tamam hızı düşük turkcele göre ama bize bu ay beleşmiş kendi tarifendeki kotanı aşarsan, sen düşün :hehe:
Printable View
1 seneye zar zor oturur bu iş :)
Millet 6 7 diye gidecek 2023e biz hala 4+yarımporsiyon G diyelim :D Yaprak var 2023 te herş b.ku oraya bağlıyorlar.
300 mbit görecek telefon yok henüz piyasada Samsung hariç. Iphone 5s mesela 100 görebiliyor maksimum.
S6 s6 edge iph 6 6plus 300mbit
S7 s7 plus 400mbit
Diğerleri 100
Istanbulun gobeginde tarihi yarim adada "Fatih" telefon 3g ile bagli LTE ye gecmiyor :) kurum- turktelekom :D
Ronaldo yesin bizim paralari ohh :)
Bim a101 mantığında operator istiyorum. Reklama ünlüye kampanyaya para harcamayıp. Paketleriyle konuşacak.
Vodafone kullananlar. Telefon gorusmesi yaparken hat 3g ye dusuyormu sizde? Ve hala vodafone da konusurken internet erisimi yok
hattı değiştirdim ayarlarıda yaptım Lg g4 telefonda uyumlu ama ya E işareti Yada H işaretinden devam ediyorum göremedik 4.5g yi varmı aynı sorunu yaşayan
iphone 5 4.5g desteklemiyor. 3G' de takılıyorum bari herkes geçsin de bende rahat rahat takılayım :D
İphone6'ımla 3g ile 2020ye kadar takılırım. Ancak bazı amerikalı dostlar lte deneyimlerini paylaşıyor hayret verici.
s6 ile atasehir merkezde test yaptım 20 mb ı geçmedi
kartal sahilde 46mb i gormuştu demekki kalabalık yerlerde 4g de yavaşlıyor
Beyler suan tum baz istasyonlari aktif edilmedi oyuzden heryerde lte goremessiniz.
iphone 6, turkcell, 71 download, 44 upload verdi dün.
denilenler doğruysa kotaları hapır hupur sömürücek bu 4.5g .. gene operatörlere yarıycak bu iş eskiden 3g de 4gb yeten adama şimdi 4.5g de aynı kullanım şartlarında 6 -7 gb yeticek.. matamatiksel bir denge varki daha çok hız daha çok kota ihtiyacı doğurucaktır.
sabah lte idi ben çektim 3G ye :D
Zaten 3G' nin anlamı çok büyük bende :D