Basık arabayı sadece birgün kullanmak keyifli günlük işkence oluyor kafam kaldırmıyor artık. Arabayı basmayınca ne ses oluyor sorun bütün bonusları toplıyarak gidip kaldırıma çıkmak çok keyifli oluyor.
Printable View
Basık arabayı sadece birgün kullanmak keyifli günlük işkence oluyor kafam kaldırmıyor artık. Arabayı basmayınca ne ses oluyor sorun bütün bonusları toplıyarak gidip kaldırıma çıkmak çok keyifli oluyor.
Şuan basık kullanmıyorum kardeşim araba katlı otoparkta duruyor. Birinci kat haricine çıkmıyor sürtüyor biraz kaldırdım. Ayda max 20 30 km anca yapıyor araç. Daha önce günlükte kullandım aile ile olmuyor arabadan in bin vs geçme hep sıkıntı başka birşey değil.
Alismadik gotte don durmazmis derler tamponun sag onunu surtmusum farkinda bile degildim capraz yaparken olmus gibi duruyor kardesim gosterdi moralim bozuldu gece gece...
Rötuş kurtarır mı dersiniz yoksa macun şart mı?
https://s9.postimg.org/4zscbsbrj/IMAG2705.jpg
Basik araba hic kullanmadim,ama abimin e30 a bindigimde tumsek gorunce bogazimda bi dugumlenme,vucutta kasilma oluyo aha diyorum surttuk. Surtmeyincede mutlu oluyorum. Bende simdiden basladiysa isimiz zor desenize :D
Basik araclarin icine kamera yerlestirip surat ifadelerini kaydetseler enteresan olur :)
Geçen bir kaza gördüm, öndeki küçük arabanın arka tamponunda ufak tefek hasarlanma olurken honda civic'te ne kaput kaldı ne motor yağı, milim oynamadı yerinden çöktü kaldı araba... sonra koy siteye proje değişikliği...
Bence amaç şu: Arabam zaten yavaş gitmiyor bari bir boka benzesin basıyım.. Fikrim bu, hiç yürüyen basık araba görmedim alayı pancar motor.
Arabayı sırf görüntü için alçaltmak(ne şekilde olursa olsun), eziyetten başka bir şey değil,
Hiç yüksek aracım olmadı bir e90 vardı alışkanlıkmı ne bazen sürtücek diye kapalı otoparkta uğraşıyodum alıştım artık yollara tek sorunum kapalı otoparka şuanki aracımla girmeye cesaret edemiyorum o yüzden her sabah dükkanın önünde park yeri bulamazsam stresi çekiyorum.
Bir yere 2 kişi gitme planı yapılırken 3. kişi eklenince başka arabayla gitmeye karar vermek.
Gidilen yolda zemin pürüzsüz değilse hız limitini belirleyen, konvoy başı araç olmak. :D
Basık aracın duruşu yeter birkere.
araca hiçbirşey yapma sadece düşür o bile hemen farkediliyor.
aslında eniyisi stock halde basık olan araçlar bunların başında japon kore grubu geliyor.
fakat en beyendiğim fabrika çıkıçlı basıklık 17" jantlı C180 'de var duruşu çokiyi.
Konu basıklık olunca ayrı başlık açmak istemedim, ön amortisörlerden biri patladı 5 cm yayları tekrar takacağım, amortisör değiştirsem yeniden patlar mı? bu şekilde taksam ne zararı olur ki bana
Babam basık aracımı kullanırken şaşkın şekilde gelip '' bi ara aynadan arkadan kıvılcım çıktığını gördüm, kontrol et altını istersen.. '' demişti :D
Burada asili kalmaktan cok korkmustum :D
http://i1287.photobucket.com/albums/...pskjlwkevg.jpg