User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
86 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Engelli arabası almak konusunda yardım...

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hyundai aracını önermiyorum, piyasa olarak pek para etmiyor malesef.Golf önerebilirim hem dolusunu alsanız bile daha uyguna gelecek yine size.Satarkende çok zarar ettirmez diye düşünüyorum.2011 de elantra aldık bayi indirimiyle 41.500 e aldık aracı şuanda satsam 43 e ancak satarım heralde.Ama golf almış olsaydım o zamanlar 46 47 ye golf alınıyordu sıfır.Şuanda o araçların 2.eli 50-58 arası baya kar etti.Sıfır alıp 2.eli daha fazlaya satanı biliyorum.

LightSide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sifir km opel insignia 1.6 cdti cosmo at sunroof 105.000 tl idi gecen hafta fiyat almistim. Golf parasina d segmenti dolu bir arac alinabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araçların içine birde honda crv 1.6 dizel ekle derim çok güzel araçlar ...

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat alın bence 1.4 tsi manuel 150 hp comfortline 101k tl liste fiyatı var,aylık 1000 km için yakıtı yormaz,5 yıl sonrada bu kasanın satışı yeni bitmiş olur.zarar ettirmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sakat kelimesini ben değişemiyorum admin arkadaşlardan biri sakat kelimesini engelli olarak değiştirirse sevinirim. Ben açıkcası kia ceed concept plus almayı düşünüyürum hem çok özellikli hemde kullananların çoğu yakıt konusunda baya iyi olduğunu söylüyorlar(7 ileri otomatik olanları için). Yokmu kia ceed kullanıcısı arkadaşlar.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Nyz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sakat kelimesini ben değişemiyorum admin arkadaşlardan biri sakat kelimesini engelli olarak değiştirirse sevinirim. Ben açıkcası kia ceed concept plus almayı düşünüyürum hem çok özellikli hemde kullananların çoğu yakıt konusunda baya iyi olduğunu söylüyorlar(7 ileri otomatik olanları için). Yokmu kia ceed kullanıcısı arkadaşlar.
    concept plus'da olmayan premiumda olanlar: elektrikli ve hafızalı koltuk + koltuk ısıtma +kadran farklı +renkli ekran +geri görüş kamerası + yatay dikey otomatik park + ön arka park sensörü+ koltuk ısıtma+ ileri geri kayan kol dayama + arka havalandırma farkı var, direk hatırladıklarım belki 1-2 ufak detay daha vardır aklıma gelmeyen.

makyajla birlikte yenilenen sanzımanla 6,5 - 7 semalarında yakarsın, keza motorda yenilendi euro5 den euro6 ya cıktı 128 den 136 oldu, yürüyen ve izolasyonu olumlu anlamda baya iyileşti, arkası belki cogu emsalinden geniştir bacak bacak üstüne dahil atabilirsin.

bunlardan hariç birşey içinde daha geçen hafta lansmanı yapılan yeni elantra dizele bakabilirsin ceed/i30 daki aynı şanzıman aynı motor yanlıs hatırlamıyrsam 84 yada 87 bin olacaktı en dolu paketi
    1881 - 193

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her sağlıklı vatandaş bir engelli adayıdır. O yüzden başlığı engelli olarak değiştirelim lütfen.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    concept plus'da olmayan premiumda olanlar: elektrikli ve hafızalı koltuk + koltuk ısıtma +kadran farklı +renkli ekran +geri görüş kamerası + yatay dikey otomatik park + ön arka park sensörü+ koltuk ısıtma+ ileri geri kayan kol dayama + arka havalandırma farkı var, direk hatırladıklarım belki 1-2 ufak detay daha vardır aklıma gelmeyen.

makyajla birlikte yenilenen sanzımanla 6,5 - 7 semalarında yakarsın, keza motorda yenilendi euro5 den euro6 ya cıktı 128 den 136 oldu, yürüyen ve izolasyonu olumlu anlamda baya iyileşti, arkası belki cogu emsalinden geniştir bacak bacak üstüne dahil atabilirsin.

bunlardan hariç birşey içinde daha geçen hafta lansmanı yapılan yeni elantra dizele bakabilirsin ceed/i30 daki aynı şanzıman aynı motor yanlıs hatırlamıyrsam 84 yada 87 bin olacaktı en dolu paketi
    Çok teşekkür ederim verdğiniz bilgi için...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her sağlıklı vatandaş bir engelli adayıdır. O yüzden başlığı engelli olarak değiştirelim lütfen.
    Evet çok haklısınız yanlış bir kelime kullandım. Admin arkadaşlara mesaj attım ama kimse bu konuda yardımcı olmadı malesef

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbiyesizliğin biri bin para millet hala cevap yazıyor yatırım nedir sakat nedir !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana hiç etik gelmiyor bu konuda konuşulanlar veya öneriler.
    Trabzonlusunuz sanırım, sizi tenzih ederek tanıdığım bütün Trabzonlular devletçi, milletçi adamlarız diye ortalıkta dolaşıp, devleti nasıl dolandırırız, nereden ihale bağlarız diye düşünüyorlardı.
    Hırsızlığın 1 TL'si 500000 TL'si olmaz, hepsi hırsızlıktır bence.

