aynen bahçelide. evyapım için malzemeler gelicek yarın demlenene kadar idareten işte :D
aynen bahçelide. evyapım için malzemeler gelicek yarın demlenene kadar idareten işte :D
Bir tanıdıgım e.sigaraya basladıgını söyledi hollandadan akrabası cihaz getirmiş bende merak ettim marka model bilmediğini söyledi, benim picoyu gösterdim denedi bu çok daha güzel benimki kalem gibi filan dedi bende aio just filan sandım bu gün getirdi bana justfog 1453 diye bi cihaz tank haznesinde pamuk filan sarkmış değişik bişey çekiyosun çekiyosun gelmiyo bi değişik bişey, bilen var mı nedir bu coil filan anlamadım ben pamuklar sarkmış bi ucuda içerde pamukların onları değiştirsek kullanılır mı?
Ankara'da Amerikan pasajından nereden alıyorsunuz, tanıdığınız var mı? ya da Ankara'da nerelerden alıyorsunuz?
Yiğit G. yiğit abi Milkberry bu likit nasıldır şekerlimidir , birde nerden bulurum sitede 17 şubatta stoklarında olacaktır yazıyor
@Yiğit G. ....
180 lik myman im bitmek üzere 3mg satan bilgidğiniz güvenilir yer varmıdır ?
beyler kangertech 1.2 ohm coil nereden bulabilirim?
Ayrıca internet harici istanbulda güvenli likit nereden alabilirim? İşin kurdu çok olduğu için internetten almak pek güvenli gelmiyor nedense.
Şekerli sütlü bir likit.Çilekli milkshake işte :) Sakın sitelerden alma sahtedir...
Bu gruba gir..
Log into Facebook | Facebook
Gökhan Yurdakul var onda her çeşidi mevcut güvenerek alabilirsin... Yukardaki grupta bütün ilanları mevcut... Buda kişinin direk fb adresi
Gokhan Yurdakul | Facebook
Joyetech eVic VTwo 5000mah
bu ürünü kullanan oldu mu ?
Likit isteyen varsa techturkey ailesinden yardımcı olurum arkadaslar kendime yaptıgım 5 çeşit likitim var
Merhabalar,
çok kısa bir sorum olacak. Uzun yıllardır nargile içiyorum. Nargileye alternatif olarak bir giriş cihazı düşünecek olursak bol duman, bol aroma ve sıfır nikotin dersek,
EGO AİO mu IjustS midir ?
biliyorum, tahmin ediyorum ki cok sorulmuştur bu soru simdiden affola :)
Bugün alien kit aldım, heisenberg mango likit aldım efsaneymiş.