programı izlemedim ama yorumlardan anladıgım ablayı kocası parayla çarpıştırıyor olabiilir. mevzu içinde mevzu. sikiyim tahtanızı. o çocuğun ahı çıkacak sizden. boğarak öldürdüm diyor amın oglu geniş geniş ya piççç
Printable View
programı izlemedim ama yorumlardan anladıgım ablayı kocası parayla çarpıştırıyor olabiilir. mevzu içinde mevzu. sikiyim tahtanızı. o çocuğun ahı çıkacak sizden. boğarak öldürdüm diyor amın oglu geniş geniş ya piççç
Beyaz tv de fena giydiriyolar babayla kadina. Baglanan muhabirde degsik iddalar var gizlilikten dolayi soyleyemiyorum dedi
Bu üçlüyü kazığa oturtacaksın ... Evlatları ... Doğurdukları .. Çoçukları. Sinir krizi geçiriyorum bu çocuğun böyle bir rezillik yüzünden öldürülmesine allah iyi dünyada yakalarını bir araya getirmesin. Bu arada o ****** resim ve videoları kendi rızamla çektirdim demiş allahım sabır versin..
böyle yaratıklarla aynı memleketin havasını soluyoruz ya yazık bu şerefsizleri adalet önüne çıkarmak bunlara ödül olur bunları çektire çektire öldüreceksin
bu olay'da bir sürü idda ortaya atılır ama ve gerçek olduğunu hiç bir zaman kanıtlanamaz.şuan tek bir gerçek var oda küçük bir çocuğun ölümü.
Çocuğu saatlerde arabanın arkasında elleri ayakları ağzı bağlı gezdirmiş kimbilir nasıl korktu minik yavrum fotolarına bakıyorum su gibi.. Gözlerim doluyor..
En ağır cezayı en büyük ızdırabı çeksin can veremesin gözünün önüne masum çocuk gelsin..
Masum bi gül solmuş kim sorumlusu ise helak olsun inşallah..
insan öz yavrusunu bile bile ölüme sürüklermi ulan allah sizin belanızı versin