https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91567765/detay
Bu çok güzelmiş tam dolu .. ekranda güzel olmuş.
Printable View
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91567765/detay
Bu çok güzelmiş tam dolu .. ekranda güzel olmuş.
Senelik vergi olayını da iyi düşünün, 6yıl vergisi düşmüyor diye biliyorum.1300TL yıllık.Hız limiti olayı da var.Bineğe alışana zor gelebilir.Babam focus aldı bu sebeplerden.Ama araba gerek donanın gerek sundukları açısından çok başarılı.En son kaça bırakıyorlar.Zam gelmiş diye duydum.
Teşekkür ederim tüm yorumlar için. Vergi problem değil çünkü zaten 2 yada 3 sene binerim en fazla . Yılda 3-4 araba değiştiren birisiyim fakat buna binecez biraz .normalde ticari araçları hiç sevmem malu.m apaçi ler yüzünden ama bu daha çok mpv gibi geldi bana özellikle sürüşü falan tam mpv ticari gibi yana yatma salınma vs yok . Fiyat olarak 58.500 den aşağı bırakmıyolar fakat şirketimizin üstüne alıcam fiyat ona göre düşücek biraz daha :)
Uzun zamandir var
Bu bisey olmadi olayi cezanin var olmadigi anlamina gelmez
Bazen evrak bile sormuyorlar bazende cani isterse hicbir detayi pas gecmeyebilir
Yani sirket uzerine kayitli kamyonetler icin( doblo caddy vb dahil) k belgesi src belgesi ve psikoteknik kesin ve kesin gerekli
Sirayla soyle bi ceza yersiniz
K belgesi olmadigi icin 1207 TL
Src belgesi olmadigi icin sirkete 602 TL surucuye de ayriyetten 239 TL
Yazdıklarınızda haklısınız.ama şöyle bir durum var.Bizim şirkette 2013 FORD transit kamyonet var.çift kabin.araçta kullanım amacı yük nakli hususi yazıyor ve k belgesi cıkartılmadı.polis cevirmesindede otoyollarda kantardada sıkıntı olmadı .bunun sebebi nedir.Şirket geneli ilaç dağıtım firması ve 2000 civarı aracı var.
K belgesi cikardiktan sonra arac ekleme bedeli 95 TL idi yanlis bilmiyorsam
Her arac icin yeniden cikan bisey degil sirkete cikar her aracinda tasit karti olur
hususi kullanıma kullanılıcaksa S-max de düşünülebilinir ..
Ticari olmasada ticari görünümlü binek araçların en büyük sıkıntısı hız limiti ayağının altında yumurta varmış gibi geziyorsun.. polis anlamıyor dışardan çünkü aracın ticaret içinmi aldın yoksa şahsi keyfine binek mi..
Şimdi bi kaç kişiye sordum ticari amaçla kullanılmıyosa yani aracta yük falan yoksa problem olmaz dediler.
Darkmoon abi smax pahalı gelir bize .
Tekrardan konuyu bi güncelliyim, alma düşüncesi olanlar için tecrübelerimi aktarıcam çevremde çok soran var eminim burdada düşünenler vardır.
Aracım 1.6 tdci tit plus
Şuan 820 km oldu .
Performans; Araç 1.6 95 hp 215 nw tork .1 ve 2. viteslerde biraz hantal kalıyo . Neredeyse hiç tork patlaması yok atmosferik gibi . 3 ve 4 te yani üst viteslerde garip şekilde daha iyi. Vites oranları uzun .
Tüketim: 170 lira ile 800 km yi geçtim. Yol bilgisayarı 5.0 litre gösteriyor şuan. Genelde 4 kişi klima açıktı ve rampa uzun yol dur kalk hepsini gördü araç. Pek sakin de kullanmadım.
Konfor: Connect caddy ve partner ımız vardı daha önce hepsinden daha iyi diyebilirim.
Trim sesleri : Bozuk yollarda var . Düzgün yollarda pek yok doğal olarak.
Yol tutuş :Beni en çok şaşırtan konu bu oldu limitleri baya iyi .Ticari ile alakası yok . Otopark.com da beğenmişti hatta.
Donanım : Koltuk ısıtma ön cam ısıtma esp asr tps cruise sync dijital klima bel destek ayarı start stop vs vs Baya dolu yani .
Müzik sistemi : Hiç beğenmedim.
Aydınlatma; Kısalar fena değil ama uzun lar kötü.
Sonuç olarak memnunum diyebilirim sağa sola gitmeye mantıklı bi araç fiyatına göre donanımı da iyi . Boş fiestanın 62 lira olduğunu düşünürsek 58.500 e alınır binilir .
Umarım yardımcı olur yazım. :)
Güncel olsun 7500 km oldu gün itibariyle bu araçtan düşünenlerin sorularını cevaplayabilirim :) Yol tutuş limitleride dahil olmak üzere tamamen herşeyini test ettim
İlk çıktığında connect i takaslayıp sıfır almıştık. 47 liraya titanium serisi güzel bir araç, uzun yollara onunla gidiyorum. Bir ara yazılım yapacağım o zaman daha keyifli olacaktır.
Bizim şirtket'de var.
Araç otomobil geçtiği için şirket üstüne dahi olsa K belgesi gerekmiyor.
Panelvan tipip olanından olsaydı K belgesi gerekiyor.
Benim çok beğendiğim bir araç.Bildiğin otomobil gibi baya lüks donanımları var.
Tek sıkıntı ilk gelen seride trim sesi çok.
Almayı düşünen var ise satiliklar konusunda aracımız var inceleyebilir