User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
86 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Engelli arabası almak konusunda yardım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Engelli arabası almak konusunda yardım...

Merhaba arkadaşlar.

-Babanemin %95 sakat raporu var ve bu dereceki sakatlık oranlarında sıfır araba alırken devlet vergide ve kdv %45'e varan bir indirim yapıyormuş. Liste Fiyatında yaklaşık %32-33 gibi bir indirim oluyor.
    -Bende böyle bir imkanımız varken bunu kullanmak istedim ve biraz birikmiş param var birazda kredi çeker güzel bir araç alırım dedim.
    -Hemde benim için yatırım olur diye düşündüm 5 sene sürüp sonra satarak belki ev almak işine girişirim.
    -Bu şekilde anlatınca aile büyükleriminde rızasını alarak bu hakkı kullanmak için onlardanda izin aldım.
    -Sizden istiyecem aşağıda yazan marka ve model araçlardan hangilerini tercih ederdiniz.
    -5 sene sonra satarken hangisi pirim yapar ve bana daha karlı olur sizce.
    -Ayrıca kendi tecrübelerinizi ve artı-eksi yönlerinide yazarsanız sevinirim.
    -Bana senelik kasko sigorta masrafları ne olur ve ayrıca ayda en fazla 1000 km yol yaparım alacağım araçla.

1. Volkswagen Golf 1.6 TDI BMT 110hp DSG Comfortline paket 94.900 + Cam tavan:3.100 + Sürüş paketi:1520
    2. Volkswagen Polo 1.4 TDI BMT 90hp DSG Comfortline paket 69.400 + Cam tavan: 2.700 + Sürüş paketi:2150
    3. Kia Ceed 1.6 Dizel 136hp DCT Premium paket 95.750 + Cam Tavan: Standart Concept Plus paket 87.100 + Cam Tavan: Standart
    4. Hyundai i30 1.6 Dizel 136hp DCT Elite paket 93.100 + Cam Tavan: Standart Style paket 85.100 + Cam Tavan: Standart
    5. Honda Civic 1.6 Benzin/Lpg Otomatik Elegance paket 82.310 + Cam Tavan: Standart
    6. Skoda Octavia 1.6 TDI CR DSG Green tech/110hp Optimal Paket 87.400 + Cam Tavan: 3.800 Style paket 92.400 + Cam Tavan: 3.800
    7. Ford Focus Sedan 1.6 TDI Power Shift 125hp Titanium Paket 94.720 + Cam Tavan: 3.600

Farklı bu özelliklerde bu fiyatlara yakın diğer marka model araç tavisyelerinizide alabilirim. Yazdığım fiyatlar markaların kendi sitelerinde yazmış oldukları fiyatlardır.
    Ayrıca bu tarz sakat indiriminden araç almış olan arkadaşlarda bu şekilde araç almanın artı ve eksi yönlerinide yazarsalar sevinirim.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf.10krktr

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay canına sıfır dizel golf 100 bin lirayı geçiyor mu bence onu alın nasolsa 5 sene sonra 150 liraya satılır bizim çılgın 2. el piyasasında

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende golf alın derin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk çıktığında tdi highline dsg golf'ü 60 küsüre almıştık.Biraz tanıdık vs.şu an maşallahı var.

zx6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin yerinizde olsam en az 200k'lık bir araç alırdım, zira yanımızda çalışan bi abimiz böbrek hastası oldu raporunu aldı krediyle gidip sıfır 180bine arac'ı 99-100bine falan aldı şimdi biniyor 5yıl sonra reel değerinde satıp oda szin gibi yatırıp yapmak istiyor
    Kawasaki zx6r
    Nissan 350Z
    The Beetle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zx6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin yerinizde olsam en az 200k'lık bir araç alırdım, zira yanımızda çalışan bi abimiz böbrek hastası oldu raporunu aldı krediyle gidip sıfır 180bine arac'ı 99-100bine falan aldı şimdi biniyor 5yıl sonra reel değerinde satıp oda szin gibi yatırıp yapmak istiyor
    Bende yatırım amaçlı alacam ama o fiyatlara çıkmam çok zor biraz birikmişim var kalanını kredi çekecem. Keşke imkanım olsa bende o fiyatlara çıkabilsem.

