şu açık renk mavisi var ondan almada ne alırsan al :D yan çıtaları bizim fabrika basıyordu çıta ile kaporta renk ayrımı çok yapıodu aklınızda bulunsun
Printable View
şu açık renk mavisi var ondan almada ne alırsan al :D yan çıtaları bizim fabrika basıyordu çıta ile kaporta renk ayrımı çok yapıodu aklınızda bulunsun
renk olarak lacivert.
beyaz sakın almayın cidden her yerde :)
2015 1.6 tit. Plus var bende 35.000Kmdir kullanıyorum. Konforlu sayılabilecek düzeyde. 6 lt ortalama. Biraz sıkarsam düşüyor ama üstüne pek çıkmadı. Bagajı küçük. Eşimin megane 3ü çocuğun bebek arabasını yatay olarak alırken courier çaprazlama alabiliyor ancak. Donanım iyi. Gidişi pek tatmin etmeyebilir. Beni deli ediyor mesela. Yazilimda yapilamiyor henüz. Yol tutuşu fena değil hatta iyi sayılabilir. Fren balataları pahalı :) benzin depo kapağı yok ama calinmaya karsi onlemi var. Bunu bilmeyen biri benzin kapağını kırmıştı mazot cekmek için. Depodan kapağa kadar tüm hat değişti. Trim sesinden bahsedilmis evet soguklarda trim sesi yapiyor. Gosterge üstündeki şapkadan ve ekranın ustundeki sapkadan yapabilir bu sesi. Bir kac kere gitmemesinden dolayi satip baska bir arac almayi düşündüm ama ne alacagima karar veremeyip vazgectim. Çünkü hakikaten fiyatina gore verdigi ozellikler iyi.
tit plus da koltuk ısıtma bile var sanırım
2016 titanyum plusu 54e ankara bayileri bırakıyor bilginiz olsun.Filo alacak tanıdık varsa dahada iniyorlar.
Nar çiçeği diye geçiyor galiba o renk çok hoş duruyor. Donanım olarakta gayet iyi. Kullanım olarak otomobilden bir farkı yok. . Otomatik şanzıman seçeneğinin olmaması en büyük eksisi.
limited şirketim var ama yük falan taşımıyorum sigortacılık yapıyorum, courier için K Belgesi isteniyor mu ?
Ben 2013ten beri önce doblo şimdide courier kullanıyorum. K belgesi için durduran olmadı. K belgesi var bende yetki belgem vardı çıkardım. Taşıt kartı parası ödedim sadece yani. Ama yetki belgesi 5.000tl civarı ltd için yanlış hatırlamıyorsam. Ben olsam yoksa çıkarmam.
Yazılıma gelince ecu açılıyormu?
Şirket üzerine aldığınızda, yük taşımasanız dahi K belgesi isteniyor maalesef. Bir müşterimiz bayiden aldıktan 2 gün sonra ve boş ticari araçla ceza yedi geçen hafta.
Kendi adınıza alırsanız hususi kullanabiliyorsunuz. O zaman yük taşımadığınız müddetçe K belgesi istenmiyor.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum :), her hafta bozuluyor. Henuz 20 bin kmde, yakinlarda yag cubugu patladi ve firladi, yagin bi kismi bosaldi, biseyler degistiler , gecen limp moda girdi, en son goturdum komple yag cubugu degisti, suan araba 3000 deviri gecince metal surtunme sesi geliyor tikir tikir , kiracak diye korkuyorum, sabah ilk marsta da ilk 5 sn yag basinci dusuk uyarisi verip sonuyor. Sanki sanayide herhangi bi ustaya toplattik motorunu , dokuluyor, trim seslerinden bahsetmiyim bile..
Yağ çubuğu benim araçta da yerinden çıkıp her yeri yağ yapmıştı , araç yağsız kalıp sesi değişince ön kaputu açma gereği duydum ilk defa :) uyarı ışığı filanda yok dikkat etmek lazım motoru kucağa almadık çok şükür..... servis kronik olduğunu söylemişti benimki de değişti.
Bakım maliyetlerini de incelek lazım sanırım. Amcam 2015 aldı ilk bakıma(15bin) o götürdü 680 ya da 720 civarı bir rakam vermiş.
Baya sorunlu demekki..dobloyu sevmezler birde :)
bir otosan çalışanı olarak tavsiye ederim ? renk olarak mavi