Bu buzdolabından kullanıyorum, model nosunu falan değiştirmişler ama birebir aynısı. 2 senedir hiçbir sorun yaşamadım, müthiş soğutuyor ve herşey çok taze kalıyor. Koku vs de hiç olmuyor parasını sonuna kadar hakeder.
Bosch KGN57PI26N Buzdolabı Fiyatı ve Ozellikleri | Bimeks
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bende de bu dolaptan var genel olarak memnunuz ama eşim hafif koku yapıyor diyor.. Ben koku moku almıyorum.. Çokta sessiz..
Barakuda26; Neden kullanışsız olsun alttan dondurucu? Sadece alışkanlık başka bir açıklaması yok.. Hem daha mantıklı günde 1kere derindondurucu açarken 40kere normal bölmeyi açarsın ddolayısıyla çok kullandığın yer elinin altında az kullandığın uzanması zor yerde aşağıda olur..
ters kapak olayında yüksekliğe dikkat edin 185 aşağısı çok bulunmuyor. dolap içi gömme olacaksa sıkıntı yaratmasın.
en alçak dolap 1.80, dolabı annem için alıcam. en üst bölümüne uzanmak sıkıntı olur onun dışında alttan donduruculuda mantklı gelmiyo değil, hangisi denk gelirse bakıcam artık konuyu takipteyim
Barış
23 Eylül'de kısmetse düğün. Dün gidip arçelikten aldım beyaz eşyaları. Model mevzusundan pek anlamam nişanlım seçti bulaşık çamaşır buz dolabı ort. 5.000 civarı tuttu. Sorunsuz uzun yıllar kullanırız inşallah.
Mobilya işini de Eskidji' nin en üst katında bir mobilyacıdan hallettik. Bizim hatun biraz zor beğenir içine sinince hemen alayım dedim. Yatak odası takımı+TV Ünitesi+Mekanizmalı Koltuk Takımı+Yemek Odası Takımına toplamda 12000 TL verdim. 15 Güne malları teslim edeceğini söyledi. Sonradan okuyacak arkadaşlara yön gösterici olur umarım. Yatak oda takımım hariç hiç birinde sunta yok ağaç bir çok yeri.
Burada 15 milyon lira yandı - Ekonomi Haberleri
benim mobilyacı haberlerde.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)