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F10 520i ve E180 düşünmez misiniz ? Aylık 1000 kilometre yol yapan birini yakıtları çok üzmez diye düşünüyorum.

En az değer kaybı ve en çabuk satışı da Passat B8 dizel otomatik Comfortline+cam tavan beyaz renk ile yakalarsınız.

Son olarak yanlış anlamazsanız,sakat kelimesi yerine engelli tercih edilse daha güzel olur sanki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk çıktığında tdi highline dsg golf'ü 60 küsüre almıştık.Biraz tanıdık vs.şu an maşallahı var.
    Evet golf çok pirim yaptı acaba bu son kasasından herkez memnunmu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg kavrama sıkıntısı oldu.çoğu kişidede olmuş zaten.Onun dışında son derece kaliteli bir kasa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F10 520i ve E180 düşünmez misiniz ? Aylık 1000 kilometre yol yapan birini yakıtları çok üzmez diye düşünüyorum.

En az değer kaybı ve en çabuk satışı da Passat B8 dizel otomatik Comfortline+cam tavan beyaz renk ile yakalarsınız.

Son olarak yanlış anlamazsanız,sakat kelimesi yerine engelli tercih edilse daha güzel olur sanki.
    Öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim. Ben o kelimeyi değiştiremiyorum eğer bu düzeltmeyi admin arkadaşlar yaparsa sevinirim sakat kelimesini engelli olarak değişebilirler.
    Dediğim gibi bütçem o fiyatlara çıkamıyor çıksa ilk düşüneceğim araç passat olacaktı zaten.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engelli diye değiştirsek daha şık olmaz mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde benzer bir durumum vardı bir ara... Polo bakıyordum, krediye girelim mi girmeyelim mi derken almadık... Prosedür kısmı oldukça zorlu geçebiliyormuş, umarım çok üzülmeden halledersiniz işlemleri... Ayrıca kredi mevzusu sıkıntılı olabilir, o konuyu iyice araştırın derim. Benim babam %95 raporluydu, yatalaktı vs. vasiliği vardı annemde ve hakim karar verir bu işlemler için...

Golf derim bu seçenekler arasında, bazı firmalarında böyle engelli durumda ki insanlar için extra bir indirimide söz konusu olabiliyor, sanırım peugeot ve bmw de vardı böyle bir durum bunuda araştırın derim...

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçlar arasından kesinlikle Golf

2015 MERCEDES E 180 ELİTE 0 KM BAYİ ÇIKIŞLI
    İlan No: 277868888
    Loading site please wait...

Ama e180, f10 520i, f30 falan da aklınızda bulunsun bence

Sıfır km lci dizel otomatik sunrooflu ledli f20'leride 115 gibi veriyorlar sanırım şuanda, benzinlide 105 aynı donanımda
    A3 8v de benzer fiyatlara bulunabilir

Bence premium'a yönelin olmadı illa bu seçenekler arasından diyorsanızda Golf bence
    Eğer biraz daha uygun bi tavsiye istersenizde 1.6 tdi dsg cam tavanlı ledli leon bakabilirsiniz

fatih_86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ww serisi ne alırsan al zarar etmezsin baya indirimli alıcağın için aracı 5 sene sonunda sattığında belki aldığından fazlasına bile satarsın türkiyede 2.el piyasası ***** alt komşumuz dan biliyorum 3. engelli aracını aldı hepsinide 0 aldığında verdiği paradan fazlasına sattı

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığı engelli olarak değiştirin lütfen...
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlığı engelli olarak değiştirin lütfen...
    Kesinlikle.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım bu aracı aldığınızda babannenizin her türlü ulaşım ihtiyacını karşılarsınız...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım bu aracı aldığınızda babannenizin her türlü ulaşım ihtiyacını karşılarsınız...
    Banada yatırım amacı ile alınması tuhaf geldi
    AmcaPolo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)