on board drift videolarıda tavsiye edilir. Tabi formula d tarzı araçlar ile değilde daha çok amatör biz giibi kullanıcıların.
Printable View
on board drift videolarıda tavsiye edilir. Tabi formula d tarzı araçlar ile değilde daha çok amatör biz giibi kullanıcıların.
Ben şahsen RX-8' e kıyamazdım, bu iş için ucuz yollu bir Şahin alır onun üzerinde acemiliğimi atardım. Maksimum 1000 TL zararla hemen satabilirsiniz hem, hemde aracınıza zarar gelmez.
Bu iş için en ideal yerler tabii ki boş mekanlar. Fakat şu andaki aracınızla da yaşta güzel tecrübeler edinebilirsiniz, hem aracınıza zarar vermez hemde öpretici olur :) Bende pederin 2.8 dizel Cherooke ile denemeler yapıyordum, gerçekten büyük motorlu aracın verdiği haz çok başka.
bu olayda arabanın ve direksiyonun verdiği tepkileri hissetmek çok önemli aksi taktirde sıkıntılı sonuçlar olacaktır.. ufak ufak pratiklerle kendiniz hissederek öğreneceksiniz ama abartıya kaçmadan uygulayın ve kendinizi geliştirin.. sonra zaten oluyo :)
En kısa sürede , güzel videolarını bekliyoruz hocam , bu aleme şurda 2 satır yazarak bir driftçi daha kazandırdık. Allah cümlemizin tekerini düz bastırsın , kontrasını bol versin. En kısa sürede güzel videolarını bekliyoruz.
Senin int. dolaşan fenomenler'den neyin eksik . Altında rx8 var . :)
Ver coşkuyu :D
Chris harris'inde videosu var abi how to drift diye sanirim mobildeyyim şuan tam adini unuttm onaada bakabilirsin
Hiç gerek yok videolara en iyi pratikle öğrenilir, toplanıp gidelim İstanbul Parka h-içi öğlen saatlerinde sakin oluyor :)
Geçen haftadan kısa bir kesit https://www.youtube.com/watch?v=saoXcEXDJsI
Chris harrisin M5'li videosu iyidir
Bible guzel de cok uzun Harris baskan yeterli
how to drift videosu m235i ile
https://www.youtube.com/watch?v=-LpPc8qutCA
Tavsiyeleri lütfen trafiği kapalı alanda gerçekleştirin :D
Ben Pendik teyim. Elimden bir şeyler gelirse yardımcı olmaya çalışırım. Daha önce kendi şahinimle yaptım birşeyler. Önden çekiş karda buzda bayağı oynamışlığım vardır. Hatta buzda karda ,amarok crafter gibi araçlarda hafif yanladığım olmuştur (arkadasını attırmak aslında öyle döndürmek değil).Bu iş anlatılmayla olmaz. Tabiki daha önce spor arabayla şansım olmadı :)
evet bir de bu vardı yeni bir video bi sefer izlemiştim, unutmuşum :)
benim dediğim şuydu:
https://www.youtube.com/watch?v=m2Vt3ybz0t0
Öncelikle mütevaziliğin ve egosuzluğun için tebrik ederim.
Boş alanda denemeler yapmak hem risk almama açısından hem daha cesaretli şekilde davranabilme adına en güzeli olur.
Arkadaşlar bir çok tavsiyede bulunmuşlar.
Şunu da hatırlatmak istiyorum kimse değinmemiş yada ben görmedim, rx8 zaten canını almadan yanlayabilecek kapasitede bir araba değil, çok güzel bir araç ancak gerçekten yetersiz bu tarz işler için, buda arabanın sürekli debriyajını tokatlamaya ezmeye birebir hale getiriyor aracı o yüzden farklı araçların videolarını izleyip ben niye bu kadarını yapamıyorum diye kafaya takmakta yanlış olur, bu tarz kullanımı öğrenmek için dengeli yavaş ve mantıklı bir araç.
Abicim oncelikle mutavazi tutumunuzla burda ilki gerceklestirdiniz bravo :) egoyu icat edenlerin bir çoğu malesef burada ve siz yaptiginiz hareketle,bundan sonra itiraf konularina öncülük yapmis olacaksiniz bence :) ki bazi arkadaslarda sizden güç alarak soylemis. Halbuki niye bukadar zor anlamiyorum. Toplumda alay konusu olma korkusu sanirim :) nacize tavsiyem oyunlar size mantigi göstersede adranalin vucudu sardiginda cogu insan donup kalir. Oyunda hunharca yanlarken kaza yapmak yeniden baslamanizla cozulur ama patladiginizda maddi manevi uzecektir. Refleksve soguk kanlilik herkeste ayni sonuclari vermiyor. Oncelikle sizin mantigini anlamaniz ve o adrenelinde tepkilerinizi olcmeniz icin yanlayan arkadaslarin yanına oturun bakin bakalim başlangıcı nasil yapiyor ve devaminda hangi tepkiler veriliyor.aracin o anki ani refleksi ne ? Ani bir durumda ne yapilmali nekadar mudahale edilmeli ? Video izlemek oyun oynamak tabiki fikir verir ama içerdeyken siz 'siz' olamayabilirisiniz. Oncelikle arkadaslarla olayi kavrayin sonrasinda kendi aracinizla deneme yaparken bilincli bu isi bilen adamin sag koltukta oturmasiyla denemelere devam edin. Ani bir durumda size mudahale ederek nasil devam etmeniz gerektigini soyluyerek gostererek sizin adranline yenilmenizi engeller. Spin bu isin zevkli tarafi . Prof drifter lar bile spin atiyor. Onemli olan spin attiginizda size veya baskasina bisey olmamasi. Genis alanlarda kuka koyarak surekli denemeler yapin. Tofasla baska aracla degil kendi araciniza alisin cunku her arac farkli tepkiler verir. Sadece arkaya daha kucuk sac jant ve bolca 2.el lastik alin ki hem aktarma organlarına az yük binsin hemde lastik masrafiniz min düşsün.
kısmet olursa ve çocukları sınava götürme işi bana kitlenmezse haftasonu ist parkın oraya çıkıp biraz deneme yapacağım
tüm videoyu paylaşırım birlikte güleriz :)
Abi işin en önemli detay ve noktasını unuttuk hepimiz .
Mp3 İ like to movit movit :D
Mühtemel o araçta Boss ses sistemi mevcut çünki ben öyle biliyorum , ve kulak doldurmayı bırak taşıp patlatır :D Sağır eder , Hemen bi Tokyo Drift ardından şöyle seri bir baslı havalı müzik serisi ciddiyim bırak araç kendisi yanlar asdfe :D
Bu arada gerekli tüm güvenlik,yanlama , ders ve notlarını elinden geldiğince herkesin tamaladığına inanıyorum. Sınav günü geldi çattı . Göster kendini :D
Daha olmadı Allah zeval vermesin , ay sonunda ben gelir , alır seni yanlıya yanlıya gezdiririm :D
1991 200E Çok Çaba Sarfetmeye gerek yok yanlamak için Takas Edelim İsterseniz Üstünü Altını Konuşuruz :D
https://www.facebook.com/Ilkay325i/v...r¬if_t=like
Tesekkurler simdilik dusunmuyorum