Eğer amacınız engelli akrabanızı taşımak, gezdirmek, ihtiyaçlarını görmek değil ise, yukarıda söylediğim cümleyi sizi tenzih etmeden söyleyebilirim.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayla alakalı yorum yapmıyorum insanlar ellerine geçen fırsatları değerlendirmek istiyor. Kimse buna bir şey diyemez. Olay ile alakalı tek bir yorumum var başlıkta kullanılan yanlış bir kelime yok. Kelimenin gerçeği ve bence kullanılması gerekeni sakattır. Sakat, özürlü..vs kelimelerini insanlar birbirine küfretmek için kullanıyor diye bu kelimeyi kaba yada yanlış yapmaz. Kaldı ki özürlü ve sakat insanlar, kendilerini oldukları gibi kabul edip mutluluğu ararken, dışarıdan bakan gözlerle onlara acıma duygusunu hissettirenler ve bu kelimeleri küfür için kullananlar asıl engellilerdir. Herkes bir SAKAT adayı.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım anlamadığım devletın buna izin vermesi. %95 engelli bi kişi araç kullanamaz zaten neden indirimli veriliyor ki ? Tamamen bu örnekte görüldüğü üzere suistimal edilebilir bi durum. Biz eşşekmiyiz araç alırken o kadar vergi ödüyoruz ? Senin benden ne farkın var ?

hsyn64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet böyle bir imkan vermişse prosedüre uygun olarak kullanmak herkesin en doğal hakkıdır. Sonuçta bu adam arabayı alınca babaannesini sokağa atmayacak . Hem babaannesi için aldı diye araba evde de yatmayacak o yüzden hem kendi ihtiyaçları hemde babaannesinin ihtiyaçları doğrultusunda kullanıldığı sürece sıkıntı yok. Kaldı ki aracın ana parası ödeniyor sadece devletin havadan kazandığı vergi ödenmiyor hırsızlık terbiyesizlik bunun neresinde . Lütfen sözlerinize dikkat edin !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten %90 altındaki engellerde aracı araç sahibinden başkası kullanamıyor. %90 ve üzeri engellilerde engelli kişiye bakan insanlar kullanıyor .

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlet böyle bir imkan vermişse prosedüre uygun olarak kullanmak herkesin en doğal hakkıdır. Sonuçta bu adam arabayı alınca babaannesini sokağa atmayacak . Hem babaannesi için aldı diye araba evde de yatmayacak o yüzden hem kendi ihtiyaçları hemde babaannesinin ihtiyaçları doğrultusunda kullanıldığı sürece sıkıntı yok. Kaldı ki aracın ana parası ödeniyor sadece devletin havadan kazandığı vergi ödenmiyor hırsızlık terbiyesizlik bunun neresinde . Lütfen sözlerinize dikkat edin !
    Konunun başında babannemin bakımında kullanacağım için araç alıcam yazmıyor ama. Yatırım amaçlı düşünülüyor. O devletin havadan kazandığı parayı ben ödüyorum ama.

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani aslında devlet kimseye indirim yapmıyor ki, vergiyi almıyor ya da az alıyor. yani o adamın odemedigini sen ekstra olarak odemiyorsun. hayat herkese eşit degil, bazılarımız cok ciddi saglık sorunlarıyla karsılasabiliyoruz ve devlet'in bir sekilde buna yardım etmesinde bir sakınca gormuyorum ben. yatırım yapma muhabbetinden bahsetmiyorum tabi, ama ailende felçli bir büyügün varsa onu evin onunden arabana bindirip hastaneye goturebilmek cok buyuk bir luks olabiliyor, devlette bu konuda yardımcı oluyor. gayet basit. buna kızıp ben vergi oduyorum onlar niye odemiyor demek aç gozluluk ve terbiyesizlik bence.
    Miata
    Is
    Always
    The
    Answer ------ https://www.instagram.com/ozanbalta/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizde düşüncelerinizde haklısınız ne insanlar var devleti sömüren . Kendi kullandığı sakat arabasından para kazananlar var. Ama arkadaşın öyle bir niyeti yok diye tahmin ediyorum.Ayrıca görüyorum ki olaya itiraz edenlere dokunan, arkadaşın para ödememesi değil itiraz edenlerin para ödemesi. Devlet nasıl her fırsatı değerlendiriyorsa vergide cezada kalıbına uydurup o parayı alıyorsa vatandaş da bunu kalıbına uydurup gayet yapar .

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benım anlamadığım devletın buna izin vermesi. %95 engelli bi kişi araç kullanamaz zaten neden indirimli veriliyor ki ? Tamamen bu örnekte görüldüğü üzere suistimal edilebilir bi durum. Biz eşşekmiyiz araç alırken o kadar vergi ödüyoruz ? Senin benden ne farkın var ?
    Aracı onun kullanmasına gerek yok zaten,ailesinden biri ihtiyaçlarını karşılaması adına böyle bi hizmet veriyor,kullanan insanlarda kullanıyor,kimse buna bişe diyemez.Benim aldığım araç ötv si ödenmiş araç bende ödeyip aldım,ama böyle eşşekmiyiz biz verdik sürüyoruz,başkası niye alıyor gibi laflarada gerek olduğunu düşünmüyorum.Adam devletin ona sunduğu imkandan yararlanıyor sadece kaçak yoldan bi iş yaptığı yok Hem babaannesinin sağlık işlerini halleder hemde uygun fiyatlı istediği arabaya biner.Bu şekilde araç sahibi çok insan var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)