Mekanı cennet olsun başınız sağolsun..
Printable View
Mekanı cennet olsun başınız sağolsun..
başın sağolsun Allah rahmet eylesin, ben 12 yaşındayken aynı acıyı yaşamıştım. maalesef zamandan başka bir ilacın yok. Seni çok iyi anlayabiliyorum, sana en iyi önerim bulunduğun yerlerden uzaklaşıp kafa dağıtman olacaktır.
Başınız sağolsun, isteğinizi yerine getirdim, mekanı cennet olsun teyzeciğimin.
Her olaya güzel bakmak, biliyorum bu durumda çok zor ama sizi biraz rahatlatır.
Allah ölümünde hayırlısını versin derler ya, evinde sevdiklerinin yanında hayata gözlerini yummuş,
biliyorsunuz çeşit çeşit acı olaylarla sonlanıyor çoğumuzun hayatı.
Tekrar başınız sağolsun..
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin.. Çok zor bir durum, böyle aklımın ucundan geçtiğinde bile kafayı yiyecek kıvama gelirken yaşaması.. çok zor, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah, sizlere de sabır versin rabbim. Başınız sağolsun.
Şu dünyada en çok korktuğum şey annemi veya babamı kaybetmek. Allah rahmet eylesin :(
başın sağolsun allah sabır versin
Allah rahmet eylesin. sizede sabır diliyorum. aynı acıyı yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. ..
her yazılan mesajı tek tek okuyup her birine amin dedim.. can ı gönülden temenni ve taziyelerini sunan, hele ki dua sını fatihasını esirgemeyen hele hele ki yasin i şerif okuyan, okutan tüm arkadaşlarım hepinizden rabbim razı olsun dünyaları bahşettiniz
her birinize minnetim bakidir..
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.
Allah sana ve ailene sabır versin, anneciginin mekanini cennet eylesin...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun
Allah gani gani rahmet eylesin,yüce rabbim sabırlar verir inşallah sizlere..
allah rahmet eylesin :( çok üzüldüm nur içinde yatsın..
Basiniz sagolsun abi,allah rahmet eylesin annenizin mekani cennet olsun.
Başınız sağolsun :(