User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Perte çıkan aracın vekaletnamesi hk.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Perte çıkan aracın vekaletnamesi hk.

Arkadaşlar bundan 1 ay önce talihsiz bir kaza yaşadım. Sabah işe giderken buzlanma sebebi ile kontrolü kaybedip kaldırıma çıktım. Velhasıl aracı şu an perte çıkardık gelen teklifi kabul ettim. Fakat şöyle bir durum var arabayı hasarlı alan firma ve sigorta firması vekaletname gönderdi. Afedersiniz bu vekaletnamede herşeyi kabul ediyorum bütün yetkileri devrediyorum ve olacak en ufak bi durumda neredeyse hemen parayı iade ediyorum. Ben açıkçası 1 adım geri attım düşündüm ve duyduğum şüpeyi firmaya ilettim. Onlarda benim ilk olmadığımı ve bu gibi durumlarla defalarca karşılaştıklarını söylediler. Sigortacımı arayıp bana vereceği bilgilerle benim içimi rahatlatacağını belirttiler. Haftasonu olduğu için iş pazartesiye kaldı. Aranızda daha önce bu işlerle uğrasan varsa bilgi verebilirmi ? Risk varmıdır ? Parayı almadan vekalet vermek akıllıcamı ? İşlemleri ben yaparım noterde ben imza atmak istiyorum dedim ilk başta bizim çalışma prensibimiz bu dedi fakat sonradan trafikten çekme işlemleri vs gibi şeyleride siz yapacaksınız eğer böyle olursa dedi. Şimdi vekalet verip 1 haftada parayı bekleyeyimmi, yoksa işlemleri benmi halledeyim. Kafam karıştı. Vekalet örneğide resimdeki gibi, süresiz yazıyor üstünde bide. Bi yardımcı olurmusunuz.

İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prosedür böyle işliyor , arabası her pert olan 3 aşağı 5 yukarı bu tip şeylere imza atıyor.

Mesut-RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cesar grup sanırım, vekaletnamediki isimlerden hatırladım.

Bir ay kadar önce aynı şeyleri ben de tecrübe ettim.Bana süresiz olarak vekalatname istediklerini söylemelerine rağmen kısa süreli, geçici vekalatname çıkarttım, zaten iki hafta ya sürdü ya sürmedi işlemler.Sigorta ile araç bedelinde mutabık ol önce, sonra bir kaç aylık vekakatname verebilirsin.

Gecmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Prosedür böyle işliyor , arabası her pert olan 3 aşağı 5 yukarı bu tip şeylere imza atıyor.
    Evet illaki böyledir ama ne biliyim herşeye izin veriyorum yazılana göre. Parayı geri verme garantisi vs... bide vekaletname süresiz diyor bunuda anlamadım. niye süresiz...
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mesut-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cesar grup sanırım, vekaletnamediki isimlerden hatırladım.

Bir ay kadar önce aynı şeyleri ben de tecrübe ettim.Bana süresiz olarak vekalatname istediklerini söylemelerine rağmen kısa süreli, geçici vekalatname çıkarttım, zaten iki hafta ya sürdü ya sürmedi işlemler.Sigorta ile araç bedelinde mutabık ol önce, sonra bir kaç aylık vekakatname verebilirsin.

Gecmiş olsun.
    evet Cesar grup.. O zaman pazartesi ilk iş süresiz vekaletname yerine geçici kısa süreli vekaletname istemek. Araç bedelinde sıkıntı yok ben onu sigortaya ileteceğim zaten. Parayı hangi kısımda aldınız yada ne zaman yattı size acaba ?

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun mk6 golfünüz vardı benim de beğendiğim pert olan aracınız o mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun mk6 golfünüz vardı benim de beğendiğim pert olan aracınız o mu
    Allah razı olsun dostum sağol. Evet malesef o ...

