mercedes sonuçta ne kadar kötü olabilir ki diye konu açtım.
yukarda bir arkadaşın dediği gibi cam tavanı kokpit malzeme kalitesi var
honda hyundai düşünmüyorum. clc olmasa bile gider yine mito tct alırım
Printable View
mercedes sonuçta ne kadar kötü olabilir ki diye konu açtım.
yukarda bir arkadaşın dediği gibi cam tavanı kokpit malzeme kalitesi var
honda hyundai düşünmüyorum. clc olmasa bile gider yine mito tct alırım
kardeşim mantığın yanlış değil ama pazar hakkında şu an bilgin sanki yanlış gibi bahsi geçen aracın en ucuzu 250bin kmde bilmem kaç parça boyalısı 33bintl :) ne 32si 35i , 100bin altındakilerin geneli 40 ve üstü ki onlarda yine boyalı ve yine 100bine yakın kmde. şahsen bu bahsi geçen aracı 55e pazarlık edip ikna edip 50ye almak bence hiçte yanlış bir seçim değil.
verdiğin örnek baz alınacak olsa hiç birimizin gidip sıfır araba almaması lazım, hani git 90a focus al plaka tak vur senin dediğin gibi 2-3 yerini bak ozaman ne kadar değer kaybediyorsun, yani o mantıkla araba alınmaz en azından ben almazdım.
Ve 1.8 hb civic'i sadece 1.8 atmosferik sıradan bir araç diye düşünmek çok yanlış olur.
Direksiyon ve şasi olarak çok güzel keyifli bir kullanımı olan sıradan olmayan bir kompakt sınıf araç.
Dyno grafiğini incelerseniz aracı özel kılan unsur 2000 devir civarında iken 145 nm 150 nm gibi 1.6 atmosferik araçların maksimum torkunu üretebiliyor. Yani dizel araç gibi canlı alt devir anlamına geliyor. 1500-3500 devir aralığında çalışan bir vtec bulunuyor. Aynı araçta 7150 devir dönebilen ve bir çok markanın üst devirlerde bayılan motorlarının aksine tam bir Honda keyfi sunuyor.
Esktra olarak da turbo uygulamalarıyla olsun yada sadece headers komple egzoz ve cai ile yazılım sonucu 170 hp ye yakın güçler alıyorlar avrupada.
Baya reklamını yaptım da :D Böyle özel bir araç bu kadar az bulununca değeri artıyor haliyle.
Yani vtec2 istemediğin kadar var ama fiyatı artıyor. Bu araç az var da fiyatlar böyle. Bundaki fiyat çok daha makul..
e46 325ti compact alın hocam o daha mantıklı en azından yan verir, tatlı bir eğlence sunar.
clc alıcağına c 200 kompressör sportcoupe al yada bulabilirsen c230 comperessor al 190 beygir.. hiç olmazsa mercedes sürmüş olursun gerçek bir motor ile ve güzel donanımla açılır cam tavan,8 hava yastığı,çitf taraflı digital klima,far sensörüyağmur sensörü ,koltuk ısıtma, cd chagerı v.b
2006 senesinde birebir aynı paket aynı aracı honda parktan sıfır olarak ya 53 yada 55 bin tl ye almıştım takasa araba verip :D kişisel goruşum en temizi km yapmamışı 40bin eder fazlasını etmez :)
bu arada çok keyifli az yakan araçlardan biri , ishift için o donemde çok konuşuldu ama bu arabanın masraf çıkarıcağı tek noktası baskı balatası :)
son donem gelenleri tam otomatik geldi onlarada bakılabilir düşünülürse
Kardesim yanlis anlama ama bahsettigin araclari neredeyse 2 aydir gercek alici olarak baldizimiza almak uzere arastiriyorum Mardin ve Coruma bu araclar icin git gel bile yaptim bana allah askina az kmde boyasiz 1 tane bile 40bin altinda arac gostersene? Hani sizin ve diger arkadasin yorumunu okuyan sanarko hu araclarin piyasasi 28bin 30bin ( 13binde ciziksiz en fazla 40 ediyorsa haliyle). **** boklu evo ountolar olmus 35bin tller cidden temize boyasiz az kmde 40bin altinda arac bulun ben size komisyon verecem :)
"Pazar; ürünleri satıldığı, yer ya da mal ve hizmet değişimi için satıcı ile alıcıların karşılaştığı ve mübadelenin gerçekleştiği yer olarak tanımlanabilir. "
Birini piyasının üstünde fiyat yazması pazarın öyle olduğunu göstermez. Ben gayet hatırlıyorum 30lu rakmalara 1-2 boyalı 1.8 civic alanları. Geçmiş senelerde olsa da vardı. Bizlerde bu boya değişen takıntısı bu kadar üst seviyede oldukca adam 55 de yazar 65 de.
Kasko bedeline takılmışsın ama yanlış açıdan takılmışsın. Sıfır focusu alıp kaza yaparsan model fiyat paritesi bu kadar açık olmaz. Sıfır fiyatına yakın rakamı alırsın, diyelim o civic i aldınız 50bine(55bin yazmış adamdan arabayı nasıl 50bine alacaksınız o da soru işareti ama siz dediniz diye o rakamı verdim) kasko size kasko bedeli(36bin) üzerinden bir rakam verecek.
Çarşınız pazar olsun. Bu arada 55e ilan açan adam 50ye de fit olmaz sanırım. Özellikle limited edition satıcı olan hondacılarda. :)
kardeşim yanlış anlama ama yazdığın uzuuuunnn yazı resmen takla atan satışçı ağzı bir yazı olmuş.
yok senelerrr önce honda 1.8ler 30lardaydı vs :)
kardeşim günümüze dönelim bana 1 tane boyasız 50-60bin altında 30larda 1.8 göster bende sana komisyon 1000tl vercem. arabanın öyle değil çizik boyası 6-7binden az hasarsız,60binden azını 40-45e bulamıyorsun ne 30'u ya gözünü sevim.
hele focus örneği konusunda resmen gerçeğin tam zıtını aktarmışsın yazında, şimdi hocam gittim 95milyara focus aldım yarında fırıldağın birisi arkadan gümledi 3 parça boyalı oldu, 15bin hasar kaydı çıktı ederi kaç olur? bak bakim o duurmda 55e satıştda olup muhtemelen 50ye alabileceğin arabayımı boyalı yapıp 40a satmakmı daha zarar ettirir örnekteki sıfır araçmı.
diyorum ya senin mantığınla asla sıfır araba alınmamalı bu bakış açısıyla araç alıyorsan.
Yanlış anlamam sorun yok, alıngan birisi de değilimdir. Allah razı olsun elim ayağım da tutuyor çalışıyorum, sizin vereceğiniz bin tl komisyona ihtiyacım yok.
2. focus örneğinde aracın perte çıkması ihtimaline karşı verdim örneği. Yoksa kazalı hasarlı aracın 2.elde değer kaybettiğini ben de biliyorum. İki araç perte çıkarsa birinde sıfırına yakın miktar alacaksın, diğerinde ise neredeyse değerinin 20 bin tl altını. Kast ettiğim buydu.
Neyse boşuna uzamaasın arkadaşın da öğrenmek istediği clc imiş. Biz konuyu dışarıya taşımısız biraz. Konu sahibinden de özür dilerim.