@
Sinan58 Senin mesajların ve Japonik kanalından sonra yine Japonca merakım depreşti. Birkaç sene önce konuşma kılavuzu almıştım. Onun sayesinde çat pat konuşmaya başlamıştım ama devamını getirmemiştim.
Boş vakitlerde yine o kitaba sarılayım birazda ezber çalışayım bu yaşımdan sonra da sınava girerim belki yetkinlik belgesini tuttururum. (ne mokuma yarar bilemem ama en azından merak ettiğim teknik kitapları okur hale gelirim, an itibariyle sadece otomobil fotoğraflarına bakabiliyorum :D :D )
P.S : Kütüğü Kyoto'ya aldırabiliyormuyuz. Ben Japonları, Japon otomobillerini, Japonca'yı, Japonya'yı çok seviyorum desem alırlar mı :D Subaru'da çalışayım, fabrikaya yakın ev versinler, oğlanı da okula veririz oldu bitti. Herif zaten ufaktan ufaktan domo arigato gozaimas diyor :D :D