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun daha iyisini alırsınız kısmetse kaskolu en azından kaybınızda minimum olmuştur inşallah.Bu devirde kaskosuz binmemek şart zaten.Ne zaman ne olabileceği belli olmuyor.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Anadolu Sigorta ya vekalet verdikten sonra aracın parasını almıştım. Sorun yaşamamıştım. Bu arada aracada çekme belgesi düzenletip o şekilde vekalet vermemi istemişlerdi
    Geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun daha iyisini alırsınız kısmetse kaskolu en azından kaybınızda minimum olmuştur inşallah.Bu devirde kaskosuz binmemek şart zaten.Ne zaman ne olabileceği belli olmuyor.
    İnsallah dostum bakıyoruz bakalım ne gibi bişi alabiliriz diye parayı aldıktan sonra. Kaskosuz yola çıkmadım bu saatten sonra çıkmayıda düşünmüyorum

Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Anadolu Sigorta ya vekalet verdikten sonra aracın parasını almıştım. Sorun yaşamamıştım. Bu arada aracada çekme belgesi düzenletip o şekilde vekalet vermemi istemişlerdi
    Geçmiş olsun
    İnsan şüpheleniyor abi işte sonuçta binbir türlü düzenbazlığın döndüğü yerdeyiz ister istemez vekalette yazan şeyler kafa karıştırıyor. Sizinkide böylemiydi aynı ? Eyvallah teşekkür ettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsan şüpheleniyor abi işte sonuçta binbir türlü düzenbazlığın döndüğü yerdeyiz ister istemez vekalette yazan şeyler kafa karıştırıyor. Sizinkide böylemiydi aynı ? Eyvallah teşekkür ettim.
    Aynen böyleydi kardeşim. En ufak bir delik, yoruma açık cümle yoktu. Herşeyi ile %100 teslim istdiler. Bir abim Anadolu sigortadan pert alıp toplardı o zamanlar. Para bana geldikten sonra aracı takip ettim. Ankara ya satılmıştı. Kafam zaten rahattı (Firmaya olan güvenimden) Ankara dan sonra iycicw rahatladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen böyleydi kardeşim. En ufak bir delik, yoruma açık cümle yoktu. Herşeyi ile %100 teslim istdiler. Bir abim Anadolu sigortadan pert alıp toplardı o zamanlar. Para bana geldikten sonra aracı takip ettim. Ankara ya satılmıştı. Kafam zaten rahattı (Firmaya olan güvenimden) Ankara dan sonra iycicw rahatladı
    O zaman için rahat olsun imzala vekaleti vs herşeyi gönder diyorsun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman için rahat olsun imzala vekaleti vs herşeyi gönder diyorsun ?
    Ben Anadolu asigorta ile sorun yaşamadım diyorum

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok vekalet doğru sadece 1 aylık yaptır yeterli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Anadolu asigorta ile sorun yaşamadım diyorum
    Haha tamam anladım abi senin vekaletname'de buna benziyormuydu ?

Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok vekalet doğru sadece 1 aylık yaptır yeterli
    Ne biliyim bi sürü cümle yazınca kafam karıştı benimde her zaman yaptığımız şey değilki. Pazartesi ilk iş bunu yapayım o zaman.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok prosedür böyle işliyor. Bende sigortadan pert fiorıno aldım geçen ay, sigorta sirketi aracı üstüme almadan teslim etmediler.Merak etme sattıklarında aracı alana satısı verirler hemen
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    Vekaletnamede kimlik numaraları yazıyor galiba. Sorun yaşamamak için biran evvel numaraları gizlemenizi öneririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok prosedür böyle işliyor. Bende sigortadan pert fiorıno aldım geçen ay, sigorta sirketi aracı üstüme almadan teslim etmediler.Merak etme sattıklarında aracı alana satısı verirler hemen
    Bizim ülke bu konularda çok renkli olduğu için insan hangi evrede parayı yatacağını sorguluyor ister istemez. Ya yatmazsa ya bişi olursa endişesi işte.

Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.
    Vekaletnamede kimlik numaraları yazıyor galiba. Sorun yaşamamak için biran evvel numaraları gizlemenizi öneririm.
    Teşekkür ederim. Düzenleme paneli aktif olmadığı için linkide kaldıramıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)