2jz Nickli Üyeden Alıntı
Ben 1.5 aydır kullanıyorum. Toplam 10 sigara anca içmişimdir. Son 15-20 gündür hiç sigara içmedim. 6mg nikotinli likit kullanıyorum.
Sigarayı kafada bitirmek lazım bence. Ben kafamda bitirdim içmiyorum. Çok fazla sigara isteği gelince 8-10 fırt e-sigara çekiyorum bırakıyorum. Diğer türlü sigara yerine bunu içsem, sabah akşam sürekli çekerim çünkü aromaların tadı çok güzel. Sigaradan fazla likit kullanırım.
Sigarayı bıraktığınızda vücudun nikotin almadın sinyali vermesini geçiştirmiş oluyorsun kısaca. Ani krizleri bu şekilde geçiştirince uzun dönemde alışkanlık gitmeye başlıyor. Kafada tamamen bırakmak varsa bıraktırır benim fikrime göre.
Diğer türlü sigara bağımlılığının yerine e-sigara bağımlılığı başlar. Sigara yerine e-sigarayı ikame ediyorsan, esigarayı bulamazsan sigarayı ikame edersin.
Yaşça epey büyük kahvehane işleten bir tanısığım var. Adam 20 yıl önce sigarayı bırakıp kabak çekirdeğine başlamış. Adam kabak çekirdeği bağımlısıyım bulamasam bakkalı döverim kriz geçiririm diyordu. Sigaradan kaçarken esigara bağımlısı olmamakta önemli.
Tavsiye ederim şahsen ben çok memnunum.
Joetech Egrip2, 1.5 ohm sigara içimi coil, ağırlıklı olarak milkman likit kullanıyorum.