http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/d...22&slug=gundem
Habere bahhhh yaaaaaa
Güzel günler göreceğiz edip akbayramdan hediyem olsun
Laaa bi sıçrasın burayaaaa heleeee allah diyorum bu dava...
Bu ülke mike mike adalet ogretseler keskeee:)
Printable View
http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/d...22&slug=gundem
Habere bahhhh yaaaaaa
Güzel günler göreceğiz edip akbayramdan hediyem olsun
Laaa bi sıçrasın burayaaaa heleeee allah diyorum bu dava...
Bu ülke mike mike adalet ogretseler keskeee:)
Yukarıda yanlış anlaşılmışım, bişey sorduk diye bikeç kişinin demediği kalmamış.
Neyse bu adam paket olmuş gerisi hikaye :)
Üstadım, dünya görüşüm farklı demişsin ancak senin dünya görüşün olarak adlandırdığın olgu, "tüm insanlar eşittir ve hepimiz empati yapmalıyız" merkezine dayandırdığın ama aslında anti-popülerizm dışında bir hiçbir parlak ışık görülmeyen bir durum.
Tüm yorumların, hep genel düşüncenin aksine inadına yada kasten yelken açan hemen herkesin ilk karşılaştığı sığ kayalıklara çıkıyor. Kayalıkları geçip de güzel bir kumsala gelsek, vay üstad da rüzgarın tersine gitti ama haklıymış diyeceğiz.
Mesajlarına baktığımda sürekli ayrı postlar, bir yukarıda yazdığını destekleyici yada değiştirici yada yumuşatıcı cümleler görüyorum. Bu kadar ek beyanat zaten işin özünde kendi içinde tam ve olgun bir fikrin oluşmadığının göstergesi. Zıplayarak çıkılabilen merdivenler gibi beyan edilmiş cümlecikler ve fikirler bırak sosyal medyayı ve forumları, yüzyüze iletişimde dahi antipatiklik yaratır. Bu antipati sebebiyle de, aynı fikirde yelken açmış yada açabilecek kişiler dahi yorum ve fikirlerine eleştirel yaklaşıyor. Anti popülerlik zor meslektir; çok sağlam hitabet ve kale gibi sağlam örülmüş düşünce topluluğu gerektirir. Sekerek ilerleyen düşünce yapısıyla ne hitabet olur ne fikir enjeksiyonu olur.
Anti popülere yönelip, arkadan da bu anti popülerizmi destekleyen çıkmayınca da, yine ilk sığ kayalıklar gibi; herkes ben farklıyım, ben sizden farklıyım, benim dünya görüşüm, benim dünyam, benim, ben, bene toslar.
Nacizane fikrim ve tavsiyem; bir soluklanın artık.
http://i10.sozcu.com.tr/wp-content/u...z-tv-kapak.jpg
Reza ya kızmış bazıları şimdiden:)
Güzel olasılıklar güzel tespitler. Gerçekleşmesi ümidiyle :) biraz uzun okumakta fayda var.
https://www.facebook.com/adenizyurda...53899659079845
Gerçekleşirmi bilmiyorum ama dediğiniz gibi güzel tespitler..
Bu tarz adamları bu kadar uzun soruşturmalarda tatile geldi yakaladık yapamaz kimse.
Bi fırıldak var yakındır çıkar kokusu..
Daha doğrusu Reza ne kadar işbirliği yapacak göreceğiz.. Zencani nin idam kararından sonra şu anda belkide en güvenli yerde A.B.D. hapishanesinde Reza..
Eğer tam işbirliği yapar herşeyi anlatırsa devlet bankası üzerinden İran la illegal ticaret yaptığımızı ortaya çıkarırlarsa ya tayyipe istediklerini yaptırırlar ya tayyibi harcarlar.
nası bi ülke oldu böyle hayır olsun sonumuz ( :
Arkadaş ben ciddi ciddi AKP li olsun olmasın ağzında iki de bir namaz vs kelimesi duyduğum adamlardan artık nefret ediyorum. Hepsi yalancı hepsi kalleş ve hepsi dolandırıcı. Herifin iki lafından biri sabah namazı ile güne başlarım olduğu zaman anla ki düzenbazın önde gideni. Yaptıkları günahı namaz kılarak ve bunu insanların gözüne sokarak bertaraf etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.
Reza THY tarifeli uçağı ile gitti onu çok net biliyorum. Aynı uçakta Adriana Lima da varmış. Hödük yanında ebru varken Adriana ya bakmaktan kendini alamamış. Ebru hiç aldırmamış bile. Bizim arkadaşta kendi içinden nasıl bir ilişkidir bu arkadaş herif yanında karısı varken gözü sürekli başkasında ve karısı gık demiyor diye geçirmiş.
Dün a haberde gördüm, adam çıkmış rte Türkiye"de son 100 yılda gelmiş en büyük liderdir diyor.
Bunları görünce direk aklıma İlber Ortaylı geliyor.
Komedi filmi tavsiyesi vereyim size, a haber :)
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan: Tapeleri dinlemek, o tapelere inanmak haramdır, o tapeleri dinleyenler dinimize göre yoldan çıkmıştır.
:) :) :)
mütahit bir abimiz vardı..
çiller dönemi koyu dyp li idi.. sonra anapçı oldu bir gün bir gördük sakalı uzatmış elinde tespih hamdolsun inşallah maşallah ağzından eksik olmuyor dönem erbakancı olmuşdu sonra bir ara gene gördük bu hep kesik kesik tabi sakalı falan kesmiş takımları çekmiş önde kendi arabası konvoyun başında gözün aydın türkiyem ak güvercin geliyor şarkısı çalıyor minübüsde koyu dsp li olmuş sonra ak parti dönemi başladı başda kestiremedi herhalde ak partinin kalıcı olucağını chp liydi sonradan bakdıki ak parti kalıcı koyu ak partili oldu..
ben böylelerine günün adamı diyorum rüzgar nerden eserse o yöne direk kendini ayak uyduruyor..
Şimdi benim bunların hepsinden anladığım bu zarraf efendi iş birliği yaparsa bizim devlet cari açığı usulsüz olarak kapadığı ve bankacılık kanalında usulsüzlük yaptığı bize büyük yaptırımları olacak.
Yani bunun ucu yine vatandaşa yani bize girecek :mad:
Bunlar aşılacağını bilsem 10 sene kuru ekmekle geçinirim diyen bir ton vatandaş çıkar sıkıntı yok
Bedenden kanserli hücreyi kesip atmak gerekirse kesilip atılır sukredilir allaha bence :)
Bir yusuf yusuf olayı var gibi bakalım.
Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 17 Aralık soruşturmasını yürüten ve meslekten ihraç edilen Cumhuriyet savcısı Celal Kara hakkında "yakalama emri düzenlenmesini" kararlaştırdı.