bu sj5000+ ı mesela gearbestten alsak garanti durumu ne oluyor? ben güvenlik amaçlı değil de action cam olarak kullanmak istiyorum başka tavsiyeniz var mı?
Sahibindende satılanlar genellikle sahte çıkıyo güvenlik barkodu mutlaka olmalı herigo konusunda hiç bir bilgim yok abi garanti istiyorsanız tr istemiyorsanız gearbesti öneririm şuan 121 dolar gearbestte
gearbestte garanti durumu olmuyor ama ürün bozuk gelirse vb hak talebinde bulunup alabilirsiniz aksiyon kamerası hakkında soocoo f23 veya sj4000 wifi de bakılabilir eğer uygun fiyat istiyorsanız![]()
aksiyon kamerası konusunda pahlı olan ama en iyi modellerden biridir sj5000 yurt dışında 121 dolar araç içine kurucaksan birde ekstıra bir 10 dolar falan lazım araç şarjı tutucak içinaralarında fazla bir fark yok görüntü açısından sj4000 le sj4000 720 30 fps sj5000 720 60 fps ikiside 1080p
![]()
Valla ben bayaadir arastiriyorum xiaomi yinin fiyatina daha net ceken bir urun yok. Waterproof case ve vakumlu mount aldim bana gelidigi fiyat 80 dolar.
Bu arada hero 4 sessionlar 199 dolara indi abdde avrupada da 199 euro. 4k cekimi var ve go pro kalitesi var ben elimdekini vikarabilirsen direkt hero 4 session almayi planliyorum.
sjcam5000
Panasonic MN34110PA 14MP CMOS
Panasonic olduğu için daha iyi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Valla abi ben foto cekiminde ya teli ya foto makinesini kullaniyorum bana gittigim gordugum yerlere 1 2 dkklik video ceksin full hd su alti problemsiz ceksin yeter. Bu cin menseili urunlerde surekli bir ugrasi gerekiyor sesi az aliyor sokup orasini burasini acip kurcalarsin firmwarei duzgun olmaz vs. Ben onlarla ugrasmamak icin 2 sene garantisi olsun kafam rahat olsun diye alicam. Ilk ciktiginda 450 veya 500 euroydu yanlis hatirlamiyorsam talep olmayinca benim de kullanim amacima uygun oldugu icin alicam ben. fiyati indi ki bence suan f/p iyi bir urun oldu.
Gopro kullanıyrm
www.honda-tech.com
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)