Arkadaşlar bundan 1 ay önce talihsiz bir kaza yaşadım. Sabah işe giderken buzlanma sebebi ile kontrolü kaybedip kaldırıma çıktım. Velhasıl aracı şu an perte çıkardık gelen teklifi kabul ettim. Fakat şöyle bir durum var arabayı hasarlı alan firma ve sigorta firması vekaletname gönderdi. Afedersiniz bu vekaletnamede herşeyi kabul ediyorum bütün yetkileri devrediyorum ve olacak en ufak bi durumda neredeyse hemen parayı iade ediyorum. Ben açıkçası 1 adım geri attım düşündüm ve duyduğum şüpeyi firmaya ilettim. Onlarda benim ilk olmadığımı ve bu gibi durumlarla defalarca karşılaştıklarını söylediler. Sigortacımı arayıp bana vereceği bilgilerle benim içimi rahatlatacağını belirttiler. Haftasonu olduğu için iş pazartesiye kaldı. Aranızda daha önce bu işlerle uğrasan varsa bilgi verebilirmi ? Risk varmıdır ? Parayı almadan vekalet vermek akıllıcamı ? İşlemleri ben yaparım noterde ben imza atmak istiyorum dedim ilk başta bizim çalışma prensibimiz bu dedi fakat sonradan trafikten çekme işlemleri vs gibi şeyleride siz yapacaksınız eğer böyle olursa dedi. Şimdi vekalet verip 1 haftada parayı bekleyeyimmi, yoksa işlemleri benmi halledeyim. Kafam karıştı. Vekalet örneğide resimdeki gibi, süresiz yazıyor üstünde bide. Bi yardımcı olurmusunuz.
![]()