-
Konudaki tüm yorumları okumadım ama çok yakın bir arkadaşım baz istasyonları aktarım firmasın yönetici ve İstanbul çapında çoğu yerde aktarımları onlar yapıyorlar. Avea'ya bağlıydılar ama şimdi Türk Telekom oldu işte o da sanırım. 15-20 gündür sabahlara kadar çalışıyorlar. Dediği tek bir şey var; "Turkcell piyasayı sildi süpürdü". 4.5G ile ilgili tüm frekansları Turkcell almış. Yani diğer firmalara da hizmeti Turkcell verecek demek oluyormuş. Dolayısıyla en hızlı yine kendisi olacaktır.
-
en hızlı alt yapı telekom da olabilir tabi ki..
çünkü bütün operatörlere alt yapıyı veren Türk Telekom.
Superonline, türknet gibi yerer de sonuç olarak telekom alt yapısını kullanıyor sadece, veri istasyonu kurarsa daha sağlıklı verirler.
Sanırım bu bir tek superonline da var, türknet de yok.
4.5G ye de gelince, henüz evlere yayılmamış bir sistemin - fiber olarak söylüyorum cep telefonda hüzün yaşatacaktır diyebilirim.
Mecidiyeköy de oturuyorum ve oturduğum yerde türk telekom fiber desteklemiyor fakat superonline destekliyor.
operatör değil, daha çok çevre araştırmasın yapın derim.
Mobilde de Turkcell' in önüne geçebilecek kimse yok, bu bir net.
-
Farzedelim bu hızlara ulaştık, adam sana 4gb interneti 30 TL ve üzerinde sattıktan sonra kıymeti yok ki.
HD 10 video izlesen, biraz face, biraz net , biraz araba fotosu bakayım desen o paket bitti gitti.
2 senedir falan avea kulanıyorum. Örneğin hendek 2.OSB de sinyal çok zayıf. Ki burası 1000 lerce insanın çalıştığı sanayi bölgesi.
Hala sıkıntılar var. Fiyat ucuzlayıp paketler artmadıktan sonra kıymeti yok benim gözümde.
-
En geniş ve en iyi frekansı turkcell aldı, 2. vodafone, 3. avea. Buda demek oluyor ki avea kendini ne kadar yırtsada turkcelli geçemez. Zaten o zamanlar bakanda açıklama yaptı, belli bir bölgede 4.5g verimli olup diğer taraflarda olmayacaksa bi anlamı yok diye. Önemli olan en iyisinde olmak değil, her yere bu iletişimi sağlarlarsa herkes memnun kalır.
-
vodafone ve avea ya oldum olası antipatim var.telsim di döndü bir film vodafone oldu.aycell ve aria vardı tutmadı avea oldular, şimdi turktelekom ortaklıgı falan.belki kendilerince çok mantıklı hamleler vs yaptılar ama benim gözümde hep - hareketler ısınamadım.ilkokul 6.sınıftan beri turkcell kullanıcısıyım gayette memnunum.4g konusunda turkcell alır götürür bence.
-
Herkesten önce test edip deneme fırsatım olacak yazarım görüşlerimi arkadaslar
-
Hepsini kullandım.
En son Türk Telekom (Avea) da kaldım.
*Turkcell geçiriyor ama hizmeti iyi,
*Vodafone geçirmiyorum gibi görünüyor ama faturada aydan aya geçirdiklerini anlıyorsun 35 tl ile başlayıp 1 sene sonra 50 tl ile taahhütü bitirdim. Hem de hizmeti kötü
*3 Yıldır Avea yeni adıyla Türk Telekom'dayım 1 tane faturama bile 1 kuruş geçirmediler.
39 TL ye 500 dk + 4gb internet kullanıyordum bu sene aynı hizmete 5 tl zam gelmiş helali hoş olsun.
Konuşmada hiç problem yaşamadım, 3g internet kalitesi ise vasatın üstünde sadece belli başlı yerlerde internet yavaştı ama yeni baz istasyonları ile coşacağını düşünüyorum.
-
3-4g hattı olanlar 4.5G hatlı olan birisini aradığından arama 3 sn sonra düşecek.
Bence Tr'de şu an gereksiz bi geçiş. Sistemin oturması için 1-2 seneye ihtiyaç var bence.
Hızla birlikte telefonların şarj durumu da etkilenecek.
-
Avea da gecirmeye calısıyor ama arayıp hakkınızı savunursanız geciremiyorlar 65 tl fatura geldi 43tl ye düşürttüm :)
Şu anda türk telekom 1-2 metre arayla cekmiyor bazen tek dişe düşüyor
-
Arabayı sattığım kişi proje saha sorumlusuydu. En iyi hız telekomda olacağını söyledi. Kendileri şuan kullanıyor hatta telefonda program yüklü note4 ve telefonla özel olarak geliyor dedi. Speedtest yaptık 80 altı almadı hiç yüz küsürleride gördük. Ama halka açılınca yükleme olunduğunda düşer dedi nerden baksanız 40mbit alıcaz gerçekten çok iyi
-
aveanın geçmişini bi araştırın,zaten hep şaibeli şirket evlilikleri ve sürekli isim değiştirmeler falan,bunlar hep devlete olan yakınlığından sümen altı edilen vergi borçlarından,iflas ertelemelerinden oluşan şeyler.
adamlar aşırı aşırısı kar eden türk telekomla,
aşırı aşırısı zarar eden aveayı birleştirdi.
hemde bu birleşim ne kadar etik,yakında çıkar ortaya.
aşırı kar eden şirket devlete kamyon yüküyle vergi ödemekten kurtuldu, zarar eden şirkette iflas etmekten kurtuldu.
bunlarla işim olmaz.
2011 de bayburtta askerlik yaptım, vodafone hattımla 3g cekmiyordu bulunduğum köyde.
ama beşiktaş maçlarını hiç takılma,donma olmadan edge bağlantı ile izleyebiliyodum.
hatun davasından dolayı turkcelle geçtim. geçtiğim günden beri de pişmanım.
-
son bi kaç dk. Speedtest hız denemesi ypatım. 10mbps şuanda
trt haber de canlı yayında
-
Son 8 dk sonra mokoko başlıyor:)
-
Binali yıldırım sıçtı yayına
-
3 dk var ama hız 20mbps a geldi :D sevindim
-
Hani guldurmedi 3 yaziyor hala:)
-