55 veremiyorum son durumda
Versem 54.000 elegance buldum 50 K.da
Mazda 3' lere neden bakmıyorsunuz? Hem piyasada fazla olan bir araç değil hemde sorunsuz sıkıntısızlar diye biliyorum.
Loading site please wait...
Loading site please wait...
edition 1.4 t ise alınır mantıklı.1.6 atmosferik a16xer ise lpgde subap eritme problemi var.magnezyum subap, çelik subap ile değiştirilmiş ise sıkıntısız binilir.
Opel Astra'yı tercih ederdim.
Aralarında normal kullanıcıların bariz ayırt edebileceği performans farkı olmayacaktır.
Astra 1.4t ise Astra kesin,
1.6 atmo ise düşünmeden Civic :)
Bencede astra ama 1.6 sanirim 1.4t olsa guzel olurdu :) yinede civic e oranla yas ve km deki fark astrayi avantajli kiliyor
Bin lira az para degil aradaki fark düşünmeden Opel diyebilmeyi çok isterdim :)
Amma satarken ne kadar aşşagıya satacağını bak bunu hiç bilmiyorum
Bu 1.4t lerde subab sorunu yok mu? Direk hiç bir işlem yapılmadan lpg takılabiliyor mu? Birde 50 bine kadar sedan manuel önerileriniz nedir acaba ?
Bence Honda olmalı.
aynı arada kaldım Astra seçtim. Hiç pişman olmadım. Hatta Astra j diye üstüne basa basa söylerim yalnız tüp konusunu bilmiyorum
Ben olsam ben de Civic alırım o paralara. En azından biliyorum ki 50'ye aldıysam kaza bela olmadığı sürece yine 50'ye çok rahat satarım.
astra ayaküstü oldu chery, hatta oldu olacak satışını nüfustan veriyorlar diyelim tam olsun.
zaten normalde olması gereken zaman geçtikçe fiyatın düşmesidir de neyse o konuyu açmaya gerek yok. merak ettiğim şu kaç tane astra veya opel satarken alındığı fiyatın altına gidiyor?
şahane mükemmel bir araç demiyorum tabiki. sınıfına göre ağır hali ile performans konusunda geri kalır, lpg uzun vadede kesin olmasa da problem yaratabileceği gibi yorumlar mevcut fakat yol tutuşu ve konforundan oldukça memnunum (1.3 astra j) bakım maliyetlerinin düşüklüğü , vergi avantajı ve düşük yakıt tüketimi de üstüne eklenince benim için gayet mantıklı bir seçim oluyor.
2006da otomatik civic aldım sıfır km hayatımda kullandığım en sıkıntısız sessiz araçtı daha sonra dizel opel vectram oldu aileden kalan sanayiye gitmekten bıktım usandım ne amortisörü kaldı ne patlamadık hortumu bi dahada opel almam, yerinde olsam düşünmem bile direk hondayı alırım
Benim fikrim astra yönünde ama özellikle kendi kullanıcısı oldugum 1.4 turbo motorlu olanını öneririm yakıt ve performans olarak cok mutlu eder. Honda her yönüyle iyi bir araba fakat benim fikrim verilen paranın karşılıgını etmiyor. Ayrıca astra j lerle ilgili lpg konusunda bilgi kirliligi mevcut konuyu yakından bilen birisi olarak aydınlatayım sizi hem 1.4 hem 1.6 turbo motora hemde 1.6 atmosferik motora lpg takılıyor ve gayet uyumlu fakat 60-70 bin km lerden sonra sübap erimesi olabiliyor kesin olacak diye birsey yok fakat olanlarda var daha yüksek km lerde olmayanda eger olursa subaplar çelik subapla degisip ömürlük olarak kullanılabiliyor masrafı şuan icin 1500 lira civarında.
Perşembe sabah İstanbula gidicem. Honda civic için. Ekspere göstericem. Kanımda yaklaşık 15 yıldır Honda aşkı var. Eğer motor performansı sıkıntı değilse Honda alıcam. Çünkü araç kasa olarak hatasız. Kazalıları düşük km de 53 bin civarında. Ama performans sıkıntısı varsa gidip Opel alıcam. Çelik sübab olayına döneceğim. Gerçekten hepinize teşekkür ederim.
Astra 1.6 1.4t olsa bende düşünmeden opel derdim..
Benim tercihim Honda olurdu ama 2 aracı da mutlaka birkaç km kullanın,hangisi sizi daha mutlu ettiyse,hangisi daha çok içinize sindiyse onu alın..hayırlı olsun şimdiden