Beyazesya tv supurge kil tuy icin esnafmi degerlendirilir yoksa medimarkt teknosa gibi yerlermi?
Kisa bir sure sonra alisverise baslayacagim kismetse
Printable View
Beyazesya tv supurge kil tuy icin esnafmi degerlendirilir yoksa medimarkt teknosa gibi yerlermi?
Kisa bir sure sonra alisverise baslayacagim kismetse
Nerden ucuz getirirsen ordan al:) internetten modelleri belirle. Ben kucuk ev aletlerini netten aldim
Küçük ev aletlerinde vs. büyük mağazalardaki indirimleri kovalamak gerekiyor. Esnaflar artık üzerine koya koya, büyük mağazadakilerinde üzerine çıkartıyorlar artık, tabi istisnalarda vardır elbette. Ben neredeyse hepsini teknosa yada vatan'dan aldım.
Ya bu buyuk magzaların bıze getırdıgı bır dezavantaj var farkındamısınız. herseyde yıyecekten gıyecege ev esyasına su bu herseyde..
fıyatlarda artık kımse eskısı gıbı pazarlık yapmıyor.
avm lerde kı fıyatlarda oynama olmadıgı ıcın artık kımse normal esnafada gıtse bıze ne olur demıyor..
ben hatırlıyorum eskıden herseyde ozellıkle gıysı ayakkabı vs de alısverıs yaparken bı pazarlık olurdu.. kaca bırakırsın ? sımdı yok bole bısey..
pekı durum ne ? avm ler ucuza satıyor ve esnaf onlara gore fıyatmı ayarlıyor.. yoksa avmler de pahalı satıyor fakat esnafta ındrım yapmıyor mu ?
beyaz eşyaları samsung yetkili bayisinden aldım dışarda fiyat araştırması yapıp pazarlığın dibine vurdum.
buzdolabı, bulaşık, çamaşır ve tv 9100 lira fiyat vermişti 6850ye karta 6 taksit'e ayarlayıp satışı bitirdim..
herkes için önemli olan cebinden çıkan miktar sonuçta :D modelleri belirleyin fiyat araştırması yapın uygun neresi geliyosa ordan almaya bakın garanti markaya ait nasılsa aldığınız firmaya değil..
Hoover ve Grundig markası hakkında bilgisi olan araştıran var mı? Kurutma makinası alacağım çok para vermek istemiyorum.
Grundig 7 yıl garanti kampanyası var. 8kg A+ makinası 1300Tl civarında. Isı pompalı
Hoover 800-1100Tl arası modelleri var. B sınıfı.
Grundig niyetliyim yerli ve arçelik beko garantisi diye. Fiyatta uygun 7 sene sonra bozulursa atınca çokta koymaz. ne dersiniz?
Bizde bu yakında yeni bir çamaşır makinası alıcaz. marka lar neler olmalı beyler, bir yandan ariston a gidesim var gene sadece yıkama olarak. samsung filan sizce iyimidir
***** nisana kadar ötv indirimi var. Eşyalarımı şimdiden alıp hazır olmak istiyorum. Gerçekten piyasa fiyatları düştü mü? Burayı pek takip edemedim kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. Genel olarak bayiden mi yoksa internetten mi satın alıyorsunuz ürünleri? Bayağı soru sordum sanki :) Bir de şimdi al dükkanda kalsın eve taşınınca evine gönderelim gibi bir uygulama var mı?
ÖTV indirimi tam olarak fiyatlara yansımamış benim gezdiğim yerlerde. Sadece kendi kampanyaları oluyor. İşte bulaşık makinesi alırsan buzdolabının fiyatı düşüyor gibi. Genel olarak toplu alınacaksa bayiden fiyat almak daha mantıklı. Artı olarak hediyeler vs olabiliyor. Şimdi alınırsa garantiyi başlatıyorlar, fakat kendi depolarında kutulu olarak bekletebiliyorlar.
Dün arçelik bayisine gittim evlilik hazırlığı beyaz eşya bakmaya fiyatlar gayet makul seviyelerde 9kg çamaşır makinası ankastre set fırın ocak davlumbaz 4 programlı bulaşık makinası ve mikrodalga fırın için toplamda 4500 lira fiyat aldım. Yanlız şöyle bi durumvar alıp yaza kadar bekletecek olanlar 7 sene garanti kampanyasından faydalanamıyor.
Birşey sormak istiyorum beyaz eşya konusunda ben 2016 nın son ayında arçelik ten beyaz eşya aldım 5bin küsür tuttu parasını ödedim lakin eşyaları evlendikten sonra alacağım icin garantisi başlamasın diye faturasını kestirmedim bu ötv indiriminden yararlanabilir miyim eşyalar bayide duruyor
bayinin karı olursa elbette yararlanırsın bayinin keyfi yani.
kdv indiriminden yararlanmak için fatura kesilmesi gerekiyor. fatura kesilince garanti süresi işlemeye başlıyor.
mobil yada enza home tercih eden var mı? nedir kalite, ömür, servis yorum alabilir miyim?
24 şubattan beri yeni seri ürünleri sitelerine koymadılar, istememe rağmen görsel göndermediler. hala koyacaklar haber bekliyoruz,tutarsız bir firma gibi geldi.
Doğuda göreb yaptığım için hiç esya almicam bekar evi gbi 2 sene idare edicez artık bakalım:(
Duruşu tarzı diğer markaları geride bırakıyor ama kalitesini çözemiyorum hiç kullanmadık. Birde bu görsel katalog yollama olayı ve istediğimiz model de sadece sürgülü dolap var diyen bir mağaza çalışanı var, sonrasında sadece fiyat listesi olan bir katalog da 4,5,6 kapılı dolap seçenekleri gördüm. Ön yargı ve soğuma geldi markaya karşı ama hatunu üzmek istemiyorum. Birde bir kaç düzensiz çalışan yüzünden, gerçekten kaliteliyse markadan mahrum kalmak istemiyorum. :)
Davetıyecı varmı aranızda guzel bir davetıye modeli önerisi olan
bi güncel çekelim...
yemek odası takımı tavsiyesi olan varmı marka olur model olur değişik dizayn markalar olur(bilinmeyen ama kaliteli firmalar) sağlamlık ve fiyat ön planda. masa sandalye konsol için bütçe 5000TL civarı. diğer öncelik ceviz tonlarında olması gerek.
bunun yanı sıra mobilyalarından uzak dur yada çok kaliteli diceğiniz markalar varmı? direk link yada isim paylaşırsanız sevinirim :)