Bunlar müslüman ise eğer ben Ata tapıyorum.
Printable View
Bence yazmayın :)
Şu ana kadar bu konuda 274 mesaj yazılmış,
1 tanesinde de geçtiğimiz hafta İran Dışişlerinin Türkiye ziyareti yazılmamış :)
Ülke olarak ciddi anlamda sadece gösterileni görüyoruz... Üzücü.
Devletin bakanı 45 çocuğa tecavüz edilen vakıf için;
“Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı’nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz” demişti... Daha neyini savunuyorlar anlamıyorum. Kendi çoluğu cocuğu olsa feryat figan olurlar. Ama iş cukkaya geldi mi Allahı tanımazlar.
Öyle demeyin ama her şeyde akpyi suçluyorsunuz.. Yapılan iyi şeyleri görmüyorsunuz..
Çocukların istismar edilmesi, taciz edilmesi ve tecavüz edilmelerine razı oluyorlar ama önce bir sorun hele neden oluyorlar.. Öyle hemen yargılamayın..
Birazdan cevabını verir cesur yürek aktroller...
Bunun altından hepten kopuk bir konu çıkacak ama hadi bakalım, basit bir gelmiken alalım durumu değil bu
1) Kimse Zarrab'ın, Miami'de hava güzel, birkaç gün tatil yapıp denize girerim diye gittiğini sanmasın. Zarrab o kadar aptal olamaz.
2) Babek Zencani'nin İran'da yargılanmasından beri Zarrab tedirgindi. Zencani idam cezasını alınca Zarrab harekete geçti.
3) Basından takip etmişsiniz, Zarrab'ın boşanma meselesi ve mallarını satması gündemdeydi. Zarrab Istanbul'da diken üstündeydi.
4) Zarrab'ı Istanbul'da ölüm korkusu sarmıştı. O'nu koruyan güç O'nu mafyaya teslim etmişti. Hem mafyayı doyurmak, hem de denileni yapmak
5) Zarrab'ı koruyan güç, izleri silmek için Zarrab'ı ortadan kaldıracaktı. Zarrab'ın yaşaması artık zarar veriyordu.Mafya zaten ensesindeydi
6) Istanbul'da,büyük para kazananların hepsinin hayatı tehlikede. Hele Zarrab gibilerin milyar dolarlarla Istanbul'da yaşaması imkansız.
7) Zarrab, yolun sonuna geldiğini gördü, değil Amerika Avrupa'ya gidemiyordu.Büyük ihtimalle Amerika ile irtibata geçti. Çünkü sorun ABD
8) Zarrab, ABD-Miami'ye indiğinde FBI'nın kendisini tutuklayacağını bilmemesi imkansız. Belli ki, arada CIA-FBI'ın adamları var.
9) FBI, Zarrab'ı konuşturacak. Zarrab da konuşmak için gitti zaten. Zarrab konuşursa, az ceza alır ve servetinin bir kısmını kurtarır.
10) Büyük ihtimalle Zarrab Amerika'ya tüm bilgileri, bağlantılarını verecek. Bunun karşılığında kefaletle bırakırlar.
11) Amerika, Zarrab'dan bilgileri aldıktan sonra kefaletle bırakır, ama Amerika'dan çıkamaz. Zarrab da onu istiyor zaten.
12) Zarrab, karakter olarak zayıf biri. Türkiye'de tutuklandığında hemen dışarıya haber göndermişti. 'Beni çıkarmazsanız konuşurum' demişti
13) Zarrab konuşursa ne olur ? Türkiye'deki 17-25 Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu uluslararası davaya dönüşür.
14) Türkiye'deki bazı siyasilerin ve İran'daki bazı mollaların para trafiği ortaya saçılır. İran'da,Ahmed-i Nejat kilit isim olacak.
15) Zarrab'ın konuşması ile İran'da üst düzey tutuklamalar olur. Bu tutuklamalar Hasan Ruhani'yi çok rahatlatacak. ABD Ruhani ile çalışacak
16) Zarrab,Türkiye ve Türk siyasetçilerle ilgili net bilgiler verir. Türk siyasetçiler Zarrab'ın suçlandığı konuların tam göbeğinde olur.
17) Suçlama çok büyük ve uluslararası suçlar. Atatürk havalimanı antreposundaki CIA Operasyonlarının hepsi ortaya dökülür.
18) Türkiye'de,hukuk şapa oturdu. Türkiye, kesemediği göbeğini Amerika kesti.Bu siyaset veya siyasetsizlik bir yerde bitecekti.Buraya kadar
19) Netice itibariyle, Zarrab Türkiye'den kaçtı ve Amerika'ya sığındı. Zarrab canını kurtardı, gerisi düşünsün.
20) Zarrab, Türkiye'den mi gitti, Dubai'den alındı mı ? Onu da bir iki gün içinde öğreniriz.
Feyzi İşbaşaran
:icon_rule:icon_rule:hahaha::bravo:
http://s16.postimg.org/sf29pc79x/Scr...4_10_16_12.png
şikodra efendi bile utandi herhalde cocuk istismarindan, cevap veremedi...
Animated GIF - Find & Share on GIPHY
O kadar caps gordum en iyisi bu olmus :D
Şu sarraf arkadaşın alınması bana da biraz danışıklı dövüş gibi görüldü.
Ama her şekilde onu orda ya öttürürler ya da zaten kendisi ötmek için gerekli anlaşmaları yapıp gitmiştir.
Ben 2. ihtimalin daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum.
Ama sonuç ne olur "keriz feneri" davası gibi olur bence.
Bu ülkede geçmiş bir c.b'ı kendisinin de sanık olduğu bir davada diğer sanığı affetti. (Kayıp trilyon davası)
Ben asıl şu kamu bankalarında yandaşlara verilen krediler ile ilgili nasıl bir süreç yaşanacak onu merak ediyorum.
Bu arada o vakıf ile ilgili yorumda bulunan bakan arkadaşa da eğer çocuğu varsa ilgili öğretmen müsveddesinden özel ders aldırmasını istiyorum.
O zaman bu yorumu yapar mıydı acaba ? O kafandaki beynini örtmek için değil unutma. Hoş beyin ne arar...
Göz ardı edilen asıl sıkıntı kredi derecelendirme kuruluşlarını manipüle ederek Türkiye'nin kredi notunun yükselmesini sağladılar. Bu olay resmi olarak doğrulanırsa Türkiye'nin kredi notları bir bir düşmeye başlar. Ülkemizi çok ama çok ciddi sıkıntılar bekliyor. Umarım haksız çıkarım.
Fitch moodys ve s&p nin birileri tarafından manipüle edilebileceği fikri çok makul gelmedi bana. Sonuçta bu not verenler uluslar arası ölçekte kuruluşlar.
Genel seyir zaten dünya ölçeğinde olumsuz gidiyor TR ye de yansıması çok olası. Böyle bir manipülasyon varsa o zaman dediğine katılıyorum. Sıkıntı büyük olur.