan benim zevkime ve hissiyatıma göre her anlamda üstün bir araç
yılın en iyi arabası bence ki başkası mantığıma yatmıyor, bi önceki kasaya göre en iyi gelişimi sağlamış arabayı seçme üzerinedir. yeni astra bmw 7 serisinden daha iyidir anlamı çıkmamalı.
22 ülkeden 58 otomobil gazetecisinin oylarıyla Opel Astra 2016’da yılın otomobili seçildi... Otomobil gazetecileri seçmiş aracı hmm bi bildikleri vardır sanırım. Bence değil
Opel Corsa C'nin fiyatında bir artışa neden olur mu acaba ?
honda olmazı lazımdı,,şike var
kendi fikrim bu listede Skoda super B dir yılın aracı adamlar skoda gibi bi markaya sınıf atlatmışlar mükemmel olmuş preminyum duruyor araç ama bi tık daha düşmesi lazım fiyatlarıki daha çok rağbet görsün :) opeli zaten oldum olası hiç sevmem 100 lirayı multijet motorlu bi opele bağlayacak biri de değilim :)
takılmayın bu tip kurumların grupların belli kesimlerin gazetenin derginin tv nin bir programın seçtiği onlarca yılın aracı var..
Highline Golf'e 101 lira isteniyorsa, Excellence Astraya'da 98 lira istenmesi gayet normal.Golfe 101 lira vereninde artık bilemiyorum yani.
İkisinede o parayı vermektense bu araç daha mantıklı geliyor ;
Loading site please wait...
Bomboş Corolla 80 den başlıyor, Bugün Bmw'nin sitesine baktım 3 serisi düne kadar 122 bin gibi birşeydi, bugün boşu 150 küsür bin lira.. Bmw 5.20D 260 bin lira... Objektif olmak gerekirse Opel Vw gibi muadillerine göre daha donanımlı ve ucuz. Araba fiyatları uçmuş durumda
Astra yı bilmemde intellilux farlar mükemmel :)
Neye göre 1. Acaba :)) zira 7 serisini geçmiş oylamada :D saka gibi :D hadi en cok satan diyelim. Vw grubunda passat,golf,polo daha cok satmistir. Hadi o paraya ozellik desek en full olani 98 lira,e o paraya gene vag grubunda araclar var. Bilemedim simdi:)
Astra son kasasında birçok şeyi geliştirdi J kasanında üzerine koyarak K kodlu kasayı çok iyi yaptı diye düşünüyorum. K kasayı biraz araştırın niye birinci seçildiğini belki anlayabilirsiniz. Tabi bizim ülkemizde herkes toyota, honda, volkswagen kafasında olunca laf anlatmak zor. Hala 94 model corollaya 20 küsür lira isteyen var demekki alıcısıda var sorsan arıza yapmıyor japon diyor ulan git bir bak bakayım sanayide birsürü kaputu açık duran toyota sonradan türk vatandaşlığına geçtiği içinmi orada..
Astranın hb bilmem yani beğenmiyorum açıkcası . ama sedanı çok güzel tasarımını ben şahsen beğeniyorum.. segmentinde ucuz ideal rakamlara satılıyorsa şayet A3 sedana o kadar para veriliceğine güzel ibr astra sedan alınabilinir.. şimdi 1.6 otomatik dizelide çıkmış akıllıca davranmış opel .. fiyatıda uygun tutarsa c segmenti sedan klassmanında güzel ekmek yer.
memurlar bu habere çok sevinerek , sahibinden.com daki h ve j kasa astra araçlarına zam yaptı. (zaytung stayla)
1.6 OPC gelecek, Golf GTI öldü diyorlardı.
100000'e satılacak 280HP olacak diyorlardı.
Haber yok mu?
Cenevre'de patlatmasınlar bombayı!
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Hiçbir inandırıcılığı yok şu ödülün.
Bunun bir de yılın hafif ticari aracı versiyonu var ki; tam komedi.